Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam na wątku transportowym.
Jak taki fajny Domek czeka, to transport musi się znaleźć i koniec!
Coś się dziwnego dzieje z tym zdjęciem, które wklejam, żeby było porównanie z człowiekiem, raz znika a raz jest...

A oczka ma Wladi faktycznie niesamowite - takie mądre spojrzenie...

oo a widzę, ze Ty też napisałaś - miejmy nadzieję, ze ktoś będzie jechał tą trasą

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sie ciesze,ze Waldi znalazł domek,taki domek:multi:a tak na marginesie ten przystojniak o brazowych oczkach to moja sympatia;)oby tylko transport sie znalazł:roll:

Posted

[LEFT]paulaitomek jest z Krakowa (teraz się zorientowałam:evil_lol:) Czyli będę mogła na Ciebie Fiziu "zrzucić" kontrolę poadopcyjną:lol: (np. w trakcie wspólnego spacerku z psami:diabloti:) A no i oczywiście poproszę Cię o podpisanie w imieniu schroniska umowy adopcyjnej z paulaitomek:loveu: W końcu jesteś naszą Honorową Wolontariuszką![/LEFT]

Posted

fizia jestem dokładnie z okolic Skawiny. Wiesz gdzie to jest?
Kurcze, fajnie byłoby gdyby się udało z tym dowozem.. bo mi sie tak strasznie ten psiak spodobał... :loveu: a jest młody to szkoda żeby się marnował w schronisku. przydałby mu się domek.. No nie??

Posted

[quote name='paulaitomek']fizia jestem dokładnie z okolic Skawiny. Wiesz gdzie to jest?
Kurcze, fajnie byłoby gdyby się udało z tym dowozem.. bo mi sie tak strasznie ten psiak spodobał... :loveu: a jest młody to szkoda żeby się marnował w schronisku. przydałby mu się domek.. No nie??
Pewnie,ze przydałby sie...to jeszcze psie dziecko,nie wie co to spacerki,trawka,zabaweczki i własne posłanko,no i najwazniejsze potrzebuje miłosci:roll:

Posted

czyli zostala juz tylko stefa. tylko ona czeka na domek z tego watku?
moge zawiezc waldiego do krakowa :) musialby mi ktos go tylko podrzucic do auta. podam trase ktora bede jechac, wiec gdzies po drodze no i w krakowie bedzie ktos musial odebrac go ode mnie po drodze, bo krakowa nie znam i nie bede wjezdzac. poza tym bede miala w aucie jeszcze jednego psiaka (sunke onka).

Posted

[LEFT]Stefa jest już zarezerwowana. Oczywiście wiadomo,że dopiero jak do nowego domu trafi to będzie można powiedzieć,że już domu nie szuka.

A kiedy jedziesz? Bo ja jestem chyba jedyną osobą która może Waldiego wziąć ze schroniska i podwieźć Ci na trasę. I muszę wiedzieć wcześniej żeby mieć czas.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]A o której godzinie mniej więcej planujesz być w Częstochowie. To dla mnie dosyć ważne bo dzień mi pasuje a gdyby jeszcze była godzina popołudniowa (15.00 i później) to było by świetnie.
[/LEFT]

Posted

fizia napisał(a):
Niestety ten transport nie wypalił.
Ale Paulaitomek być może pojedzie sama po Waldiego

Uf,juz myslałam,ze jest cos nie tak z adopcja:roll: