Murka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 To właśnie piszę i się dziwię, że nie reagujesz :razz: Ale pewnie byłaś zaaferowana domkiem dla suńki collie :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Nie jest tak zle :evil_lol: moj czas reakcji to 20 minut ;) Na miau rzadko zagladam, dobrze, ze tutaj napisalas. PS. Sa nowe psy w schronisku, zajrzyj na strone. Quote
Reno2001 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ale super, że są wizje na transport kilku zwierzaków :multi::multi::multi:. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Sybillka bedzie miala jutro sterylke : Temat: Re: nt collie sterylka Od: [email protected] Data: Pn Listopada 26 2007, 8:29 pm Do: [email protected] [SIZE="3"]Pani Agnieszko tu chodziło tylko o to, że ta miła Pani chciała ją jak najszybciej. W drugim telefonie zdecydowała się na sterylkę. Sunia będzie jutro sterylizowana.Jeżeli będzie okej to w sobotę mogę jechać do Wieliczki. Quote
Reno2001 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Super wiadomości :loveu:. I znów czekanie do soboty :roll:... Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cieszę się , ze wszystko sie układa ! W sobotę będę na miejscu z aparatem ! Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Trzymajcie kciuki, ze wszystko dobrze sie ulozylo i zeby sunia pojechala w sobote do domu :kciuki: Quote
terra Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Trzymam mocno kciuki:kciuki: musi się udać. Quote
Murka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja też trzymam kciuki! Ulka, psy na stronie nowe widziałam, info o malamucie poszło już na szpice w potrzebie ;) Rudzielec z Twojego podpisu ma już domek ;) Quote
Reno2001 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Murka']Rudzielec z Twojego podpisu ma już domek ;) Super, super, super...:bigcool: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Murka'] Rudzielec z Twojego podpisu ma już domek ;) Kurka wodna, ja cos ostatnio zakrecona jestem :huh: w pracy mam ciezkie czasy, jak zwykle zreszta :tard: i do tego jeszcze sprawa z Amiczkowym bazarkiem wyszla i troche sie tam udzielalam ostatnio, bo niestety niektorych dogomaniaczek nie jestem w stanie pojąć :stupid: Quote
Murka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A o co chodzi z Amiczkowym bazarkiem? :oops: Bo ja na dogo wchodzę tylko do subskrybowanych tematów i nie jestem wtajemniczona w sprawy poza nimi ;) Quote
Ulka18 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ja tez nie bylam wtajemniczona, ale dostalam kilka pw i musialam zabrac glos. Wejdz Kasiu na bazarek na gorze jest podwieszona 'czarna lista'. Bo bazarek jest juz zamkniety. Quote
Reno2001 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jutro juz sobota :lol:. Ciekawe czy sunia juz doszła do siebie po sterylce? Quote
Patia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Joasia do mnie dzwoniła , nie mogą się doczekać , gotują fasolkę po bretońsku , przestraszyłam się , że dla suni ale to dla pana kierownika :cool3: Dzwonili do schroniska , sunia czuje się dobrze po sterylizacji . Quote
Reno2001 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Patia napisał(a):Joasia do mnie dzwoniła , nie mogą się doczekać , gotują fasolkę po bretońsku , przestraszyłam się , że dla suni ale to dla pana kierownika :cool3: . UFFF, to mnie tez ulżyło...:lol: Patia napisał(a): Dzwonili do schroniska , sunia czuje się dobrze po sterylizacji . To bardzo się cieszę. Czyli mała praktycznie gotowa do drogi :hand: Quote
Ulka18 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Patia, nasz kierownik suchutki jak patyczek, to mu ta fasolka dobrze zrobi. Na pewno bedzie sie wzbranial przed wejsciem, ale wiem, ze on bardzo lubi, jak sie z nim pogada, poczestuje, zrobi kawe czy herbate. W zwiazku z tym, ze najpierw byla zrobiona sterylka, sunia na pewno nie bedzie miala szczepien. Nowi Panciowie beda musieli zaszczepic Sybille za jakis czas. Quote
Patia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Sunia miała byc w Wieliczce o 11 . Przed chwilą rozmawialam z Asią , dzwoniła do kierownika a on powiedział , ze sunia nie przyjedzie , bo zabiera ją Irena do Niepołomnic , dzwoniłam do Ireny , mówi , ze nic o tym nie wie i że ona zabiera psa z Orzechowców . Asia i rodzice są zdenerwowani , nie wiedzą o co chodzi , czy sunia przyjedzie czy nie . Czy ktos pomoze mi to wyjaśnić ? Quote
Patia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dzwoniłam do pana kierownika , mówił , że nastąpiło nieporozumienie i że przyjedzie jutro . Poradźcie może lepiej jechac po nią :roll: Quote
Ulka18 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wiadomosc od P.Kierownika : [SIZE="3"]Nie wiem czy Pani coś wiadomo ale dzisiaj miałem być w Wieliczce z colie oraz w Niepołomicach z psem z Orzechowców. Wczoraj dzwoniła Pani Irena aby nie jechać, bo Panie z Rzeszowa nie wyrobią na czas z psem z Orzechowic i że jutro przyjedzie sama po pieski. Wszystko gra tylko Pani z Wieliczki co ma wziąść colie dzwoni do mnie dlaczego nie pojechałem jak obiecałem.Ona o żadnej zmianie nie wie. Chyba zabrakło koordynacji. [SIZE="3"]Przyznam sie, ze ja NIC nie wiem o tym, ze collie Sybilla ma jechac jutro z kolakiem z Orzechowcow. [SIZE="3"]No i co w takim przypadku z Bernim? Kto go zawiezie? Jesli p.kierownik napisal, ze pojedzie jutro, to tak pewnie bedzie. Nie wiem kto tak namieszal z tym laczeniem transportu suni collie z Mielca z kolakiem z Orzechowcow? Quote
Murka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ALe się porobiło :shake: Jeszcze wczoraj kierownik jak był u mnie, to się jeszcze chwalił, że dziś jedzie do Wieliczki. A jutro to nie Irenka ma przyjechac po psy? Bo tak wynika z maila od kierownika: jutro przyjedzie sama po pieski. Quote
terra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ale zamieszanie:niedowia: I na czym stanęło? Jedzie jutro Sybilla i Berni do domu? Quote
Patia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Suczka dojechała :multi: wszyscy przejęci , szczęśliwi i wzruszeni :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Ale super :klacz: :multi: :klacz: Patia, prosze napisz cos wiecej, jak tylko bedzie wiedziec :modla: Quote
Recommended Posts