Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamniś miał w sobotę jechać do DS ale niestety jego stan zdrowia okazał sie na tyle poważny że wyjazd musimy odłożyć na potem.Jamnisia czeka operacja :placz:
W sobotę jedzie więc tylko 1 jamniś i Zębuś

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
ehhh własnie co mu jest

Nie jestem wetem więc dokładnie nie umie wszystkiego opisać ,ale ;
po pierwsze ma stan zapalny gruczołów odbytu i to tak poważny że leci z nich krew z ropą co powoduje zatrucie organizmu
po drugie ma bardzo powiększone jądra i prawdopodobnie jest też w nich stan zapalny albo zmiany rakowe:-(
do tego wszystkiego doszedł gil i operować będzie można dopiero jak wszystko się ustabilizuje i spadnie bardzo wysoka temperatura.
Gdyby doszło do operacji to trzeba jeszcze usunąć mu kilka resztek zębów i przerośniętą trzecią powiekę.:-(
Pocieszające jest to że domek będzie na niego czekał i jak już będzie wszystko ok to do niego pojedzie.

Posted

małgosiu wysłałam ci zdiecia suni na maila mam nadzieje ze doszły
ja jeszcze zdiecia jamniczki wysłałam do lokalnej prasy bo ciagle mam cicha nadzieje ze sie zgubiła tylko
ale okropnie nam jej zal nie da nawet do siebie podejsc szczeka tak przeżywa azyl:shake:

Posted

malagos napisał(a):
Zdjęcia doszly, dziekuję. Strasznie mi jej szkoda, jamnik w schronisku to koniec świata :placz:

Myśle , że ja porzucili bo sie zestarzala. Już nie atrakcyjna, ma nieświeży oddech, za wolno sie rusza. Tak postapili z moim Guciem a to taki kochany staruszek !