Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Ja też dziekuję w imieniu jamniczycy :p

Tanitko, Jo37, jesteście WIELKIE! Ja tam swoje wiem, to są osoby które nigdy nie zawiodą!

Święte słowa. Dziewczyny wielkie dzięki. :Rose::Rose: Także dla Hani i Madzi. :Rose::Rose:

A ten dziadziuś jaki biduś. :-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już nie mam siły
Na Marmurowej kolejna czarna tym razem młoda jamnisia,jest tak przerażona że zastyga w bezruchu i tak siedzi godzinami przytulona do siatki.
Natomiast dziadzio jamnik jest w super formie ,jak się wejdzie do boksu i przykucnie to pcha się na kolana i trąca nosem żeby go głaskać a kiedy się wstaje to skacze jak na sprężynkach.Pierwszy raz widzę tak skocznego jamnisia.
(niestety zapomniałam aparatu i zdjęć nie ma)

Posted

nie lubię tu zagladać. ale zagladam, cholera.
Jamnisia, powiadasz.... co przeszła w zyciu, ze tak sie boi? Jezooo, nie wejdę w te Wasze łódzkie wątki, jak Bóg na niebie.
Jamnisia.....

Posted

W schronisku jest śliczna młodziutkja czarna jamnisia. Przebywa w biurze, siedzi na krzesle i na parapecie. Jest bardzo przestraszona i nieufna, ale dala sie poglaskac. Jest czarna podpalana, jej nr 700. dzis ja wstawie na strone schronu po 15 bo mi sie aparat rozladowal i nie mam ladowarki

Posted

Ja nie mogę jeździć do schroniska bo te wizyty kosztują mnie za dużo zdrowia.
Mamy kolejnego jamnisia staruszka
oraz kilka psiaków w stanie krytycznym (zapraszam na wątek ogólny)
A oto dziadziuś

Posted

Jejku biedaczysko.. czy ludzie kiedys pomysla.. najchetniej bym ich tez zamknela w schronisku aby zobaczyli co psy musza znosic przez glupote ludzka... :(

Posted

W zimie one po prostu odejdą, do krainy wiecznych łowów, na drugą strone teczowego mostu, czy jak by tam nie nazwac rzeczywistosci, która nie jest nam dobrze rozpoznana.