Ulka18 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Od 17.11.2007 w mieleckim schronisku przebywa sunia collie. Jak napisal p.kierownik : "Suka collie, lat około 3, dostarczona do schroniska przez Straż Miejską Mielec jako bezdomna z okolic Mielca. Jest od 4 dni w schronisku" Kontakt : Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat, ul. Targowa 11, 39-300 Mielec, tel. +17 583 1532, [email protected] Quote
terra Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Śliczna sunia:loveu: Szukaj domku na początku. Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Sunia jest przeladna. Tylko wyprac, wyczesac, podkarmic i bedzie jeszcze sliczniejsza :p Quote
terra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Piękna i grzeczna sunia do kochania. Kto ją pokocha? Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Na forum collie trwa zbiorka na sfinansowanie pobytu suni w hoteliku. Mam nadzieje, ze uda sie zebrac na miesiac pobytu. Quote
Wiwi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 może jeszcze odnajdzie ja wlasciciel, moze sie zagubila:-(....a moze nie...:-( rzeczywiscie bardzo ladna....szukaj domku na gorze slicznotko Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Miejmy nadzieje, ze wlasciciel sie odezwie. Jesli nie, to bedziemy suni szukac nowego, dobrego domu. Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Bedziemy miec wkrotce ok. 100 zl na wyciagniecie Sybilli ze schroniska do Murkowego hoteliku. http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?p=113737#113737 Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Smsowalam z Lucynka z forum collie, jutro ma dzwonic do p.kierownika w sprawie suni. Moze uda sie zebrac srodki na hotelik i wczesniej wyciagnac ja ze schroniska. Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dzisiaj do schroniska bedzie dzwonic Lucynka z forum collie z Fundacji Dr Lucy. Mam nadzieje, ze p.kierownik zgodzi sie na umieszczenie suni w Murkowym hoteliku, jak tylko skonczy sie kwarantanna i zbierzemy srodki. Quote
Becia66 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 I znowu collunia w schronie.....nie do wiary...:shake:. Taka śliczna... Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Beciu, orzechowskiego kolaka tez przeslalam do Lucynki. Mam nadzieje, ze znajda sie srodki na hotelik dla dwoch psiakow. Bede dzisiaj rozmawiac z Lucynka. Quote
agusiazet Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Podnoszę suczkę jest taka ładna, a we własnym domku bedzie piękna!!! Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Agusiu, a Ty w Mielcu tej suni gdzies nie widzialas? Ona podobno sie blakala na miescie :shake: Quote
agusiazet Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie, nie widziałam, ale obecnie błaka się duży wilczkowaty pies z klapniętymi uszami, w obroży, ale nie podchodzi do ludzi i innych zwierząt. Oraz mały yorkopodobny, z długim ogonem, bardzo ładny, chciałam go nawet złapać, ale się nie dał - mój na niego warczał i bał się. Ale kolaczki nie widziałam! Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 obecnie błaka się duży wilczkowaty pies z klapniętymi uszami, w obroży, ale nie podchodzi do ludzi i innych zwierząt. Oraz mały yorkopodobny, z długim ogonem, bardzo ładny, chciałam go nawet złapać, ale się nie dał Agusiu, moze by jakos Straz Miejska zlapala te psiaki. W schronisku mialyby jedzenie, a ten maly na pewno w kilka dni znalazlby dom. Quote
agusiazet Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ulka, mały ponoć jest czyjś i nie wyglada na zabiedzonego, duży jest niczyj, ale SM prawie nie reaguje na telefony w sprawie psów. Kiedy mojego psa pogryzl pies pijaka na Górce Cyranowskiej, mimo telefonów SM nie przyjechała interweniować, choć Sony był pogryziony powaznie, miał szyte dupsko i chodził wygolony przez jakiś czas. Ponoć ten gryzący pies jest teraz w schronisku, bo startował do sąsiadów pijaka - ale to informacja nie sprawdzona. Dzwonić mogę, ale nie wiem, czy reakcja bedzie - małego sama złapałabym, żeby znaleźć mu dom, bo jest śliczniutki! A czy można dzwonić do schroniska, żeby złapali psa? Czy to nie ich działka? Quote
Ulka18 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Lucynka z forum collie i fundacji Dr Lucy zaplaci za pobyt suni collie w hoteliku u Murki. Zaplaci tez za transport :multi: Pan Kierownik po rozmowie z Lucynka zgodzil sie na wydanie suni przed koncem kwarantanny, nawet jutro :multi: Murka, Lucynka ma juz Twoje konto. Wplaci pieniadze w poniedzialek. Quote
terra Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wspaniale! :multi:Zatem sunia szuka najlepszego dla siebie domku. Quote
Ulka18 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Wiadomosc o kolaczce od p.kierownika Temat: Re: szczeniaki na hali - maly kolak Od: [email protected] Data: Pt Listopada 23 2007, 11:27 pm Do: [email protected] Szczeniaki w tej chwili nie nadają się do adopcji. Są zbyt cherlawe. Samo powietrze. [SIZE="4"]Colaczka duża prawdopodobnie jutro pojedzie do Warszawy.Jak nie pojedzie to może iść na hotelik. Quote
Ulka18 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Wiadomosc od p.kierownika : Rozmawiałem telefonicznie z Panią Lucyną o ona z doktorem. Pokryje koszty surowicy dla szczeniaków. Colie jest do odebrania przez Panią Kasię na hotelik. Chętni się wycofali. Nie pamiętam w którym Janowie mieszka Pani Kasia Lubelskim czy Podlaskim. Jeżeli w Lubelskim to ja w tym tygodniu będę po budy i mógłbym podrzucić colie. Będę wiedział we wtorek w który dzień pojadę. Quote
Murka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Już jestem umówiona z Kierownikiem, że jeśli sunia do czasu jego wyjazdu po budy nie znajdzie domu, to przyjeżdża do mnie. Prawdopodobnie byłoby to w środę. Szkoda, że ten domek w Warszawie nie wypalił :-( Quote
Recommended Posts