fizia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wsród wielu bid czekających w Schronisku "As" na swój ciepły, kochający Dom są takie śliczne chłopaki: Ok. 5-cio letni, piękny wyżeł. - WACEK MA DOM!! W schronisku jest od 30.10.2007r. Jest bardzo sympatycznym żarłokiem :smile: Jego numer to 622. Do schroniska trafił razem z 5-cio letnim, kochanym, uroczym, foksterierkowatym psiakiem - prawdopodobnie ktoś Ich obu porzucił...Trzymają się razem, widać, ze są zaprzyjaźnione, że mieszkały kiedys razem. oto FOXI - MA DOM!!!! Terierek jest przekochany, błagalnie patrzy na człowieka, prosi o czułośc, uwielbia sie przytulać. Bardzo potrzebuje Domu, jeszcze tle życia przed Nim... Ma numer 623. Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987 Tel. Adopcyjny: (+48 ) 515716553 www.schronisko.klomnice.pl wątek zbiorowy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 Quote
fizia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 W tym samym schronisku juz bardzo długo, bo od 08.03.2006r, czeka BUREK. MA DOM!!!!! Ma ok. 6-7 lat. Jego numer 278. a od 30 stycznia 2007 w schronisku jest też sympatyczny i przyjazny terier walijski - TOBI - MA DOM!!! od 15 lutego jest jeszcze terierkowate rodzeństwo WALDI ma 10 miesięcy, jest sympatyczny, ale wystraszony, chętnie wystawia mordkę do głaskania ma numer 680 STEFA 10 miesięcy,jest mniejsza od brata i mniej puszysta numer 681 Quote
fizia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 więcej zdjęć rodzenstwa Dodam tu jeszcze, do tego terierkowatego towarzystwa, tę cudną, terierkowatą sunię. NESCA - MA DOM!!!!! Suczka jest kochana, grzeczna,lubi się bawić,przychodzi kiedy się ją woła. Do schroniska trafiła prawie rok temu jako malutki szczeniaczek,nie miała szczęścia i nie znalazła domu. Mimo ,że wychowywała się w warunkach schroniskowych jest przekochanym i bardzo mądrym pieskiem. Będzie idealną towarzyszką zabaw dla dzieci. Lubi inne psy,jest bezkonfliktowa. Suczka ma numer 400,w schronisku przebywa od 23.10.2006r. Quote
truskawa144 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [LEFT]Dzięki Fiziu za foksikowo-wyżełkowy wątek :) Dodam jeszcze,że Burek pojedzie do nowego domu już jako kastrat dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek. Teraz jak na złość mamy remont w schronisku wiec nie ma kiedy go wykastrować ale jeśli dom się znajdzie to choćby nie wiem co zostanie wykastrowany. Foksik i wyżełek trafiły do schroniska razem,widać,że razem mieszkały bardzo się lubią. Wyżeł to niesamowity żarłok i trzeba pilnować żeby pozwolił foksikowi też się najeść a i tak zwykle dostaje dokładkę:evil_lol: Foksik jest bardzo grzecznym pieskiem i wygląda na bardzo delikatnego,taki szczuplutki. On gorzej znosi pobyt w schronisku,chyba najgorzej z całej wymienionej tu czwórki. Nie jest już młody bo ma ok 10 lat ale jest kochanym,grzecznym i mądrym pieskiem. Uwielbia kiedy się do niego przychodzi,kiedy się go głaska. W schronisku jest bardzo smutny. [/LEFT] Quote
terra Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale dużo tych terierków:shake: Wyżełek i terierki - szukajcie domkow ślicznoty. Quote
Ziutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Fizia-czy pisałaś w sprawie wyżła do Tanitki :roll: Jeśli nie to napisz i na pewno umieści go na forum wyżłów. Quote
fizia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Tanitka już wie o wyżełku - pisała w Jego sprawie na wątku zbiorowym. Samoglow napisała do mnie dzisiaj PW, że terierkami zajmuje się rita60 - wyślę Jej link do tego watku, może coś wymyśli. Dzięki za radę.:Rose: Quote
tanitka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 wyżełek już na forach wyżłowych ogłoszony i na allegro:lol: nie podawałam w tych ogłoszenich dokladanej lokalizacji schorniskai tel tam, bo często myśliwi po prostu przyjeżdżaja i psa biorą, a potem ja sie martwie czy nie mieszka gdzieś w kojcu w ciemnym zadupiu. Quote
rita60 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 fizia napisał(a):Tanitka już wie o wyżełku - pisała w Jego sprawie na wątku zbiorowym. Samoglow napisała do mnie dzisiaj PW, że terierkami zajmuje się rita60 - wyślę Jej link do tego watku, może coś wymyśli. Dzięki za radę.:Rose: Sama znalazłam,witajcie cioteczki:lol:nastepne terierowate bidy:-(sprobuje jutro wstawic je na t e r i e r k o w o. Quote
fizia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Rita60 dobrze, że jesteś - właśnie miałam rozpocząć poszukiwania, żeby odnaleźć namiary na Ciebie :) Mam nadzieję, że uda się im wszytskim znaleźć dobre Domy! Mam sentyment do terierków, bo moim pierwszym psem była sunia Igra- terier walijski - dostałam Ja kiedy miałam 6 lat, jak dziś pamiętam dzień, kiedy Ja kupowaliśmy. No i moja obecna Pestka - też ze schrosnika "As" - równiez taka trochę terierkowata :) Z kolei wyżła miała moja ciocia - to była niezwykła, nieprzeciętnie inteligentna sunia, nazywała się Alma. Na Jej cześć to samo imię nosi moja druga sunia. Quote
rita60 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 fizia napisał(a):Rita60 dobrze, że jesteś - właśnie miałam rozpocząć poszukiwania, żeby odnaleźć namiary na Ciebie :) Mam nadzieję, że uda się im wszytskim znaleźć dobre Domy! Mam sentyment do terierków, bo moim pierwszym psem była sunia Igra- terier walijski - dostałam Ja kiedy miałam 6 lat, jak dziś pamiętam dzień, kiedy Ja kupowaliśmy. No i moja obecna Pestka - też ze schrosnika "As" - równiez taka trochę terierkowata :) Z kolei wyżła miała moja ciocia - to była niezwykła, nieprzeciętnie inteligentna sunia, nazywała się Alma. Na Jej cześć to samo imię nosi moja druga sunia. fizia ja podobnie,przez 15 miałam teriera walijskiego,teraz w moim domu gosci prawie juz 3-letni erdelek,mam sentyment do terierow i teriero podobnych pieskow,sa takie radosne,z taka radoscia zycia w sobie:lol:mam nadzieje,ze te nasze bidy znajda ciepłe i odpowiedzialne domki. Quote
fizia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Oby jak najszybciej te Domki się znalazły! Quote
truskawa144 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [LEFT]tanitka umieść w ogłoszeniach numer adopcyjny: 515716553!! To telefon adopcyjny który ja "obsługuję"!! Mogłabyś też podać tu link do allegro? [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Terierkowata suczka ma też allegro,właśnie je odnowiłam:http://www.allegro.pl/item274314454_roczna_terierowata_madra_suczka_czeka_w_schronisk.html Quote
tanitka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 numer tel poprawiłam:lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=274215509 Quote
rita60 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Sliczne szorstkie mordki prosza o domek........ Quote
rita60 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 fizia napisał(a):Do góry!!!! Chłopaki od wczoraj sa na forum t e r i e r k o w a:p Quote
fizia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Super!! Dzięki serdeczne! :Rose: Quote
rita60 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 rita60 napisał(a):Chłopaki od wczoraj sa na forum t e r i e r k o w a:p No i sunia tez:lol: Quote
rita60 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Na przygarne psa-jakas dziewczyna chce adoptowac foksa,obawiam sie tylko,czy te nasze nie sa za dojrzałe,zreszta zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100621 ocencie same:roll: Quote
Recommended Posts