Jump to content
Dogomania

Pilnie!!!!!! Zagłodzony szczeniaczek Antoś szuka Dt lub Ds. Koszalin. ma dom

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas obserwuję Antosia ... po pierwszej szokującej dla mnie i pewnie dla niego reakcji na leki teraz po zmniejszeniu wieczornej dawki leku do połowy tabletki Antoś zachowuje się całkiem dobrze ... biega, bawi się ... tylko apetyt tak jakby mniejszy , jeszcze mniejszy niż był ... za dwa tygodnie kolejna wizyta u weterynarza ... tylko czy uda się Antosia u mnie tyle czasu przetrzymać

Posted

koszalinianka napisał(a):
(...)za dwa tygodnie kolejna wizyta u weterynarza ... tylko czy uda się Antosia u mnie tyle czasu przetrzymać

I to mnie martwi najbardziej.:-(

Posted

Zostało zrobione zdjęcie klatki piersiowej ... ja się nie znam ale lekarz powinien się znac na tym ... raczej wierze w jego diagnozę ... dodatkowo zrobiliśmy badanie ultrasonografem ... moim zdaniem Antoś został dobrze zdiagnozowany

Posted

koszalinianka napisał(a):
Zostało zrobione zdjęcie klatki piersiowej ... ja się nie znam ale lekarz powinien się znac na tym ... raczej wierze w jego diagnozę ... dodatkowo zrobiliśmy badanie ultrasonografem ... moim zdaniem Antoś został dobrze zdiagnozowany

Po przeczytaniu jak był diagnozowany, nie mam wątpliwości, że zrobiono to dobrze (nie zakładam, że wet się nie zna na wynikach, bo zna na pewno, inaczej nie wiedziałby jakie badania przeprowadzić).

Posted

Ja nie podważam kompetencji weta, tylko miałam nadzieję, że może diagnoza jest zbyt pesymistyczna... Pieskowi, który jest u mnie też zrobiono wszystkie badania i dano mu 3 tygodnie życia, a minęły już chyba 3 miesiące i pies żyje i czuje się dobrze...;)

Czy Antoś może już iść do adopcji...?

Posted

maggiejan napisał(a):
Ja nie podważam kompetencji weta, tylko miałam nadzieję, że może diagnoza jest zbyt pesymistyczna...

Ta diagnoza nie jest pesymistyczna, tylko rzeczowa i wreszcie został poznany przysłowiowy wróg. Po dobrej diagnozie i przy odpowiednim leczeniu ten pies ma przed sobą lata życia. Jeśli nic mu nie dolega innego jest jak najbardziej do adopcji. Trzeba tylko uzmysłowić "domkowi", jaką chorobę musi monitorować.

Posted

Nie pisałam przez kilka dni z powodu popsutego komputera ... Antoś ma się w miarę dobrze ... jest radosny, lepiej je ... za kilka dni planuję wizytę kontrolną u weterynarza ... postaram się wrzucić jutro kilka zdjęć

Posted

koszalinianko - poróbcie mu nowe zdjęcia, i spróbujcie go reklamować z tymi nowymi.
koniecznie
on jest chyba cały czas ogłaszany z tymi szczenięcymi, a przecież to już całkiem podrośnięty psiak.
Nie wiem, jaki on jest duży - ale mam wątpliwości, czy określenie: maleńki szczeniaczek - jest adekwatne w stosunku do niego, po upływie paru miesięcy, było nie było

i koniecznie nowe zdjęcia, może uda się w plenerze?
;)

• 2 weeks later...