Jump to content
Dogomania

Pilnie!!!!!! Zagłodzony szczeniaczek Antoś szuka Dt lub Ds. Koszalin. ma dom

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

była szansa na domek dla Antosia ... starsze małżeństwo, cudowni ludzie ... ale niestety okazało sie że starszy Pan zachorował , jakieś problemy z nadciśnieniem :placz: i niestety na razie nic nie wyszło z domku

Posted

[quote name='maggiejan']O, jaki pech! Czy to poważna choroba? DO NAJLŻEJSZYCH NIE NALEŻY, ZWYKLE JEST TO CYRK Z SAMYM CIŚNIENIEM ALE TEN CYRK MOŻE ZAOWOCOWAĆ I UDAREM
I ZAWAŁEM...Są szanse, że później mogliby wziąć Antosia?
Antoś w górę!!!

Posted

Nie wiem niestety jak szybko i czy wogóle ci ludzie się znowu ze mną skontaktują ... nietety mam nowy problem ... Antoś kaszle ... w pierwszym momencie myślałam że to podrażnienie krtani bo on czasami bardzo się szarpie i "ciągnie" na spacerach a i zabawy z Suzi są czasami intensywne ... ale to chyba nie jest powodem tego kaszlu ... jutro trzeba będzie pojechac do weterynarza :shake:

Posted

Byliśmy dzis z Antosiem u weterynarza ... okazało się że to zapalenie gardła , Antos ma powiększone migdałki ... ma dostawać 1/4 tabletaki Aspiryny ... oglądnełam sobie dziś Antosia dokładnie (nie zrobiłam tego wcześniej myśląc że zrobił to weterynarz w Białogardzie) okazało się że Antosiowi nie wypadł mleczny kieł i teraz z jednej strony ma dwa kły jeden obok drugiego , a ten mleczny wcale się nie rusza niestety :shake: ... trzeba będzie go usunąć chirurgicznie pod narkozą :placz: kurcze to kolejny kłopot i przeszkoda w znalezieniu nowego domku ... a nużyca jest już w odwrocie choć weterynarz stwierdził że potrzeba uzbroić sie w cierpliwość

Posted

Danko, szkoda że Antosia nie możesz przygarnąć, ale ten piesek którego wzięłaś jest w dużo gorszej sytuacji.. .Biedaczek, co za koszmar musiał przeżyć. Mam nadzieję, że dobry domek się dla niego znajdzie.

Gdybyś w jakiś sposób mogła pomóc Antosiowi, będziemy Ci bardzo wdzięczni. :loveu:

Posted

Psiak z tego wątku ma przyjechać do mnie dopiero za 2 tygodnie ale to jest za krótki czas aby go proponować Antosiowi bo jak nie znajdzie domku to co?znowu do kogoś innego?ale jak już pisałam bede czegoś szukac.

Posted

Nie pisałam gdyż nie miałam dostępu do komputera ... Antoś nadal jest u mnie na tymczasie ... byliśmy dziś u weterynarza na kolejnym zastrzyku, Pan doktor powiedział że wszystko jest już bardzo bardzo dobrze ... Antoś już prawie wcale nie kaszle a nużyca jest już praktycznie wyleczona nie trzeba już Antosia pryskać tym paskudztwem i będę go mogła nareszcie wykompać :evil_lol: