Ulka18 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Patia, dziekuje za pocieszajace wiadomosci :p Ciesze sie bardzo, ze sunia lepiej sie czuje i ten krwiak/ropien sie wchlania. Caly czas tylko mysle, jak sie to stalo, ze ten twor sie pojawil u suni. Czy wet ma jakies podejrzenia? Komplikacje po sterylce czy cos innego? Quote
Ulka18 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Patia, czy wiesz moze, co slychac u Sybilki? Jak sie czuje. Gdyby potrzebna byla pomoc finansowa, to na forum collie sa wplaty na sunie. Dzieki z gory za wiesci. Quote
Patia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wszystko dobrze , ze zdrówkiem były problemy ale to już, miejmy nadzieję,przeszłosc. Jeszcze Wam nie napisałam , że sunia ma teraz na imię Sonia . Jest bardzo kochana przez włascicieli , bo to sunia bez wad , jak o niej mówią. Muszę się w koncu wybrac zrobic zdjęcia , sama jestem ciekawa Soni , bo słyszę na jej temat same ochy i achy :loveu: Quote
Ulka18 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Patia, dzieki za dobre wiesci o Sybilce teraz Sonii. Wspaniale, ze jest tak kochana przez Panciow i ze ona tez Panciow kocha....:loveu: Quote
Patia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ulka , zaglądasz tu jeszcze ? U Soni wszystko ok . Niedawno straciła swojego pana dla którego była niezwykłą pociechą , została pani , która teraz jeszcze bardziej docenia towarzystwo Soni . Jestem w stałym kontakcie z córką włascicieli Asią , oni mieszkają w jednym domu więc mam bieżące informacje . Asia ma dwa psy , w tym jednego też z adopcji - dalmatyńczyka więc Sonia ma towarzystwo . Wszystkich lubi , nie sprawia żadnych problemów i wszyscy ją kochają . Quote
Recommended Posts