Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allegro i chętni przez portal to wie Marta bo podała kontakt do siebie.

Czy ktoś może zrobić plakat? Zdjęcie najlepiej drugie i czwarte z mojego postu na poprzedniej stronie. I tekst :

Psiak potrzebuje domu na stałe. Młody - około 1,5 roku, rudy. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Potrzebuje dużo miłości. Toleruje dzieci i inne psy w domu, jednak do obcych psów jest nieufny i trochę na nie szczeka.

Kontakt :

Agata - 608339230

Nie mogę zrobić u siebie plakatu.

Taki format na A4, drukarkę mam czarnobiałą.

Posted

Plakaty wydrukowane, jeden zawiesiłam u wetki. We środę Marco ma kastrację. W czasie gdy będzie operowany porozwieszam plakaty gdzie się da.

Ładnie przybiera ciałka za co DT dostał pochwałę od wetki :cool3:

Uszy zdecydowanie w lepszym stanie niż ostatnio. Czyste. I te strupki na końcu to jednak chyba pogryzienie :(

Posted

do góry kochany nasz Marcolino :)

z Tego co się dowiedziałam ja to Marco chyba nie bardzo moze przebywać z gryzoniami, poodbno w DT chomik był na wolności, a Marco myślał, ze to ruchoma zabawka i kilka razy przygniutł go łapą, chom chom o mało zawału nie dostał :( ale Bogu dzięki reakcja właścicielki opanowała sytuację i chomiczek żyje. Mi też wydaje się, ze w takiej sytuacji, zeby Marco przebywał ewentualnie z drugim psem, ale z gryzoniami to tak nie bardzo chyba...

Posted

Jechałam samochodem i nie mogłam odebrać telefonu, ale miałam przeczucie że to coś ważnego, zjechałam na parking i oddzwoniłam. Pani powiedziała że dzwoni z ogłoszenia o piesku na alegratce! Bardzo dziękujemy za wystawienie Marco :loveu::loveu::loveu::loveu:
To działa! Powiedziałam że Marco ma jutro zabieg, informacja przyjęta pozytywnie więc dobrze będzie. Powiedziałam też że chcemy go zaszczepić zanim trafi do nowego domku. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to zawieziemy do same, sprawdzając domek. Jeśli nie to Domek może przyjechać po niego do Włocławka. Na razie jestem umówiona na informowanie po kastracji, jak poszedł zabieg itp. Ale z tego co Pani mówiła, jest pewna!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: