Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marco jest już po zabiegu, wstawię chyba wieczorem jakieś zdjęcia, bo robiłam swoim aparatem. Na tymczasie nie ma niestety aparatu i netu. Więc tylko tak możemy Wam pokazać Marco jak ja wpadnę z aparatem. Zapłaciłam 80 zł. Marco chodzi w kołnierzu i nie chce spać.

Jest kochany.

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudownie, ze Marcolino jest już po zabiegu :] byłam dziś na chiwlkę w jedo DT i go widziałam, jest taki ospały troszkę, ale położyć rzeczywiście się nie chce jak mówi Viris, mówią, że jak zdejmą kołnierz to sie cały czas lize, a jak w nim chodzi to położyć się nie chce... no ale Marecki ejest silny, da radę... jest przekochanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! :loveu:

Posted

Aga zdjęcia są piękna, Marco wygląda pięknie, naprawdę... na oko widać, ze lepiej wygląda niż wyglądał... w tym Dt muszą o niego dobrze dbać, nie ma co ;)

Posted

woow Marco nie poznalabym cie
sliczny jest:loveu: :loveu: :loveu:
oj w Dt ma naprawde swietnie, bardzo o niego dbaja i rozpieszczaja, ale rowniez odpowiednio wychowuja:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No ja jestem z Nią w kontakcie. Ale dzisiaj nie odpisała na smsa....

Marco wg weta może iść już do adopcji. Szwy ma rozpuszczalne więc nic nie powinno się stać. Jak jeszcze będzie w DT za tydzień to możemy się zjawić ponownie na wizytę.

Posted

hmm ciekawe :shake:

Marco jest swietny, jak on juz pieknie siada na komende:loveu: :loveu:
Naprawde Dt swietnie sie spisuje:multi: :loveu: :loveu:
wystarczylo ze na spacerze zagwizdalam to moment byl przy mnie:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Rozmawialam z Viris pani sie nie odezwala....
A Agata nie miala czasu zadzwonic, jutro ma do tej pani dzwonic

to dobrze, bo już się martwiłam...dzisiaj sie wyjaśni...

Posted

Pani sama zadzwoniła. Marco jedzie w piątek do nowego domu, w którym czeka na Niego już posłanko i inne psie potrzeby :loveu::multi::loveu:

Nie wiem jak będzie z paliwem do Bydgoszczy, na razie na szybko pożyczę kasę i może po świętach zrobię bazarki jakieś takie super hiper, coby oddać za to paliwo. Bo jestem spłukana i nie dysponuję taką gotówką. Będzie potrzeba jakieś 60-80 zł na paliwko.

Jejuuuuuuuu jak ja się cieszę!!!!!!!!