Kar0la Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Oj żeby się udało. A czy ktoś kontaktował się z tą Panią co namiary podała Aśka? Quote
ciapuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cioteczki i wujkowie bardzo potrzebujemy waszej pomocy Mamy możliwość wybudowania boksu w którym będą dochodziły do sił najcięższe przypadki. Boks powstanie dzięki pracy osób pomagającym zwierzętom i trzeba zebrać fundusze jedynie na materiały.Po wyliczeniu wyszło nam że koszt takiego boksu to 1500 zł.Mamy już zapewnioną lokalizację i pomoc w budowie potrzebujemy jedynie a może aż wsparcia finansowego. KTO POMOZE NAM W RATOWANIU TYCH NAJBARDZIEJ POTRZEBUJąCYCH Quote
Kar0la Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ciapuś napisał(a):A najgorzej mnie denerwuje to że Nina mogła jechać z nami 3 tyg temu do DT do Krakowa ale wtedy niby byli na nią chętni :mad::mad::mad: A czy ten dom tymczasowy w Krakowie jest aktualny? Chodzi o transport czy to już nieaktualne? Quote
Wisełka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dostałam maila od Pani zainteresowanej adopcją Cleo!!!! Czy ona nadal jest w schronie???? Maila dostałam tydzień temu :( ale nie było mnie w W-wie i nie miałam dostępu do poczty. Mam nadzieje że to nadal aktualne!! Oto treść maila: witam czy ogłoszenie jeszcze jest aktualne? czy sunia mogłaby zamieszkać z bulkiem, w mieszkaniu w bloku /4 pokoje/ mam wielki ogród, obok domu, jestem w nim codziennie, tak więc mogłabym zaoferować jej dobre warunki. Mój Busiek /sterylizowany/ jest także wzięty ze schroniska, widze, że bardzo łaknie towarzystwa, wię poszukuje jekiejs niedużej suni. Prosze o wiadomość Quote
Weronia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witam!!! Mam miłą Panią z Lublina zainteresowaną kilkoma jamnikami z Łodzi!! min. Niną, Cleo. Proszę o kontakt, podam nr do Pani na pw lub na gg. Bo Pani czeka na jamnisia.. ;) Quote
Ola164 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wiadomo coś o jamnisiu bez oczka? Ma własny watek? Jakby coś to ja moge zrobic ogłoszenia i banery... Quote
Weronia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Weronia napisał(a):Witam!!! Mam miłą Panią z Lublina zainteresowaną kilkoma jamnikami z Łodzi!! min. Niną, Cleo. Proszę o kontakt, podam nr do Pani na pw lub na gg. Bo Pani czeka na jamnisia.. ;) ?????????????????????? Quote
Kar0la Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Weronia napisał(a):Witam!!! Mam miłą Panią z Lublina zainteresowaną kilkoma jamnikami z Łodzi!! min. Niną, Cleo. Proszę o kontakt, podam nr do Pani na pw lub na gg. Bo Pani czeka na jamnisia.. ;) Oj byłoby super. Chyba trzeba poczekać na Hanię lub Niewiastę, bo one bywają w schronie. Będą wiedziały co z suniami. Quote
hanka456 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cleo juz nie ma został adoptowana. Jamnisie nie mają wątków. Nina jest w zagródce przed schroniskiem, razem ze ślepym Cezarem owczarkiem, drugim jamnisiem (nowy - rudy, starszy, lagodny i trzesie się jak osika) Nie nadażam z robieniem zdjeć. Jamnis bez oczka kolacze się po klatce jak nieprzytomny. Jesli Pani chce i może pomóc, prosze podać do mnie stacjonarny telefon (042) 643 59 71 czas jest bardzo ważny. Quote
Fundacja Medor Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kurde własnie trzeba działac szyko............ eh nasza medorowa starsza jamnisia powoli sie osfaja juz ma zdiete szwy po sterylizacji gdyby znalazł sie domek tymczasowy w było by swietnie ale poki co trzeba szybko pomoc jamnisiom z marmurowej hura cleo ma dom jupi Quote
hanka456 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wiem, że Pani do mnie dzwoniła, ale niestety byłam nieobecna. Bardzo proszę o kontakt. Nina dzisiaj cały dzień szczekała i szczekała, chciala wyjść z zagródki. Jamniś bez oczka dość słaby, i trzeci jeszcze slodki, który śpi w budzie razem z wielkim, ślepym owczarkiem Ramzesem. Quote
hanka456 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nina ma dom. Dom w Lublinie. Jutro powiem Nince na uszko, że wyjeżdża tak szybko jak tylko uda nam się zorganizować podwózkę. Może jest ktoś chętny albo ma mozliwość transportu do Lublina, czekamy na wieści. Quote
Kar0la Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Super, że Ninie się udało. Oby wyszła jak najszybciej ze schronu. Quote
ciapuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kar0la napisał(a):Super, że Ninie się udało. Oby wyszła jak najszybciej ze schronu. Niestety życie nie jest takie łatwe.Nina ma szanse na domek ale musi tam jeszcze dojechać,a pani może na nią poczekać do czwartku bo potem jedzie na działkę.Więc jeśli Nina do czwartku nie dotrze do pani to może jeszcze długo poczekać na domek. A oto zdjęcia Niny i jej kolegi staruszka z dzisiaj. Quote
ewatonieja Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 JO37 PISAłA NA WATKU TRANPORTOWYM "Może uda się połączyć . Będę wiozła psiaka z Warszawy do Janowa Lubelskiego ( termin jeszcze nie ustalony ale chyba pod koniec tego tygodnia ) Mój tel. 0-600 953 938 ." Quote
Recommended Posts