Viris Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja nie dodaję do obserwowanych żeby nie robić nadziei. Oby to ktoś zainteresowany domkiem!!!!!!!! Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Marco biegiem na pierwsza strone:loveu::loveu: Quote
Cerber Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kochani... widzialam dzis Marco, ale to cudowny psiak:loveu: jest przekochany, lasi sie co chwila, tuli, potrzebuje duuuuuuuuzo milosci:p zauwazylam, ze w ciagu tych kilku dni zalapal komende ,,wyjdz'' troche ,,zostan'' choc nie na dlugo i ,,siad'' niesamowite, jest to, ze ten psiak jest tak madry, tak inteligentny i tak szybko sie wszystkiego uczy... powiem z cala odpowiedzialnoscia, ze jest madrzejszy od mojego psa, ktory sam wszystko w mig zawsze lapal :p no i rzeczywiscie troche go bralo na cerberka, ale i tak jest lepiej niz wtedy kiedy spotkalam go po raz pierwszy :) no i bardzo dobrze opanowal slowo ,,FE'' wie do czego te slowa sluza, jest naprawde niesamowity!!!! Quote
Viris Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Może kiedyś weźmiemy go na dluższy spacerek i trochę z nim poćwiczymy. Nie wiem czy DT z nim ćwiczy równanie, ale mam nadzieję że chociaż trochę tak. Jeszcze wyjdzie z niego super pies Towarzysz! Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 oj tak naprawde pamietam jak bylam jeszcze z nim w DT przez godzine to mniej wiecej nauczyl sie przychodzenia na wolanie:loveu: :loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Dzisiaj jeszcze nikt tu nie zagladal:shake: :shake: Marco biegiem na gore:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dt baaaardzo intensywnie się nim zajmuje, a ja się w nim coraz bardziej zako****e :loveu: mam jakieś przeczucia, ale kurcze nie bardzo mogę sobie pozwolić na drugiego psa... mimo wszystko już drugi rudzieleć tak bardzo zagościł w moim sercu. Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ja juz mam zdjecia na kompie rzeczy na bazarek dla Marco wieczorem go wystawie Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Bazarek dla Marco: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100807 Quote
Viris Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zdjęcia z wczorajszego spaceru. Zabrałam Marco,moją Klarę i Luizę z Cerberem na spacer, na sesję foto i na próby socjalizacji. Marco nadal na widok innych obcych psów wyje i wydaje dziwne dzwięki. Trzeba będzie go oswajać z tym że nie może sobie podbiegać do obcych psów itp. Marta jeśli możesz to wstaw te fotki na allegro też :) Quote
natija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ale piekne fotki ,mam nadzieje,ze znajdzie szybko domek Quote
Viris Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Coś mało osób odwiedza pięknego Marco :shake: Quote
natija Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 malo malo:(szkoda a on szuka dalej domku na stale,kto mu go da... Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Marco biegiem po domek, to taki sliczny pies dlaczego takie male zainteresowanie nim:-( za chwile wstawie zdjecia na allegro Quote
Viris Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja jutro postaram się zrobić te ogłoszenia, mam drukarkę laserową co prawda stara i złomiasta, ale na plakaty się nada. Tylko mam ją przy drugim kompie którego nie mogę uruchomić pod nieobecność TŻ :lol: Quote
AneQ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jakie biedactwo :-( Czy coś można zrobić??? Quote
Cerber Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hop hop Marcolino, do góry kochanie :multi::loveu: Quote
taxelina Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Do gory.... Mam nadzieje ze znajdzie dom Quote
Viris Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Halo haloooo szukamy domku dla przepięknego psiaka:loveu: Quote
martik b Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Viris czy ktos dzwonił z ogłoszenia, czy coś dało w ogóle Quote
Recommended Posts