Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]I pani się zdecydowała i właśnie jedzie po Burka:multi:
Burek zamieszka w Warszawie,pani ma już 2 foxy rasowe (psy) więc wie co to za rasa i "czym to się je". Myślę,że będzie mu dobrze,będzie miał ogród do biegania i 2 kumpli do zabawy.
[/LEFT]

Posted

Jestem sąsiadką Burka :)Widziałam psiaka na żywo i muszę powiedzieć że bardzo odżył. Pies mieszka faktycznie w domu z ogrodem i ma się dobrze.
Mogę ręczyć za domek swoją głową :) pies na pewno będzie miał dobrze.

Posted

No to fantastycznie, że Burek dobrze się czuje i ma wspanialy Dom:multi:

Samoglow - serdeczne dzięki za allegro!!:Rose:

Widziałam wczoraj bliźniaki - są przecudne, tak się proszą, żeby je pogłaskać...:-(

Posted

karo20 napisał(a):
Jestem sąsiadką Burka :)Widziałam psiaka na żywo i muszę powiedzieć że bardzo odżył. Pies mieszka faktycznie w domu z ogrodem i ma się dobrze.
Mogę ręczyć za domek swoją głową :) pies na pewno będzie miał dobrze.

Super! Informuj nas co u niego słychać. A jak masz fajny kontakt z jego panią to poproś o fotki dla nas albo sama cyknij jeśli masz możliwość a pani się zgodzi. Będziemy wdzięczni.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Super! Informuj nas co u niego słychać. A jak masz fajny kontakt z jego panią to poproś o fotki dla nas albo sama cyknij jeśli masz możliwość a pani się zgodzi. Będziemy wdzięczni.

Ok spytam czy będzie mozna :)