rita60 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dlaczego tak długo juz czekasz:shake:jestes taki sliczny i kochany. Quote
ciapuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='quasimodo']Słuchajcie Dziewczyny, a z Lubkiem albo Sunem (ewentualnie Zbysiem) mieszkał taki onkowaty emeryt (podobny troszkę do Zbysia), który nie miał swojego wątku... Czy może już ma? Wiecie co się z nim dzieje? Taka to była poczciwina... (a chyba nie był to Zębuś). quasimodo przyznaję się :oops:,zupełnie zapomniałam o tym psie ,ale już się poprawiłam:lol: oto wątek SPOKA(bo chyba o tego psa Ci chodziło) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104755 Quote
quasimodo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='ciapuś']quasimodo przyznaję się :oops:,zupełnie zapomniałam o tym psie ,ale już się poprawiłam:lol: oto wątek SPOKA(bo chyba o tego psa Ci chodziło) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104755 Podnosząc na sama górę Suna, dziękujemy bardzo za wątek dla emeryta - to oczywiście o niego chodziło!!! Quote
ciapuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Sun już przy budzie [SIZE=2]tak jak sie spodziewałyśmy to oaza spokoju i miłości,idealny do dzieci(przetestowane na mojej córce). Niestety jest problem.Ten pies nie ma praktycznie zębów.:crazyeye:W jego karcie jest napisane że w dniu przyjęcia miał ok 5 lat ,jest w schronisku od 2006-05-07 więc powinien mieć teraz ok 7,ale zęby wskazują na coś innego. Quote
ocelot Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jaki on jest smutny. Ale przy tej budzie mu teraz lepiej będzie. Quote
Isabel Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Przynajmniej ma teraz własną budę - coś swojego. Ale smutny jest przeogromnie, zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu. Co do zębów, to ich brak może być spowodowany nie tylko wiekiem, ale i odżywianiem, brakiem pewnych składników pokarmowych, gryzieniem kamieni itd. Moja ON-kowata Vega jak ją brałam miała zęby w tragicznym stanie, a nie mogła być stara, bo była bardzo żywiołowa, określana była na jakieś 2-3 lata. Zresztą mam ją już 12-ty rok. Quote
bellatriks Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Serce mi się kroi jak patrzę na ten jego smutek:placz: A widać też, że psiak przekochany, bardzo spragniony czułości :-( Quote
hanka456 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kilka minut ,a pokocha swój nowy dom największą miłością na świecie. Quote
Reno2001 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 hanka456 napisał(a):Kilka minut ,a pokocha swój nowy dom największą miłością na świecie. Otóż to!!! Ten pies kocha ludzi, nie wie co to agresja. Jego nowy opiekun bedzie miała w nim przyjaciela na śmierc i zycie. Quote
Isabel Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Piękny, super łagodny, spragniony miłości, bezgranicznie smutny Sun... Kto da mu dom??? Quote
ciapuś Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mam plakacikdla SUNA jeśli ktoś chce to prześlęna maila Quote
Reno2001 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ja poproszę o plakacik na maila: [email protected] Z góry dzięki :p. Quote
hanka456 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 I ja poproszę. Dopóki nie dotknęłam Suna i nie zobaczyłam jak drży, niepewny swojego losu, byłam w miarę spokojna. Jednak teraz wiem, że jeśli Sun nie znajdzie domu spokojna i nawet w miarę już nie będę. Quote
bellatriks Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sun, spragniony przyjaźni, smutny.. kto da mu nadzieję? Quote
Recommended Posts