fizia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Napisałam na wątku transportowym. Jak taki fajny Domek czeka, to transport musi się znaleźć i koniec! Coś się dziwnego dzieje z tym zdjęciem, które wklejam, żeby było porównanie z człowiekiem, raz znika a raz jest... A oczka ma Wladi faktycznie niesamowite - takie mądre spojrzenie... oo a widzę, ze Ty też napisałaś - miejmy nadzieję, ze ktoś będzie jechał tą trasą Quote
paulaitomek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wyślij mi proszę na maila ; [email protected] :) dzięki z góry.. a masz może stronkę do zwierzaków z Krakowskiego schronu? Quote
fizia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Wysłałam :) Nie jestem pewna, ale chyba adres stronki jest taki www.schronisko.krakow.pl Quote
paulaitomek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dzięki! dostałam :) faktycznie nie jest duży :) słodki jest.. tylko czy sie transport znajdzie... :( Quote
fizia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Waldi jest w schronisku koło Częstochowy, a Dom w Krakowie. Quote
rita60 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tak sie ciesze,ze Waldi znalazł domek,taki domek:multi:a tak na marginesie ten przystojniak o brazowych oczkach to moja sympatia;)oby tylko transport sie znalazł:roll: Quote
truskawa144 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [LEFT]paulaitomek jest z Krakowa (teraz się zorientowałam:evil_lol:) Czyli będę mogła na Ciebie Fiziu "zrzucić" kontrolę poadopcyjną:lol: (np. w trakcie wspólnego spacerku z psami:diabloti:) A no i oczywiście poproszę Cię o podpisanie w imieniu schroniska umowy adopcyjnej z paulaitomek:loveu: W końcu jesteś naszą Honorową Wolontariuszką![/LEFT] Quote
fizia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Oczywiście z przyjemnością spotkałabym się z Paulaitomek i Waldim :) Quote
paulaitomek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 fizia jestem dokładnie z okolic Skawiny. Wiesz gdzie to jest? Kurcze, fajnie byłoby gdyby się udało z tym dowozem.. bo mi sie tak strasznie ten psiak spodobał... :loveu: a jest młody to szkoda żeby się marnował w schronisku. przydałby mu się domek.. No nie?? Quote
rita60 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='paulaitomek']fizia jestem dokładnie z okolic Skawiny. Wiesz gdzie to jest? Kurcze, fajnie byłoby gdyby się udało z tym dowozem.. bo mi sie tak strasznie ten psiak spodobał... :loveu: a jest młody to szkoda żeby się marnował w schronisku. przydałby mu się domek.. No nie?? Pewnie,ze przydałby sie...to jeszcze psie dziecko,nie wie co to spacerki,trawka,zabaweczki i własne posłanko,no i najwazniejsze potrzebuje miłosci:roll: Quote
fizia Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Potrzebny transport Częstochowa - Kraków!! Quote
fizia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Irysek napisała, że mogłaby przewieźć Waldiego :multi:, trzeba by było tylko dorzucić się do paliwa Quote
irysek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 czyli zostala juz tylko stefa. tylko ona czeka na domek z tego watku? moge zawiezc waldiego do krakowa :) musialby mi ktos go tylko podrzucic do auta. podam trase ktora bede jechac, wiec gdzies po drodze no i w krakowie bedzie ktos musial odebrac go ode mnie po drodze, bo krakowa nie znam i nie bede wjezdzac. poza tym bede miala w aucie jeszcze jednego psiaka (sunke onka). Quote
truskawa144 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [LEFT]Stefa jest już zarezerwowana. Oczywiście wiadomo,że dopiero jak do nowego domu trafi to będzie można powiedzieć,że już domu nie szuka. A kiedy jedziesz? Bo ja jestem chyba jedyną osobą która może Waldiego wziąć ze schroniska i podwieźć Ci na trasę. I muszę wiedzieć wcześniej żeby mieć czas. [/LEFT] Quote
irysek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w czwartek bede jechac, wracajac do wrocka z wawy zachacze o czestochowe i zabiore go do krakowa :) Quote
truskawa144 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [LEFT]A o której godzinie mniej więcej planujesz być w Częstochowie. To dla mnie dosyć ważne bo dzień mi pasuje a gdyby jeszcze była godzina popołudniowa (15.00 i później) to było by świetnie. [/LEFT] Quote
fizia Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Tylko czy Paulaitomek jest nadal chętna? Quote
rita60 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Co dalej z Waldim:roll:taka jakas cisza......... Quote
fizia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Niestety ten transport nie wypalił. Ale Paulaitomek być może pojedzie sama po Waldiego Quote
rita60 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 fizia napisał(a):Niestety ten transport nie wypalił. Ale Paulaitomek być może pojedzie sama po Waldiego Uf,juz myslałam,ze jest cos nie tak z adopcja:roll: Quote
Recommended Posts