eurydyka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a macie szanse przy usuwaniu jej guza zrobic histopatologie? dla przyszlych wlascicieli? Quote
Kar0la Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Oj, żeby dla tego czarnego dziadzia coś się znalazło. Quote
bianka0 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 W razie czego dla czarnego dziadzia byłby nadal zarezerwowany holelik u Murki po Pankracym.Ale ..kolejka jest dość długa. Quote
Aska25 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dziś do domku poszedł Pan Kracy. Sunia z guziolem została sama wbiurze. Czarnego jamniola nie znalazla, tzn. widzialam ze jakis pies jest wciśniety w bude, ale nie bylam wstanie sie o niej wcisnac, bo za gruba jestem ... Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale to został ten czarny jamol też z guzem? Quote
Niewiasta_21 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jutro załoze rano wątek naszemu nowemu podopiecznemu. To mix jamnika,wiec moze cioteczki jakos pomogą w ogłoszeniach. Quote
hanka456 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Do domu ze schroniska poszedł jamnik z guzkami, które nie sa groźne, są to tłuszczaki albo inne "wypryski" takie wiekowe. Pankracy już w Gdańsku. Jamnisia z biura również wczoraj poszła do domu, Adoptowała ja starsza Pani. Tak więc w schronisku został na ten moment tylko czarny jamnik co z budy nie wychodzi. Quote
ciapuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Niestety nie miałyśmy nr czarnego jamnisia więc nie mogłyśmy sprawdzić na 100% ale podobno znalazł się właściciel tego staruszka Więc na tą chwile nie ma w schronie ani jednego jamnika :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ciapuś napisał(a):Niestety nie miałyśmy nr czarnego jamnisia więc nie mogłyśmy sprawdzić na 100% ale podobno znalazł się właściciel tego staruszka Więc na tą chwile nie ma w schronie ani jednego jamnika :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I tak powinno zostać:loveu: Quote
bianka0 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To byłoby najszczęśliwsze zakończenie,pod warunkiem,że w Waszym schronie nie robi się tak jak w Zamościu.Po cichu usypia się psy,którymi są zainteresowani wolontariusze,infirmując potem że poszły do adopcji.Oczywiście dokumenty adopcyjne i adresy są ściśle tajne nie udostępniane wolontariuszom. Quote
Talcott Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Matko jedyna to Cud!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ciapuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 bianka0 napisał(a):To byłoby najszczęśliwsze zakończenie,pod warunkiem,że w Waszym schronie nie robi się tak jak w Zamościu.Po cichu usypia się psy,którymi są zainteresowani wolontariusze,infirmując potem że poszły do adopcji.Oczywiście dokumenty adopcyjne i adresy są ściśle tajne nie udostępniane wolontariuszom. U nas na szczęście sie tak nie robi a i ze współpracą jest coraz lepiej. Ogólnie to jak na taką ilość psów na tak małej powierzchni to moim zdaniem u nas jest super.Oby tak dalej Quote
bianka0 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Takie słowa to wielka nadzieja na to ,że wszędzie tak może być.To rozpacz słyszeć,że najbardziej niebezpiecznym miejscem dla psa jest schron.Powodzenia. Quote
Isadora7 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 KATASTROFA!!!!!!!! WYSZŁA Z WIĘZIENIA ŻONA TEGO CHŁOPA CO JAMNIKI TRZYMAŁ NA DWORZE I KTÓRE ŻYWIŁY SIĘ TYM CO SPADŁO Z DRZEWA!!JABŁKAMI I ŚLIWKAMI!!!! ZAŻADAŁA WYDANIA PSÓW I DZIŚ MA PO NIE PRZYJECHAĆ DO WOŁOMINA!!! JEŻELI KTOŚ MOŻE TAM JECHAĆ TO NIECH JEDZIE I ZABIEZRE JAK NAJWIĘCEJ PSÓW!! ZARAZ ZNOWU BEDZIE PRODUKCJA SZCZENIĄT I ICH GŁODZENIE!! RATUJCIE I ZABIERZCIE TE PSY!! NAJLEPIEJ WSZYSTKIE SUKI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10789758 Quote
Fundacja Medor Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 kurcze nie wiem co zrobic pare tyg temu zadzwoniła do mnie pani znalazła szczenna jamniczke na nastepny dzien miała miec sterylke nie zdazylismy zaczela sie szczenic prosiłam pania by zostawiła jednego maluszka ale nie mogła tego zrobic maluszków jest 3 rudy piesek czarna suczka i ruda mam fotki przeslane smsem maluchów moge przeslac na tel bo nie mam kabelka pomozcie tel do pani 660 692 689 psiaki nadal sa pomocy psiaki sa w woj łódzkim Quote
Fundacja Medor Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 przypominam o naszej starszej jamniczce z fundacji medor w zgierzu jest zaszczepiona i wysterylizowana niestety boi sie ludzi szczeka nie da sie wziazc na rece w boksie posród 100 psow nigdy sie nie oswoi pilnie potrzebny dom tymczasowy bo co bedzie z nia zima tel 506761221 Quote
Talcott Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 O jeja kolejna bida i trudna :-(:-(:-(:-( Quote
ciapuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 może ktoś ma pomysł na domek dla Toficzka z Krężla on jest bardzo jamnikowaty i ma piękne niespotykane kasztanowe ubarwienie.Może kogoś chwyci za serce ,zwłaszcza że on już przeżył swoje piekło a dla tych którzy jeszcze nie znają wątek Tofika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119717 Quote
Fundacja Medor Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jamnisiowaty rudy młody około roczny psiak pare dni temu został wyrzucony pod naszym schroniskiem w stresie uciekł ale wrócił pod brame azylu bo wiedział ze sam nie da juz sobie rady i naszemu wolontaruszowi udało sie go złapac psiak jest kochany pragnie miłosci i ciepła został wykastrowany zaszczepiony i zaczipowany tel 506761221 ON MA DOM Quote
Niewiasta_21 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Miałam telefon od bardzo miłego pana z Dąbrowy Górniczej. Panu zmarł jamniczek i poniewaz ma sentyment do tej rasy chciałby adoptowac sunię,bądź samca jamnika takiego ok 1 roku. Najwazniejszy wymóg, pies musi akceptowac koty! Jak cos macie to przesyłajcie na meila: [email protected] Quote
Fundacja Medor Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja1 11:55:57 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3497402#3497402 pilnie potrzebny dom dla jamnikowatego pieska Quote
Recommended Posts