Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cleo tak prosi o dom, że jak tylko kogoś widzi nieopodal swojej klatki, podskakuje bez przerwy w górę, jak najwyżej potrafi do ostatniego zmeczenia, dzisiaj wybłagała w ten sposób spacer.

Posted

[quote name='Aska25']Witam.

Wklejam zdjecia i to co Hania napisala, a ona obiecala, ze cos dopisze. Ja tu tylko wypelniam polecenia :)

"Cleo jest młodą suczka, mieszka w nowych kojcach, bardzo bala sie aparatu. Jest łagodna i wesola, dobry dom dla niej to wazna sprawa...."

-----------------------------------------------------------------

Nie wiem dlaczego nie moge skopiowac opisu, kt mi Hania na poczte wyslala, wiec wstawie tylko fotki i dane suczki NINY, a Hania wieczorkiem cos dopisze sama...

NINA - numer 573 CHIP - 953.000000799666
- w schroniksu od czerwca 2008
- przebywa - pawilon 7, boks 9
- wiek - 8 lat

Jamniki nie poradzą sobie w schronisku!!!!! Pomóż im!!!!!

Posted

Nie wiem czemu mi umknelo, ale znalazlam dzis zdjecia robione w poniedzialek. Na 1 z nich jest sliczny jamnior. Niestety nie wiem czy to suczka czy psiak bo siedzial skulony na wybiegu, a ja nie lubie zmuszac psow wiec dalam mu spokoj.
W srode psiaka juz jnie bylo w tym boksie. Gdyby ktos byl zainteresowany moge go dzis poszukac i spytac o niego w gabinecie.

BOKS 7, hotelik NUMER 92

Posted

NIe Nina ma numerek 573, a ten ma 92. Poza tym Nina jest w boskie 9 (byla tam w poniedzialek), a ten jamnior byl w 7 czyli 2 boksy dalej. Doweim sie dzis po numerku co to za delikwent. Wydaje mi sie tez z tego co pamietam ze jamnior byl mniejszy i chudszy niz Nina.

Posted

[quote name='Aska25']Nie wiem czemu mi umknelo, ale znalazlam dzis zdjecia robione w poniedzialek. Na 1 z nich jest sliczny jamnior. Niestety nie wiem czy to suczka czy psiak bo siedzial skulony na wybiegu, a ja nie lubie zmuszac psow wiec dalam mu spokoj.
W srode psiaka juz jnie bylo w tym boksie. Gdyby ktos byl zainteresowany moge go dzis poszukac i spytac o niego w gabinecie.

BOKS 7, hotelik NUMER 92

Klasa Jamniorek!!!:lol::lol::lol:

Posted

Hania mowi, ze to na 90% suka. Wczoraj tez ja zauwazyla, weszla do boksu i probowala do niej podejsc, jednak psinka na probe zblizenia reki zareagowala pokazujac zeby i warczac. Byla bardzo przerazona. Wiec te zabki to byla reakcja obronna ze strachu. Dzis bede to postaram sie doniej zajrzec i zrobic jakies fotki.

Posted

[quote name='Aska25']Tak się sklada, ze wczoraj bylam w tym 9 boksie gdzie jest Nina i robilam jej zdjecia, nie wiedzac, ze to ta sama sunia.

W tym boksie jest jeszcze jedno jamnikowate cudenko. Tez suczka, tez milutka pieszczocha. Od razu pakuje sie na kolana, zreszta Nina tak samo. Az sie serce lamie ze takie pieknosci siedza za kratami ...

Suczka nr 38
CHIP - 953.000000925740
Wiek - 8 lat
Data przyjecia - 14.06.2008
Przebywa - hotelik, boks 9

I one czekają i jeszcze dwa.....:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Ciotki blagam zalatwcie to za mnie bo ja wyjezdzam w poniedzialek i mnie nie ma przez 2 tyg w polsce i juz nie dam rady nic zalatwic, chce psy dac na stronke przedewszystkim i tym sie teraz zajmuje. Dostalam wiadomosc:

"hej mam tel do p z lodzi ktora chce jamnisie starsza ma psa i dwa koty wiec najlepiej gdyby sunia była sterylizowana i lubiła koty 698 457692 ta p nie ma netu"

Posted

hanka456 napisał(a):
Być może jest ale to tylko dla jednej , a druga?

Druga też się doczeka. Oby chociaż jednej udało się jak najszybciej.

Czy któraś z nich jest po sterylce? Pewnie nie.