rita60 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 fizia napisał(a):Śliczne, młode, kochane..... A bez domku:-( Quote
elta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dolanczam jeszcze moja kochana sunke http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10127939 Quote
rita60 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='elta']dolanczam jeszcze moja kochana sunke http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10127939 elta ten link otwiera,ale Odpowiedz na watek:roll: Quote
samoglow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 rita60 napisał(a):elta ten link otwiera,ale Odpowiedz na watek:roll: no wlasnie :cool3: Quote
kofaniutka87 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 świetne psiaki, oby szybko znalazły domek. - do góry. Quote
rita60 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 fiziu nasz Waldy,to taki przed kolanko jest ? wkleiłam go na Przygarne psa i jest dziewczyna zainteresowana:roll: Quote
rita60 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='rita60']fiziu nasz Waldy,to taki przed kolanko jest ? wkleiłam go na Przygarne psa i jest dziewczyna zainteresowana:roll: Ale to chyba,jakas nieodpowiedzialna młoda osobka:roll:zerknij na ten watek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111138 Quote
rita60 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 fizia napisał(a):Chyba Zuza i Noddy zna tą Dziewczynę Tak zna,spotkala ja na innym forum:roll: Quote
Zuza i Noddy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Obie piszemy tam mniej więcej od listopada zeszłego roku. To młoda osoba w moim wieku, ale jej rodzice zgadzają sie na psa. Ma już foksteriera, więc wie co to za psiaki. Myślę, ze byłby to dobry domek. Quote
truskawa144 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [LEFT]Z tym,że Waldi jest już zaklepany tylko nie ma transportu do Opola. [/LEFT] Quote
Zuza i Noddy Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Aha to może zaproponuje jej Stefe tylko ją musieliby wysterylizować. Czyli Waldi już nie szuka domku? Quote
truskawa144 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [LEFT]Dokąd nie pojedzie do nowego domu to teoretycznie domu szuka. Wiadomo jak to jest z domami,psy zaklepane nie zawsze potem idą do tego domu. [/LEFT] Quote
rita60 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 truskawa144 napisał(a):Z tym,że Waldi jest już zaklepany tylko nie ma transportu do Opola. A cos blizszego o domku:roll: Quote
truskawa144 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [LEFT]Domkiem zajmuje się wolontariuszka ze schroniska w Opolu,sprawdziła ten dom i uznała,że wszystko jest ok. Nie jest ona z tego co wiem zarejestrowana na dogo. Z tego co wiem jest to małżeństwo z doświadczeniem w kwestii terierów,dom z ogrodem. [/LEFT] Quote
fizia Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 To musi być w takim razie Madziek Dostałam od Niej dzisiaj PW "widziałam na transportowym, że szukasz trnasportu dla psa z Kłomnic. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś dała mi znać, jeśli coś uda Ci się znaleźć. W tamtym schronisku czeka psiak, który ma dom tu w Opolu, od mieiąca nie udaje mi się go tu ściągnąć. Gdyby ktoś podrzucił go do Częstochowy chociaż to już nawet pociągiem albo ja albo przyszli właściciele mogą przyjechać. Ale do Kłomnic nie ma jak się dostać bez auta. Z góry dziękuję i pozdrawiam Madziek" http://dogomania.pl/forum/member.php?u=8389 Quote
Madziek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 fizia napisał(a):To musi być w takim razie Madziek Dostałam od Niej dzisiaj PW "widziałam na transportowym, że szukasz trnasportu dla psa z Kłomnic. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś dała mi znać, jeśli coś uda Ci się znaleźć. W tamtym schronisku czeka psiak, który ma dom tu w Opolu, od mieiąca nie udaje mi się go tu ściągnąć. Gdyby ktoś podrzucił go do Częstochowy chociaż to już nawet pociągiem albo ja albo przyszli właściciele mogą przyjechać. Ale do Kłomnic nie ma jak się dostać bez auta. Z góry dziękuję i pozdrawiam Madziek" http://dogomania.pl/forum/member.php?u=8389 tak, to musi być Madziek ;-) tak jak mówiłam truskawie przez telefon, domku przyszłego nie sprawdzałam osobiście, rozmawiałam z ewentualną przyszłą właścicielką telefonicznie wiele razy i zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jakiś czas temu przygarnęła z naszego schroniska teriera niemieckiego Jagusia, który niestety zerwał się na spacerze ze smyczy i wpadł pod samochód. Miał uszkodzony kręgosłup i wet nie dawał mu żadnych szans. Powiedziałam, że nie podoba mi się to, że nie upilnowali psa. Pani powiedziała, że było to okropne doświadczenie i że będą znacznie bardziej teraz uważać. Mieszkają poza Opolem dokładniej rzecz biorąc, domek z ogrodem. Trójka dzieci bardzo chętna do zajmowania się psem. Waldi zostawałby sam w domu na bardzo krótko, praktycznie cały czas byłby ktoś z nim. Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A to ja chyba nawet wklejałam do twojego wątku Waldiego. Quote
Madziek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A to ja chyba nawet wklejałam do twojego wątku Waldiego. tak, to byłaś Ty :-) Quote
fizia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 rita60 napisał(a):A co z domkiem dla Waldiego:roll: Szukamy transportu do Opola Quote
Recommended Posts