koszalinianka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cały czas jestem w kontakcie z ludźmi którzy zaadoptowali Antosia, rozmawiałam z nimi dziś - wszystko jest w porządku. Spotkałam się dziś z inspektorem z TOZ-u, któremu przekazałam umowę adopcyjną. Poinformowano mnie, ze nie miałam uprawnień do zawarcia takiej umowy (to fakt - bo nie jestem pracownikiem TOZ-u), tylko że zostawiono mnie samą z tym problemem i musiałam sobie radzić najlepiej jak potrafiłam (tak właśnie powiedziałam inspektorowi). Jestem dobrej myśli, w rozmowach z nowymi opiekunami Antosia odnosze wrażenie, że są to bardzo rozsądni ludzie. Quote
maggiejan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja też mam nadzieję, że ten domek Antosia doceni. Co nie znaczy, żeby tą sprawę pozostawić samej sobie. Trzeba oczywiście tam zaglądać i sprawdzać, czy Antoś jest zadowolony i czy dbają o niego. Quote
Angelika8 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 <koszalinianka>Jestem badzo zdziwiona taką reakcją Pana Jacka! Nie wiem o co chodzi ! Co chce uzyskać ? Czy chce wraz z córką i żoną gromadzić psy bez ograniczeń nie dając im szansy na znalezienie prawdziwego domu (sami mają już 4 psiaki w małum mieszkaniu w bloku !) A cóż to za wyliczanie komuś psów i metrażu?:shock: Tylko chwalic! Ja także mam 4 psy, czy coś jest ze mną nie tak, czy ja je gromadzę?:hmmmm: Myślałam,że im pomagam? Oby Antosiowi było dobrze... Quote
koszalinianka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Angelika8 napisał(a): A cóż to za wyliczanie komuś psów i metrażu?:shock: Tylko chwalic! Ja także mam 4 psy, czy coś jest ze mną nie tak, czy ja je gromadzę?:hmmmm: Myślałam,że im pomagam? Oby Antosiowi było dobrze... "Wyliczanie" jak to nazwałaś było konsekwencją kilku rozmów z Panem Jackiem w których to poruszany był właśnie temat ilości posiadanych przez niego psów , związanymi z tym kłopotami (choć to zbyt mocne słowo) i obawy przed reakcją sąsiadów ... ale chciałabym abyśmy zakończyli ten temat. U Antosia wszystko w porządku i to jest najważniesze w tym temacie. A jeśli ktoś chce podyskutować ze mną na inne tematy to zapraszam na PW. Quote
Angelika8 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='koszalinianka']"Wyliczanie" jak to nazwałaś było konsekwencją kilku rozmów z Panem Jackiem w których to poruszany był właśnie temat ilości posiadanych przez niego psów , związanymi z tym kłopotami (choć to zbyt mocne słowo) i obawy przed reakcją sąsiadów ... ale chciałabym abyśmy zakończyli ten temat. U Antosia wszystko w porządku i to jest najważniesze w tym temacie. A jeśli ktoś chce podyskutować ze mną na inne tematy to zapraszam na PW. To bardzo mnie cieszy szczęście Antosia.:p Na PW rozmawiam ze znajomymi,a tu - na forum, po to ono jest. Quote
Recommended Posts