Aniia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Antoś został porzucony w kartoniku po niedzielnej giełdzie. Ma około 3 miesięcy. Weterynarz stwierdził wyniszczenie organizmu przez zaniedbanie i brak pożywienia od urodzenia. Jest bardzo spokojnym pieskie, miłym i wdzięcznym za każdą poświęconą mu chwilkę. Antoś potrzebuje troskliwej opieki i dobrego żywienia. Przebywa u tymczasowych opiekunów tylko przez kilka dni, później trafi do schroniska. Quote
beka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 W jakich okolicach przebywa piesek? Możesz mu zrobic zdjecia? Quote
beka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 W jakich okolicach przebyewa piesek? Możesz mu zrobic zdjecia? Quote
Patia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Wyniszczony i zaniedbany nie przezyje w schronisku :-( Koniecznie napisz w jakim mieście jest piesio ! Quote
Aniia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Piesek jest w Koszalinie. Obecnie przebywa w lecznicy pod kroplówką. Quote
BasiaD Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Niuniuś wracaj do góry pokazywać się cioteczkom! Quote
xxxx52 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 tylko nie do schroniska,:shake::placz::placz::placz:,ze schronisk sie wyciaga ,zeby przezyly ,Piesek teraz przebywa w domu ,a pozniej............oddaje sie do przepelnionego ,nie przygotowanego do trzymania szczeniakow schroniska:shake: Poza tym piesek oslabony nie przezyje tam.Dostajac sie do wylegarni roznych chorob,i chronicznego braku osob pielegnujacych zwierzeta:-( Quote
Aniia Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Antoś właśnie wrócił z lecznicy. Miał wykonane USG jamy brzusznej, EKG. Ma troszkę osłabione serce spowodowane niedożywieniem i ma lekko powiększony brzuszek również spodowany niedożywieniem:placz: (sytuacja podobna jest do niedożywionych dzieci w Afryce). Zdecydowanie widać poprawę - Antoś jest weselszy i bardzo ruchliwy :lol: Jeszcze przez trzy dni będzie dostawał antybiotyk na gardło. Antoś pilnie potrzebuje domku, ponieważ tam gdzie obecnie przebywa są już trzy pieski w bloku:placz: Tel do opiekunów 094 343 43 36 Quote
beka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wczoraj znalazłam takie ogłoszenie przyjme pieska szczeniaczka ktory nie bedzie duzy jak urosnie interesuja mnie osoby tylko i wylacznie z Koszalina Kontakt: Koszalin woj. zachodnio-pomorskie tel: nr gg 5543675 email: [email protected] Wysłałam maila i linkiem do wątku i tel do opiekunów... Quote
Aniia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Niestety to ogłoszenie jest nieaktualne :placz: Antoś jest coraz weselszy i zaczyna szczekać :loveu: Quote
Aniia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Przykro mi że nikt nie interesuje się Antosiem :placz::placz::placz: Quote
BoWa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Do góry maluszku , może cię ktoś zobaczy i pokocha! Quote
Aniia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Antoś wciąż czeka na domek. Jest bardzo grzeczny, załatwia sie na gazetkę i wraca do zdrowia. Jeżeli w tym tygodniu nie znajdzie domu trafi do schroniska. Quote
beka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aniia - wpisz w tytule że jednak trafi do schroniska ...:( Mozę ktoś da mu tymczas :( on tam zginie :( Quote
xxxx52 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 z domu do schroniska?:shake:Nie bierze sie pieska pod opieke,a pozniej oddaje do schroniska:shake::-( Mam czasami i kilka pieskow,u mnie w domu czasami dlugo przebywaja Psiaki poznaje i przygotowuje do adopcji. Nawet te z najtrudniejszym charakterem nie oddalabym do schroniska. Badzo prosze,badz cierpliwa,napewno odpowiedni ,rozumni i odpowiedzialni przyszli wlasciciele ,sie znajda:lol: Quote
maggiejan Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kochany, malutki, grzeczny Antoś - szuka stałego domu. Nie pozwól pieskowi trafić do schroniska - w jego młodziutkim życiu było już dość nieszczęścia. Quote
auraa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 tylko nie do schronu! Tu się wyciąga psy z takiego miejsca. Kto pomoże? zmień tytuł. Quote
Edi100 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tylko nie do schronu:placz: Kto się ulituje????:placz::placz::placz: Quote
auraa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Antoś szuka domu. Chociaż tymczasowego! Quote
maggiejan Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kochany i grzeczny Antoś czeka na Ciebie! Nie zwlekaj! Quote
Aniia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Antoś dalej czeka na dome :placz: Quote
Recommended Posts