Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwila wracajac ze szkoly znalazłam slicznego beaglowatego psa, jest strasznie wychudzony, dalam mu troche jedzeia moment zjadl (nie chce duzo na raz zeby cos mu sie nie stalo) narazie jest zamkniety u mnie w ogrodku rodzice krzywo patrza, zostanie tam gora do jutra pozniej schroniskoa:-( :-( :-( :-(

Prosze ludzi z WŁOCŁAWKA O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za chwile jakies zdjecia postaram sie wstawic.

ZDJECIA NA STR 3, 5, 6, 7

FILM Z MARCO

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzielna Marto...trzeba zerknac do mapy pomocy dogo - czy jest tam jakis domek tymczasowy...hmmm....
Byl ktos z Wloclawka w Mapie pomocy.. moze znajde, o ile mi czas pozwoli

Bardzo rozsadnie, ze nie dalas mu duzo jesc...klopoty murowane, o ile wyglodzony bardzo

Posted

zdjecia jakies mam ale slabe, bo baterie rozladowane:-( :-( :-(

Pies to jedna wielka przylepa caly czas skacze i chce byc glaskany, z pyska jest identyczny jak beagl troche wyzszy i strasznie chudy. Musze cos wymyslec co z nim z nocy zrobic, gdzie go przechowac, nie mam mozliwosci w domu, poniewaz sama mam psa dominanta wiec odpada.

Posted

Marto wyslalam wiadomosc do Viris..jest w tej chwili na dogo moze sie zjawi w watku , moze we dwie cos wymyslicie
Moze Ceres /? taki nick????/ - znalazlam jadna i druga w Spotkaniach ktore zalozylas
Ja ide szukac Salomonka (*)...tzn ludzi ktorzy go przygarneli...chyba byli z Torunia czy Wloclawka....moze oni wzieliby go na tymczas, lub znalezli jakis tymczas...
to ludzie o zlotym sercu

Posted

Kurde nie mam pojęcia kto by się nim mógł zająć. Luiza ( Cerber ) nie ma teraz kompa, ale ona raczej też odpada. Zainteresowani wiedzą o co chodzi, na Jej miejscu też wolałabym 10 razy przemyśleć takie decyzje.

Ja mogę ze swojej strony zaoferować pomoc wet i w miarę możliwości transportową. Wzięłabym go do siebie, ale teraz sama czuję się intruzem tu gdzie jestem... z dwoma psami ( w tym Klara egoistka ) to już w ogóle by była masakra.
Jutro jadę do Warszawy. W niedzielę będę na wystawie.

Ale jak coś, telefon mogę dać.

Za godzinę dam znać co z tymczasem. Może będzie. Ale trzeba bedzie trochę kasy skołować. Ja pokryję ewentualne leczenie.

Posted

Jak będę miała za co kupić paliwo to transport będzie. Teraz krucho z kasą, jutro odbieram zamówione części do aparatu. Jak wrócę z Warszawy będę wiedziała na czym stoję z kasą.

Marta czy dasz radę przetrzymać go u siebie do niedzieli wieczorem np??

Bo nie wiem czy jutro będę miała jak cokolwiek pozałatwiać i nie wiem kiedy wrócę dokładnie.

Posted

przede wszystkim gratuluje prawa jazdy!!!! bywa przydatne, a w dzisiejszych czasach wrecz niezbedne

napisalam do Marty od Salomonka...moze uda sie jej zajrzec...nie wiem kiedy bywa na dogo
najwazniejsze by znalezc dla niego schronienie...transport...hmm jest PKP...no ale moze ktos go szuka
Moze daj ogloszenia na Forum wloclawka

Marta jest z Bydgoszczy-pomylilam sie..ale trzeba sciagnac wiecej osob do watku im wiecej glow tym wiecej szans
Czy ma gdzie dzis spac? jest jakas szopa, czy buda..bo rozumiem, ze Twoj dominant zywemu nie przepusci?

o widze, ze jest juz Viris!
dzieki, ze sie tak szybko pojawilas!

watek trzeba utrzymywac na gorze...i w tytule dodaj WLOCLAWEK, wiecej osob z regionu zajrzy, niekoniecznie zalogowanych na dogo.

i na stronach Kory trzeba zamiescic ogloszenie i fotki o znalezionym psiaku
a moze ktos juz tam go szuka?

Posted

Marta jak jutro stoisz z czasem ja po 11 muszę wyjechać do stolicy. Ale jeśli trzeba będzie jechać do weta czy coś to do 11 czas mam. Będziesz w rannych godzinach w domu jak coś?

Posted

bumerang witaj! witaj! kope lat...
jak Ty wiesz od razu, co trzeba robic...!!!

czy mozesz sprawdzic na stronach Kory czy nie ma ogloszenia z innych miast - tam jest taki podzial - czy nie zaginal gdzies taki psiak

to samo na 4lapy? mnie zaraz stad przegonia i bede musiala opuscic klawiature

Posted

jak na zlosc nie dzialaja mi baterie w myszce i aparacie:angryy: przed chwila zrobilam mu na noc cos do spania, karton przewrócony w srodku wylozony styropianem poduszkami i szmatami, na gor zarzucone tez szmaty i tak na wejsc troche piesek odrazu tam wszedl zwinal sie i zasnal:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jest kochany ta jego mordka ten wzork nie moglam go zostawic, lzy mi polecialy i rodzice nie mieli wyjscia jesli bede miala pewnosc ze ktos go zabierze to oczywiscie do niedzieli moze zostac. W tygodniu moze byc ciezko poniewaz jak jestem w szkole to moja mama wyprowadza mojego Ares wlasnie na ogrodek.

A przed chwila jak wyszlam z Aresem juz bylo spiecie na szczescie przez siatke. Moj Ares zaczal:shake: to tamten mu odpowiedzial i zaczal warczec, takze nie wiem jak sie zachowa w stosunku do innego ale spokojnego psa

Posted

czy on sie nie wymknie w nocy, gdy sie obudzi..moze jednak zabezpiecz go w jakis sposob...nie wiem przywiaz smycza czy zamknij gdzies, bo w nocy moze obudzic sie i zapomniec gdzie jest
czy on ma obroze? jesli tak, napisz juz na niej na wszelki wypadek numer telefonu i chocby jakies imie, na ktore w miare reaguje...jak sie do niego zwracasz..by gdyby nie daj Bog zaginal, by trafil do Ciebie

Posted

to jest ogrodzone podworko, nie ma mozliwosci wyjscia, na poczatku probowal ale jednak jest za duży. Wszystko jest pozamykane nie ma mozliwosci wyjscia, powinnam gdzies miec chyba jeszcze stara adresowke to mu przypne i obroze tez chyba jakas znajde.
Na poczatku chcial wyjsc pozniej juz nie, teraz narazie spi w tym kartonie i raczej nie wyglada na to ze by chcial uciekac.

Dalam mu narazie troche cieplego ryzu do jedzenia i oczywisice wode, bo jak moj tata myl samochod to on chodzil i zlizywal wode z tego samochodu:shake:

Posted

to zdjecia z aparatu, zrobione tak na szybko, na zdjeciach nie wyszedl az taki chudy w rzeczywistosci jest gorzej, i ma takie strupki na uszach nie widze dokladnie co to bo straszny szalaput z niego. W dzien musze to zobaczyc.