Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulenko jest termin na 12.12. o godzinie 9.30 dla Pitbulla zrobiony ale ja jakos nie moge uchwycic pana pod telefonem powierze ta sprawe pani Beacie i jak mozna bedzie to wezmiemy na to miejsce Zorke.

Posted

Ulka ze szczepieniem Zorki trzeba sie wstrzymac do wtorku, bo jest termin dla Pitusia ale nie mozna sie do pana dodzwonic i dlatego uzgodnilam z pania Beata zeby zapytala wetke czy ne jego miejsce mozemy wlozyc sunie. Jezeli tak to pani Beatka pojechala by po sunie do Zagorza i pozniej ja odwiozla, wziela by tez antybiotyki ktore trzeba by jej w czwartek i sobote podjechac i podac. Oj szkoda mi ciebie ale ja musze jechac na kilka dnie i prawie wszysko zostawic na twojej glowie, ale bede do ciebie dzwonic.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka ze szczepieniem Zorki trzeba sie wstrzymac do wtorku, bo jest termin dla Pitusia ale nie mozna sie do pana dodzwonic i dlatego uzgodnilam z pania Beata zeby zapytala wetke czy ne jego miejsce mozemy wlozyc sunie. Jezeli tak to pani Beatka pojechala by po sunie do Zagorza i pozniej ja odwiozla, wziela by tez antybiotyki ktore trzeba by jej w czwartek i sobote podjechac i podac. Oj szkoda mi ciebie ale ja musze jechac na kilka dnie i prawie wszysko zostawic na twojej glowie, ale bede do ciebie dzwonic.

I tak chciałam podjechać do Zagórza zobaczyć, czy wśród kociąt Natalii jest kocur. Ale p. Beatka napewno się na tym zna, więc jeśli będzie kocurek, niech go weźmie i przywiezie, bo wciąż czeka domek na niego.

A ze sprawami zostawionymi - jakoś dam radę. Psów ubyło trochę a to już coś.

Posted

Natalia przypomnij jutro pani Beacie i panu Waldkowi, żeby sprawdzili czy macie kocurka. Dzwoniłam teraz do nich i obiecali, że sprawdzą jak pojadę po Zorkę, ale tak na wszelki wypadek przypomnij żeby nie zapomnieli.

Jak będzie kocurek to od razu by go wzięli.

Posted

monita napisał(a):
Może ktoś się zainteresuje sunią w Krakowie :razz:

Czy to znaczy, że będą tam plakaciki Zorki? :loveu:

Kochana monita!! Dziękujemy :multi::multi::multi: