Marta_Ares Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 przepraszam ze przez te ostatnie dni tu nie zagladalam:-( Marco na pierwsza po domek A ja zapraszam na bazarek dla Marco;) Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Marko bylby super prezentem mikolajkowym.... Quote
Viris Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Allegro i chętni przez portal to wie Marta bo podała kontakt do siebie. Czy ktoś może zrobić plakat? Zdjęcie najlepiej drugie i czwarte z mojego postu na poprzedniej stronie. I tekst : Psiak potrzebuje domu na stałe. Młody - około 1,5 roku, rudy. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Potrzebuje dużo miłości. Toleruje dzieci i inne psy w domu, jednak do obcych psów jest nieufny i trochę na nie szczeka. Kontakt : Agata - 608339230 Nie mogę zrobić u siebie plakatu. Taki format na A4, drukarkę mam czarnobiałą. Quote
Viris Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Eh Marco biedaczku, nikt do Ciebie nie wpadł... Dzisiaj zrobię plakat, nie wiem jak ale zrobię. Bo trzeba Ci znaleźć domek.. Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 z allegro cisza, tylko 190 wejsc:(, 2 obserwatorow nikt sie nei doezwal, wystawie jeszcze raz z nowymi zdjeciami Quote
Viris Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Plakaty wydrukowane, jeden zawiesiłam u wetki. We środę Marco ma kastrację. W czasie gdy będzie operowany porozwieszam plakaty gdzie się da. Ładnie przybiera ciałka za co DT dostał pochwałę od wetki :cool3: Uszy zdecydowanie w lepszym stanie niż ostatnio. Czyste. I te strupki na końcu to jednak chyba pogryzienie :( Quote
bumerang Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Trzymam kciuki za zabieg Marco:loveu::loveu: Quote
Cerber Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 do góry kochany nasz Marcolino :) z Tego co się dowiedziałam ja to Marco chyba nie bardzo moze przebywać z gryzoniami, poodbno w DT chomik był na wolności, a Marco myślał, ze to ruchoma zabawka i kilka razy przygniutł go łapą, chom chom o mało zawału nie dostał :( ale Bogu dzięki reakcja właścicielki opanowała sytuację i chomiczek żyje. Mi też wydaje się, ze w takiej sytuacji, zeby Marco przebywał ewentualnie z drugim psem, ale z gryzoniami to tak nie bardzo chyba... Quote
Viris Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja nawet nie wiedziałam że oni mają chomiki:cool3: Dzisiaj wystawię bazarek na kastrację Marco. Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 ok Marco ma znowu allegro http://allegro.pl/item279173821_rudy_piesek_szuka_domu_do_adopcji_kto_go_pokocha_.html Quote
Viris Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I jeszcze malutki bazarek ode mnie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101145 Quote
Marta_Ares Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 na allegro pustki, na bazarku pustki, tu rowniez:-( Marco to taki sliczny wesoly piesek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 no kochani trzymajcie kciuki:cool3: dzisiaj dzwonila pani z Bydgoszczy w sprawie Marco, domek z ogrodkiem... :loveu: Quote
Cerber Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Miejmy nadzieję, ze to będzie ten domek, chociaż DT zatęskni się za maluchem, on jest taki przekochany i mądry... Quote
Viris Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jechałam samochodem i nie mogłam odebrać telefonu, ale miałam przeczucie że to coś ważnego, zjechałam na parking i oddzwoniłam. Pani powiedziała że dzwoni z ogłoszenia o piesku na alegratce! Bardzo dziękujemy za wystawienie Marco :loveu::loveu::loveu::loveu: To działa! Powiedziałam że Marco ma jutro zabieg, informacja przyjęta pozytywnie więc dobrze będzie. Powiedziałam też że chcemy go zaszczepić zanim trafi do nowego domku. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to zawieziemy do same, sprawdzając domek. Jeśli nie to Domek może przyjechać po niego do Włocławka. Na razie jestem umówiona na informowanie po kastracji, jak poszedł zabieg itp. Ale z tego co Pani mówiła, jest pewna!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 oo super:multi: :multi: :multi: :multi: jak sie ciesze, Marco chyba Ci sie poszczęściło:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 strasznie sie ciesze i trzymam kciuki, żeby sie udało :multi: Quote
Viris Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Najpierw to trzymajcie kciuki za kastrację. Zabieg już jutro!!!!!! Quote
Recommended Posts