luka1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 łąpki wymoczone na wilgotnym betonie, poduszeczki łap starte jak pupka niemowlaka - zaczynają boleć Quote
luka1 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 gdzies jest, tylko nikt nie wie gdzie jest - dom Astro Quote
luka1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Wiecie, byłam dzis u Astro. Pies dostaje palny siedząc w boksie. Rzuca sie na krat jakby chciał swoim mikrym ciałkiem je wywarzyć. Futro mokre, brudne - obraz nędzy i rozpaczy. Przy każdym takim skoku rozchlapuje błotoi w ten sposób odpedza potencjalnych "biorców" :shake: Quote
Ziutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 luka1 napisał(a):no i co nic nie znalazłam No u mnie też cisza :( Quote
Ziutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A czym One się tak zainteresowały, że nie patrzyły na aparat ??? :razz: Quote
luka1 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ruch był w schronisku bo przestawiałyśmy psiaki. Quote
Ziutka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 luka1 napisał(a):ruch był w schronisku bo przestawiałyśmy psiaki. Mhmm....no to ma się rozumieć ;) Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Mały przyjaciel bez drugiej połowy - człowieka. Skręca sie rozpaczliwie przy kratach i nie wie, że tym odstrasza pocencjalnych właścicieli. Wiele razy zatrzymywali sie przy jego boksie. Ale skowyt i skakanie na kraty jakoś na nich nie działa, a błoto schlapywane z futerka sprawia że natychmiast uciekają. Quote
Ziutka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 luka1 napisał(a):pokochaj Astro a ja go podniose I ja podniosę z Tobą :cool3: oby tylko domek się znalazł wreszcie :placz: Quote
Ziutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='luka1']no i co ja będę pisać - Astro znowu skręcał się przy kracie w swym wybłoconym futrku Tylko na trzech fotkach udało mi się coś nie coś uchwycić Astro, to burza nie pies - szaleje po całym boksie :evil_lol: Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 śliczna to psina, ale nawet my nie miałysmy ochoty na błotko z futerka, którym chlapie po oczach.:roll: Quote
Recommended Posts