Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani... widzialam dzis Marco, ale to cudowny psiak:loveu: jest przekochany, lasi sie co chwila, tuli, potrzebuje duuuuuuuuzo milosci:p zauwazylam, ze w ciagu tych kilku dni zalapal komende ,,wyjdz'' troche ,,zostan'' choc nie na dlugo i ,,siad'' niesamowite, jest to, ze ten psiak jest tak madry, tak inteligentny i tak szybko sie wszystkiego uczy... powiem z cala odpowiedzialnoscia, ze jest madrzejszy od mojego psa, ktory sam wszystko w mig zawsze lapal :p no i rzeczywiscie troche go bralo na cerberka, ale i tak jest lepiej niz wtedy kiedy spotkalam go po raz pierwszy :) no i bardzo dobrze opanowal slowo ,,FE'' wie do czego te slowa sluza, jest naprawde niesamowity!!!!

Posted

Może kiedyś weźmiemy go na dluższy spacerek i trochę z nim poćwiczymy.
Nie wiem czy DT z nim ćwiczy równanie, ale mam nadzieję że chociaż trochę tak. Jeszcze wyjdzie z niego super pies Towarzysz!

Posted

Dt baaaardzo intensywnie się nim zajmuje, a ja się w nim coraz bardziej zako****e :loveu: mam jakieś przeczucia, ale kurcze nie bardzo mogę sobie pozwolić na drugiego psa... mimo wszystko już drugi rudzieleć tak bardzo zagościł w moim sercu.

Posted

Zdjęcia z wczorajszego spaceru. Zabrałam Marco,moją Klarę i Luizę z Cerberem na spacer, na sesję foto i na próby socjalizacji. Marco nadal na widok innych obcych psów wyje i wydaje dziwne dzwięki. Trzeba będzie go oswajać z tym że nie może sobie podbiegać do obcych psów itp.

Marta jeśli możesz to wstaw te fotki na allegro też :)

Posted

Ja jutro postaram się zrobić te ogłoszenia, mam drukarkę laserową co prawda stara i złomiasta, ale na plakaty się nada. Tylko mam ją przy drugim kompie którego nie mogę uruchomić pod nieobecność TŻ :lol: