Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esia napisał(a):
To podrzucanie nic nie daje, co tu zrobić? jak tu pomóc ?

Niew iem naprawde nie wiem co robic, biedak gnije ciagle w tym schroniksu bez zadnej nadziei!!!!:placz:

Posted

Esia napisał(a):
Podrzucanie bez końca nie ma sensu :( Trzeba coś wymyśleć? więcej ogłoszeń? płatny tymczas?

ogloszenia gdzie moglam pozamieszczalam moze jeszcze pozamieszczam gdzie indziej!!!!tymczasow jak na lekarstwo a i funduszy narazie brak!!!

Posted

Tak prawdę mówiac Mat ( vel Szun) ma niewielkie szanse na adopcję. Mieści sie w tym maleńkim procencie cudu.......Przychodzą ludzie i biorą największą bidę z całego schronu. Zdarza się, ale 1 na 250 przypadków.
Jego jedyną szansą jest dobry tymczas - doprowadzenie do stanu używalności, fajna historia, domowe zdjecia - no i wtedy to tak.

Podrzucanie nic nie da - tu 90 % ludzi jest zapsionych na maksa. Owszem jest szansa.........ale same przyznacie, ze nikła - ze ktoś wejdzie zauwazy, zabierze........

Moim zdaniem należałoby się zmobilizować na zbieraniu funduszy. Nawet niewielkie kwoty od kilkunastu osób - są szansą na płatny tymczas.

Posted

malawaszka napisał(a):
i może akcja plakatowa?

Jasne to zawsze - skutkują dwie formy

a. ślicznie ostrzyżony, odpicowany
b. galopująca tragedia

Mat jest ładny - jakby podrobić, byłby naprawdę sznaucerkowaty. Wyprowadznie go na prostą też nie wydaje mi się szczególnie hardcorowe. Ja niestety przez najbliższy miesiąc mam nadmiar tymczasowiczów :-(