Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wsród wielu bid czekających w Schronisku "As" na swój ciepły, kochający Dom są takie śliczne chłopaki:

Ok. 5-cio letni, piękny wyżeł. - WACEK MA DOM!!

W schronisku jest od 30.10.2007r.

Jest bardzo sympatycznym żarłokiem :smile:

Jego numer to 622.

Do schroniska trafił razem z 5-cio letnim, kochanym, uroczym, foksterierkowatym psiakiem - prawdopodobnie ktoś Ich obu porzucił...Trzymają się razem, widać, ze są zaprzyjaźnione, że mieszkały kiedys razem.

oto FOXI - MA DOM!!!!

Terierek jest przekochany, błagalnie patrzy na człowieka, prosi o czułośc, uwielbia sie przytulać. Bardzo potrzebuje Domu, jeszcze tle życia przed Nim...

Ma numer 623.

Schronisko dla Zwierząt "As"
Jamrozowizna 1
42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987
Tel. Adopcyjny: (+48 ) 515716553

www.schronisko.klomnice.pl

wątek zbiorowy
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym samym schronisku juz bardzo długo, bo od 08.03.2006r, czeka BUREK.

MA DOM!!!!!

Ma ok. 6-7 lat.

Jego numer 278.

a od 30 stycznia 2007 w schronisku jest też sympatyczny i przyjazny terier walijski - TOBI - MA DOM!!!

od 15 lutego jest jeszcze terierkowate rodzeństwo

WALDI
ma 10 miesięcy, jest sympatyczny, ale wystraszony, chętnie wystawia mordkę do głaskania
ma numer 680

STEFA
10 miesięcy,jest mniejsza od brata i mniej puszysta
numer 681

Posted

więcej zdjęć rodzenstwa

Dodam tu jeszcze, do tego terierkowatego towarzystwa, tę cudną, terierkowatą sunię.

NESCA - MA DOM!!!!!

Suczka jest kochana, grzeczna,lubi się bawić,przychodzi kiedy się ją woła.

Do schroniska trafiła prawie rok temu jako malutki szczeniaczek,nie miała szczęścia i nie znalazła domu. Mimo ,że wychowywała się w warunkach schroniskowych jest przekochanym i bardzo mądrym pieskiem.
Będzie idealną towarzyszką zabaw dla dzieci.

Lubi inne psy,jest bezkonfliktowa.

Suczka ma numer 400,w schronisku przebywa od 23.10.2006r.

Posted

[LEFT]Dzięki Fiziu za foksikowo-wyżełkowy wątek :)

Dodam jeszcze,że Burek pojedzie do nowego domu już jako kastrat dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek. Teraz jak na złość mamy remont w schronisku wiec nie ma kiedy go wykastrować ale jeśli dom się znajdzie to choćby nie wiem co zostanie wykastrowany.

Foksik i wyżełek trafiły do schroniska razem,widać,że razem mieszkały bardzo się lubią. Wyżeł to niesamowity żarłok i trzeba pilnować żeby pozwolił foksikowi też się najeść a i tak zwykle dostaje dokładkę:evil_lol:
Foksik jest bardzo grzecznym pieskiem i wygląda na bardzo delikatnego,taki szczuplutki. On gorzej znosi pobyt w schronisku,chyba najgorzej z całej wymienionej tu czwórki. Nie jest już młody bo ma ok 10 lat ale jest kochanym,grzecznym i mądrym pieskiem. Uwielbia kiedy się do niego przychodzi,kiedy się go głaska. W schronisku jest bardzo smutny.
[/LEFT]

Posted

Tanitka już wie o wyżełku - pisała w Jego sprawie na wątku zbiorowym.
Samoglow napisała do mnie dzisiaj PW, że terierkami zajmuje się rita60 - wyślę Jej link do tego watku, może coś wymyśli.

Dzięki za radę.:Rose:

Posted

wyżełek już na forach wyżłowych ogłoszony i na allegro:lol:

nie podawałam w tych ogłoszenich dokladanej lokalizacji schorniskai tel tam, bo często myśliwi po prostu przyjeżdżaja i psa biorą, a potem ja sie martwie czy nie mieszka gdzieś w kojcu w ciemnym zadupiu.

Posted

fizia napisał(a):
Tanitka już wie o wyżełku - pisała w Jego sprawie na wątku zbiorowym.
Samoglow napisała do mnie dzisiaj PW, że terierkami zajmuje się rita60 - wyślę Jej link do tego watku, może coś wymyśli.

Dzięki za radę.:Rose:

Sama znalazłam,witajcie cioteczki:lol:nastepne terierowate bidy:-(sprobuje jutro wstawic je na t e r i e r k o w o.

Posted

Rita60 dobrze, że jesteś - właśnie miałam rozpocząć poszukiwania, żeby odnaleźć namiary na Ciebie :)

Mam nadzieję, że uda się im wszytskim znaleźć dobre Domy!

Mam sentyment do terierków, bo moim pierwszym psem była sunia Igra- terier walijski - dostałam Ja kiedy miałam 6 lat, jak dziś pamiętam dzień, kiedy Ja kupowaliśmy. No i moja obecna Pestka - też ze schrosnika "As" - równiez taka trochę terierkowata :)

Z kolei wyżła miała moja ciocia - to była niezwykła, nieprzeciętnie inteligentna sunia, nazywała się Alma. Na Jej cześć to samo imię nosi moja druga sunia.

Posted

fizia napisał(a):
Rita60 dobrze, że jesteś - właśnie miałam rozpocząć poszukiwania, żeby odnaleźć namiary na Ciebie :)

Mam nadzieję, że uda się im wszytskim znaleźć dobre Domy!

Mam sentyment do terierków, bo moim pierwszym psem była sunia Igra- terier walijski - dostałam Ja kiedy miałam 6 lat, jak dziś pamiętam dzień, kiedy Ja kupowaliśmy. No i moja obecna Pestka - też ze schrosnika "As" - równiez taka trochę terierkowata :)

Z kolei wyżła miała moja ciocia - to była niezwykła, nieprzeciętnie inteligentna sunia, nazywała się Alma. Na Jej cześć to samo imię nosi moja druga sunia.

fizia ja podobnie,przez 15 miałam teriera walijskiego,teraz w moim domu gosci prawie juz 3-letni erdelek,mam sentyment do terierow i teriero podobnych pieskow,sa takie radosne,z taka radoscia zycia w sobie:lol:mam nadzieje,ze te nasze bidy znajda ciepłe i odpowiedzialne domki.