Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Dzwoniła do mnie ostatnio jedna pani w sprawie Waldiego,mimo,ze mieszka dosłownie 15 km od schroniska i ma samochód nie chciało jej się przyjechać,powiedziała,że go weźmie jeśli jej go przywiozę. Oczywiście za darmo:-o
Rozumiem,że jestem wolontariuszem ale są chyba jakieś granice.
Gdyby nie miała jak dojechać a bardzo by chciała go adoptować to chętnie bym jej go zawiozła na mój koszt ale nie w takiej sytuacji.
[/LEFT]

Posted

[quote name='truskawa144']

Dzwoniła do mnie ostatnio jedna pani w sprawie Waldiego,mimo,ze mieszka dosłownie 15 km od schroniska i ma samochód nie chciało jej się przyjechać,powiedziała,że go weźmie jeśli jej go przywiozę. Oczywiście za darmo:-o
Rozumiem,że jestem wolontariuszem ale są chyba jakieś granice.
Gdyby nie miała jak dojechać a bardzo by chciała go adoptować to chętnie bym jej go zawiozła na mój koszt ale nie w takiej sytuacji.

truskawa moim zdaniem nie zalezy jej na psie,ten ktory decyduje sie na adopcje nie ma takich wymagan,tym bardziej,ze ma tak blisko:roll:to pewnie jakas paniusia pretensjami:cool3:

Posted

[quote name='rita60']truskawa moim zdaniem nie zalezy jej na psie,ten ktory decyduje sie na adopcje nie ma takich wymagan,tym bardziej,ze ma tak blisko:roll:to pewnie jakas paniusia pretensjami:cool3:

Jak jej powiedziałam żeby sama po psa pojechała,ma bliżej niż ja to powiedziała,że ona w takim razie dziękuje. Na początku wydawało się,że będzie dobrze,duży dom,chciała koniecznie aktywnego psa bo bardzo dużo spacerują po lesie itd. A potem taki finał. To nawet lepiej,co by było gdyby pies zachorował i musiałaby z nim jechać te ok 15 km do Częstochowy lub Radomska (podobna odległość) do weta? Tez by jej się nie chciało:angryy: