Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='quasimodo']Słuchajcie Dziewczyny, a z Lubkiem albo Sunem (ewentualnie Zbysiem) mieszkał taki onkowaty emeryt (podobny troszkę do Zbysia), który nie miał swojego wątku...
Czy może już ma? Wiecie co się z nim dzieje? Taka to była poczciwina... (a chyba nie był to Zębuś).
quasimodo przyznaję się :oops:,zupełnie zapomniałam o tym psie ,ale już się poprawiłam:lol:
oto wątek SPOKA(bo chyba o tego psa Ci chodziło)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104755

Posted

Sun już przy budzie
[SIZE=2]tak jak sie spodziewałyśmy to oaza spokoju i miłości,idealny do dzieci(przetestowane na mojej córce).
Niestety jest problem.Ten pies nie ma praktycznie zębów.:crazyeye:W jego karcie jest napisane że w dniu przyjęcia miał ok 5 lat ,jest w schronisku od
2006-05-07 więc powinien mieć teraz ok 7,ale zęby wskazują na coś innego.

Posted

Przynajmniej ma teraz własną budę - coś swojego. Ale smutny jest przeogromnie, zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu. Co do zębów, to ich brak może być spowodowany nie tylko wiekiem, ale i odżywianiem, brakiem pewnych składników pokarmowych, gryzieniem kamieni itd. Moja ON-kowata Vega jak ją brałam miała zęby w tragicznym stanie, a nie mogła być stara, bo była bardzo żywiołowa, określana była na jakieś 2-3 lata. Zresztą mam ją już 12-ty rok.

Posted

hanka456 napisał(a):
Kilka minut ,a pokocha swój nowy dom największą miłością na świecie.

Otóż to!!!
Ten pies kocha ludzi, nie wie co to agresja.
Jego nowy opiekun bedzie miała w nim przyjaciela na śmierc i zycie.

Posted

I ja poproszę.

Dopóki nie dotknęłam Suna i nie zobaczyłam jak drży, niepewny swojego losu, byłam w miarę spokojna. Jednak teraz wiem, że jeśli Sun nie znajdzie domu spokojna i nawet w miarę już nie będę.