Jump to content
Dogomania

Pilnie!!!!!! Zagłodzony szczeniaczek Antoś szuka Dt lub Ds. Koszalin. ma dom

Recommended Posts

Posted

Cały czas jestem w kontakcie z ludźmi którzy zaadoptowali Antosia, rozmawiałam z nimi dziś - wszystko jest w porządku. Spotkałam się dziś z inspektorem z TOZ-u, któremu przekazałam umowę adopcyjną. Poinformowano mnie, ze nie miałam uprawnień do zawarcia takiej umowy (to fakt - bo nie jestem pracownikiem TOZ-u), tylko że zostawiono mnie samą z tym problemem i musiałam sobie radzić najlepiej jak potrafiłam (tak właśnie powiedziałam inspektorowi). Jestem dobrej myśli, w rozmowach z nowymi opiekunami Antosia odnosze wrażenie, że są to bardzo rozsądni ludzie.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam nadzieję, że ten domek Antosia doceni. Co nie znaczy, żeby tą sprawę pozostawić samej sobie. Trzeba oczywiście tam zaglądać i sprawdzać, czy Antoś jest zadowolony i czy dbają o niego.

Posted

<koszalinianka>Jestem badzo zdziwiona taką reakcją Pana Jacka! Nie wiem o co chodzi ! Co chce uzyskać ? Czy chce wraz z córką i żoną gromadzić psy bez ograniczeń nie dając im szansy na znalezienie prawdziwego domu (sami mają już 4 psiaki w małum mieszkaniu w bloku !)

A cóż to za wyliczanie komuś psów i metrażu?:shock: Tylko chwalic!
Ja także mam 4 psy, czy coś jest ze mną nie tak, czy ja je gromadzę?:hmmmm:
Myślałam,że im pomagam?
Oby Antosiowi było dobrze...

Posted

Angelika8 napisał(a):

A cóż to za wyliczanie komuś psów i metrażu?:shock: Tylko chwalic!
Ja także mam 4 psy, czy coś jest ze mną nie tak, czy ja je gromadzę?:hmmmm:
Myślałam,że im pomagam?
Oby Antosiowi było dobrze...

"Wyliczanie" jak to nazwałaś było konsekwencją kilku rozmów z Panem Jackiem w których to poruszany był właśnie temat ilości posiadanych przez niego psów , związanymi z tym kłopotami (choć to zbyt mocne słowo) i obawy przed reakcją sąsiadów ... ale chciałabym abyśmy zakończyli ten temat.
U Antosia wszystko w porządku i to jest najważniesze w tym temacie.
A jeśli ktoś chce podyskutować ze mną na inne tematy to zapraszam na PW.

Posted

[quote name='koszalinianka']"Wyliczanie" jak to nazwałaś było konsekwencją kilku rozmów z Panem Jackiem w których to poruszany był właśnie temat ilości posiadanych przez niego psów , związanymi z tym kłopotami (choć to zbyt mocne słowo) i obawy przed reakcją sąsiadów ... ale chciałabym abyśmy zakończyli ten temat.
U Antosia wszystko w porządku i to jest najważniesze w tym temacie.
A jeśli ktoś chce podyskutować ze mną na inne tematy to zapraszam na PW.

To bardzo mnie cieszy szczęście Antosia.:p
Na PW rozmawiam ze znajomymi,a tu - na forum, po to ono jest.