rita60 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Stefa czeka na swoj wymarzony domek,pokochaj szorstka....... Quote
fizia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 POTRZEBNY TRANSPORT CZĘSTOCHOWA - OPOLE!!!! Waldi czeka!!! Quote
rita60 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='fizia']POTRZEBNY TRANSPORT CZĘSTOCHOWA - OPOLE!!!! Waldi czeka!!! Prosimy o transport:modla::modla::modla:on juz tak długo czekał na swoj domek:roll: Quote
Madziek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no okropnie się czuję, że muszę to napisać... właśnie odebrałam maila od tej pani, że dostała od przyjaciela szczeniaka huskiego... odwołujemy transport dla Wadiego. Zbyt długo trwało ściąganie go tutaj. Strasznie mi przykro, wyobrażam sobie jak będziecie zawiedzione, bo sama jestem. A najbardziej żal Waldiego :( Quote
rita60 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Madziek napisał(a):no okropnie się czuję, że muszę to napisać... właśnie odebrałam maila od tej pani, że dostała od przyjaciela szczeniaka huskiego... odwołujemy transport dla Wadiego. Zbyt długo trwało ściąganie go tutaj. Strasznie mi przykro, wyobrażam sobie jak będziecie zawiedzione, bo sama jestem. A najbardziej żal Waldiego :( O matko:-(:-(:-(to juz kolejny psiak z watkow,z ktorego rezygnuja:-(tak mi przykro Waldy:placz: Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Spytam tej dziewczyny co znam ją z forum czy nadal ja interesuje. Quote
fizia Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Madziek napisał(a):no okropnie się czuję, że muszę to napisać... właśnie odebrałam maila od tej pani, że dostała od przyjaciela szczeniaka huskiego... odwołujemy transport dla Wadiego. Zbyt długo trwało ściąganie go tutaj. Strasznie mi przykro, wyobrażam sobie jak będziecie zawiedzione, bo sama jestem. A najbardziej żal Waldiego :( Wielka szkoda....:-( Quote
fizia Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Zapraszamy na bazarek z pięknymi, ręcznie robionymi przez Taks obróżkami, smyczkami i szelkami. Taks przekazała nam te cuda, a celek bazarku jest pomoc właśnie schronisku z Jamrozowizny (Kłomnic) - a konkretnie sterylizacja i i kastarcja psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111463 Quote
samoglow Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Trzeba zmienic tytul watku. Czyli wznowic Allegro dla obu pieskow? :cool3: Quote
fizia Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 :oops: zapomniałam o tym tytule A allegro jeśłi tylko możesz, to byłoby super wznowić Quote
samoglow Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Allegro wznowione, pytajacy odeslani pod wskazany adres (telefon) :p Quote
rita60 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 samoglow napisał(a):Allegro wznowione, pytajacy odeslani pod wskazany adres (telefon) :p Tylko,zeby zaczeli dzwonic,one tak juz długo czekaja:-( Quote
rita60 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='fizia'] Zabierz mnie do domu.......prosze:-( Quote
truskawa144 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 rita60 napisał(a):Tylko,zeby zaczeli dzwonic,one tak juz długo czekaja:-( Jak na razie nikt nie dzwonił. Quote
rita60 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Do gory słoneczka......nie tracimy nadziei:shake: Quote
Recommended Posts