Jump to content
Dogomania

Mielec-3 letnia collie dzieki PATII 2.12.2007 zamieszkala Wieliczce :-))))

Recommended Posts

Posted

Od 17.11.2007 w mieleckim schronisku przebywa sunia collie.
Jak napisal p.kierownik :
"Suka collie, lat około 3, dostarczona do schroniska przez Straż Miejską Mielec jako bezdomna z okolic Mielca. Jest od 4 dni w schronisku"

Kontakt :
Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat,
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec, tel. +17 583 1532,
[email protected]

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smsowalam z Lucynka z forum collie, jutro ma dzwonic do p.kierownika w sprawie suni. Moze uda sie zebrac srodki na hotelik i wczesniej wyciagnac ja ze schroniska.

Posted

Dzisiaj do schroniska bedzie dzwonic Lucynka z forum collie z Fundacji Dr Lucy. Mam nadzieje, ze p.kierownik zgodzi sie na umieszczenie suni w Murkowym hoteliku, jak tylko skonczy sie kwarantanna i zbierzemy srodki.

Posted

Nie, nie widziałam, ale obecnie błaka się duży wilczkowaty pies z klapniętymi uszami, w obroży, ale nie podchodzi do ludzi i innych zwierząt. Oraz mały yorkopodobny, z długim ogonem, bardzo ładny, chciałam go nawet złapać, ale się nie dał - mój na niego warczał i bał się. Ale kolaczki nie widziałam!

Posted

obecnie błaka się duży wilczkowaty pies z klapniętymi uszami, w obroży, ale nie podchodzi do ludzi i innych zwierząt. Oraz mały yorkopodobny, z długim ogonem, bardzo ładny, chciałam go nawet złapać, ale się nie dał
Agusiu, moze by jakos Straz Miejska zlapala te psiaki. W schronisku mialyby jedzenie, a ten maly na pewno w kilka dni znalazlby dom.

Posted

Ulka, mały ponoć jest czyjś i nie wyglada na zabiedzonego, duży jest niczyj, ale SM prawie nie reaguje na telefony w sprawie psów. Kiedy mojego psa pogryzl pies pijaka na Górce Cyranowskiej, mimo telefonów SM nie przyjechała interweniować, choć Sony był pogryziony powaznie, miał szyte dupsko i chodził wygolony przez jakiś czas. Ponoć ten gryzący pies jest teraz w schronisku, bo startował do sąsiadów pijaka - ale to informacja nie sprawdzona. Dzwonić mogę, ale nie wiem, czy reakcja bedzie - małego sama złapałabym, żeby znaleźć mu dom, bo jest śliczniutki! A czy można dzwonić do schroniska, żeby złapali psa? Czy to nie ich działka?

Posted

Lucynka z forum collie i fundacji Dr Lucy zaplaci za pobyt suni collie w hoteliku u Murki. Zaplaci tez za transport :multi:
Pan Kierownik po rozmowie z Lucynka zgodzil sie na wydanie suni przed koncem kwarantanny, nawet jutro :multi:

Murka, Lucynka ma juz Twoje konto. Wplaci pieniadze w poniedzialek.

Posted

Wiadomosc o kolaczce od p.kierownika

Temat: Re: szczeniaki na hali - maly kolak
Od: [email protected]
Data: Pt Listopada 23 2007, 11:27 pm
Do: [email protected]

Szczeniaki w tej chwili nie nadają się do adopcji. Są zbyt cherlawe. Samo
powietrze. [SIZE="4"]Colaczka duża prawdopodobnie jutro pojedzie do Warszawy.Jak nie pojedzie to może iść na hotelik.

Posted

Wiadomosc od p.kierownika :

Rozmawiałem telefonicznie z Panią Lucyną o ona z doktorem. Pokryje koszty surowicy dla szczeniaków. Colie jest do odebrania przez Panią Kasię na hotelik. Chętni się wycofali. Nie pamiętam w którym Janowie mieszka Pani Kasia Lubelskim czy Podlaskim. Jeżeli w Lubelskim to ja w tym tygodniu będę po budy i mógłbym podrzucić colie. Będę wiedział we wtorek w który dzień pojadę.

Posted

Już jestem umówiona z Kierownikiem, że jeśli sunia do czasu jego wyjazdu po budy nie znajdzie domu, to przyjeżdża do mnie. Prawdopodobnie byłoby to w środę.

Szkoda, że ten domek w Warszawie nie wypalił :-(