Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Myszowaty jakiś ;)
Tak? :drinking:

Hi hi hi... nowe oblicze Myszuni... :evilbat:

Czekaj, różowy golasie, ja Cie kiedyś dorrrwe :evilbat:

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?????

BTW- czy ktos widział myszę jedzącą golonkę? :evilbat:

Rotti- nadawaj, co u Ciebie- tak na bieżąco! :D

Posted

Kochani; Rotti zgłosiła już Rottiego i Borysa na 2 wystawy/ prosimy o wpłacenie za wystawy jej piesków/zgodnie z obietnicami :D. Napiszcie, czy kaska poszła oki?

PS w czwartek ma trzecią chemię :roll:

Posted

Myszak

:oops: oops, ten myszowaty, to raczej nie Twój kuzyn. hę ? Tak mi się jakoś wymsknęło :D

Daguś

Na bieżąco, to właśnie tak, jak napisała Bea, w czwartek idę na trzeciego strzała. Trzeba to oblać, cy cuś ? ;)

:drinking: :drinking: :drinking:

banjo

Wiesz, ja czekam na te obiecane pijane teksty :lol:

bogula

Całuski i drapanka zastosowane. Proszę o dalsze dyrektywy :lol:

Kika

Moje zwierzaki też już mają zdjęcia w chustkach. Może niedługo je zobaczycie :)

Agga, Anetta

Proponuję po fijoleciku :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Rotti obiecuję w środę więc przed kolejnym strzałem jeszcze się uśmiejesz, a potem też spróbuję jakoś Cię ucieszyć żebyś szybko do siebie doszła :drinking:

Posted

Rottuś- kilka stron temu napisałam, że jak już bedziesz gotowa na dłuuugie ze psami spacery, to się do tego Poznania przytelepię. Daleko, cholera, ale co mi tam.... a Chruma lubi pociągi :D .

I wtedy wypijemy za Twoje zdrowie. :D

Więc zdrowiej szybciutko, bo mnie jusz kuna suszy!!!

:evilbat:

Posted

Daguś

Przyjmę Was z otwartymi ramonami :lol: :multi: Postaram się wyzdrowieć jak najszybciej, co byś się nie zeschła na wiórek ( nie mylić z wiewiórkiem ;) ) :lol:

A tym czasem wirtualnie :drinking:

Posted
Niech to będzie niespodzianką :evilbat:
Jak Ci doopsko odgryze, to se sama zobaczysz :evilbat:

Rotti, ja myślałam, że Ty tak do mię :oops:

I na Twoim miejścu bym się na wizytę tej pijackiej śfini nie zgadzała zbyt pochopnie :evilbat: Przeca Ci wszystko w domu wychleje, kran odkręci i zeżre :evilbat:

Dag - a jak mi jeszcze raz narzekniesz, że do Poznania masz daleko, to Cie stukne :drinking: Ja z Kraka dzień w dzień jeździłam :roll:

Posted
Niech to będzie niespodzianką :evilbat:

No powiedz... proszem... bo jeszcze umrę z ciekawości i co Ty wtedy beze mnie biedna zrobisz?

Jak Ci doopsko odgryze, to se sama zobaczysz :evilbat:

Przeca padliny chyba nie będziesz żarła???? A jak Ci zdechnę z tej ciekawości???

I na Twoim miejścu bym się na wizytę tej pijackiej śfini nie zgadzała zbyt pochopnie :evilbat: Przeca Ci wszystko w domu wychleje, kran odkręci i zeżre :evilbat:

1. Nie szeptaj, bo jak palnę w ten poniemiecki łeb....

2. Fioleciku nie tknęłam od urodzin PPPPonia i twardo się tego trzymam... pijanico paskudna!!!!

Rottuś- nie bojaj siem... flachę przywiozę własną, a kranów nie urywam odkąd skończyłam 5 lat :evilbat:

Dag - a jak mi jeszcze raz narzekniesz, że do Poznania masz daleko, to Cie stukne :drinking: Ja z Kraka dzień w dzień jeździłam :roll:

Powtarzam... jak mi jeszcze raz szeptniesz, to Cie huknę.

Że niby taka biedna jestes??? Masz do Poznania tylko 2 h dłużej niż ja. To kiedy jedziemy razem nawiedzić Rotti?

Posted
No powiedz... proszem... bo jeszcze umrę z ciekawości i co Ty wtedy beze mnie biedna zrobisz?
Ciekawość nie pozwoli Ci umrzeć :lol:
Przeca padliny chyba nie będziesz żarła???? A jak Ci zdechnę z tej ciekawości???
Nie zdechniesz póki się nie dowiesz :evilbat:
1. Nie szeptaj, bo jak palnę w ten poniemiecki łeb....
A spróbuj :evilbat: Golonke urwe i piwskiem popije :evilbat:
2. Fioleciku nie tknęłam od urodzin PPPPonia i twardo się tego trzymam... pijanico paskudna!!!!
Jaaasne, do AA już się zapisałaś? 8)
Rottuś- nie bojaj siem... flachę przywiozę własną, a kranów nie urywam odkąd skończyłam 5 lat :evilbat:
Rrany, naprawdę już skończyłaś? :o Kiedy?
Powtarzam... jak mi jeszcze raz szeptniesz, to Cie huknę.
A kto Ci skarbie łapkę rozbuja? :angel:
Że niby taka biedna jestes??? Masz do Poznania tylko 2 h dłużej niż ja. To kiedy jedziemy razem nawiedzić Rotti?
Jak tylko po mnie do Kraka przyjedziesz, suoneczko :angel:

I za zdrowie Rotti :drinking:

Posted

Rotti no to tak jak obiecałam dzis jestem w stanie ledwo piszącym :wink: i piję Twoje zdrówko, zebyś szybko mogła je wypić z dogomaniakami osobiscie :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

no to mam nadzieję jeszcze cusik na rozweselenie:

- Życie zaczyna się po pięćdziesiątce - stwierdza Kowalski.

- A po setce albo dwóch - komentuje kolega - jest jeszcze przyjemniej.

Idzie pijany Kowalski przez ulicę. Raz się zaśmieje raz pomacha ręką. W końcu podchodzi do niego jakiś facet i pyta:

-Co pan sie tak śmiejesz?

-Opowiadam sobie dowcipy.

-A dlaczego machasz pan ręką?

-Bo niektóre już znam

Przychodzi pijak o północy do swego domu

i puka do drzwi. Puk, puk, puk...

-To ty, Kaziu? - pyta żona.

Cisza.

Sytuacja powtarza się, a rano...

-To ty stałeś pod drzwiami i pukałeś? - płacze żona.

Na to Kaziek: Kiwałem Ci głową, że tak.

Po imprezie czterech pijanych studentów chce wrócić do akademika.Idą do taksówki i się pytają:

-Podwiezie nas pan do akademika za dychę??

-No chyba żartujecie!!!

-A za trzy-cztery???

-No dobrze

No to ich podwiózł.Przychodzi czas na zapłacenie.Tasówkarz mówi:

-A zapłata??

Na co oni odpowiadają:

-Chłopaki!!!Trzy-cztery!!!!

DZIĘ-KU-JE-MYYYY!!!!!!!

Żona zmusiła Kowalskiego do przysięgi:

-Tu klękaj i przysięgaj, że już więcej pić nie będziesz.

-Klęczy Kowalski i przysięga:

-Już więcej pić nie będę, ale mniej też nie...

:drinking:

Posted

Hmmm miałam do niej dzwonić...ale nie bede jej męczyć...zadzwonie za pare dni...jak dojdzie do siebie...

Rotti juz nie długo siem spotkamy... :D

Posted

Rotti trzymamy kciuki i łapki żebys szybko wróciła do sił po tym strzale :bigok:

będzie oki zdrowiej szybciutko, za Twoje zdrówko :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Bylismy u Rotti wczoraj - miewa sie naprawde bardzo dobrze :) Przygotowuje juz powoli psiaki na wystawy - dlatego tez ponawiam prosbe o wplate na konto pieniazkow na oplacenie tych wystaw :)

Rotti lada dzien sama tu zajrzy - juz sie denerwuje, ze nie moze byc z nami - ale modem neostradowy sie popsul :evilbat: i byc moze w poniedzialek jej go naprawia...

Posted

Rotti :D

----------pozdrawiam...Trzymaj się i uważaj na siebie, a wszystko bedzie dobrze! Powodzenia na wystawach. Wysyłam zieloną kopertę. Fafik Cię radośnie poszarpuje za rękaw i uroczo plącze pod nogami :wink:

Posted

Dzisiaj Międzynarodówka w Lesznie...czy ktoś spotkał Rotti, czy wogóle tam dała radę ,,być" a jeśli tak, to jak jej pięknym chłopaczkom poszło???? 8)

Napiszcie coś plizzzzzzzzzz :P

Posted

Cześć wszystkim. Internet już sprawny ! :D

W Lesznie byliśmy i zdobyliśmy 2x srebro i 2x doskonałą :D

Daguś i Myszowata

Umówcie się i wpadnijcie do mnie razem. Dopiero będzie radocha. Tylko bez bijatyk proszę i bez obgdyzania golonek i takich tam :lol: Krany u mnie mocne, a wypicia wszystkiego się nie bojam, gdyż baaaaardzo blisko mojego domu funkcjonuje taki fajowski nocny sklep ;)

We wtorek idę na 4 strzała. Trzymajcie za mnie ;) A do tego czasu macie zagwarantowane zanudzanie :)