Jade_Natalia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Wiedziałam, że się Wam spodoba:multi: Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ulenko jest termin na 12.12. o godzinie 9.30 dla Pitbulla zrobiony ale ja jakos nie moge uchwycic pana pod telefonem powierze ta sprawe pani Beacie i jak mozna bedzie to wezmiemy na to miejsce Zorke. Quote
Agnieszka P Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dziewczyny jak idzie szukanie domu??????? Quote
Ulaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Agnieszka P napisał(a):dziewczyny jak idzie szukanie domu??????? jak do tej pory zgłaszają się same nieodpowiednie osoby :angryy::shake: Quote
Jade_Natalia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Na pewno zgłosi się ktoś odpowiedni. Zorka zasłużyła na odpowiedzialnego właściciela;) Quote
Karolajna Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Zrobiłam baner ale widzę że już nie potrzebny ;) Ale dam link i baner tak drugi żeby ktoś mógł wybrać ;) http://img479.imageshack.us/img479/4016/pomocydlarotkauy8.png Quote
Ada-jeje Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ulka ze szczepieniem Zorki trzeba sie wstrzymac do wtorku, bo jest termin dla Pitusia ale nie mozna sie do pana dodzwonic i dlatego uzgodnilam z pania Beata zeby zapytala wetke czy ne jego miejsce mozemy wlozyc sunie. Jezeli tak to pani Beatka pojechala by po sunie do Zagorza i pozniej ja odwiozla, wziela by tez antybiotyki ktore trzeba by jej w czwartek i sobote podjechac i podac. Oj szkoda mi ciebie ale ja musze jechac na kilka dnie i prawie wszysko zostawic na twojej glowie, ale bede do ciebie dzwonic. Quote
Ulaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka ze szczepieniem Zorki trzeba sie wstrzymac do wtorku, bo jest termin dla Pitusia ale nie mozna sie do pana dodzwonic i dlatego uzgodnilam z pania Beata zeby zapytala wetke czy ne jego miejsce mozemy wlozyc sunie. Jezeli tak to pani Beatka pojechala by po sunie do Zagorza i pozniej ja odwiozla, wziela by tez antybiotyki ktore trzeba by jej w czwartek i sobote podjechac i podac. Oj szkoda mi ciebie ale ja musze jechac na kilka dnie i prawie wszysko zostawic na twojej glowie, ale bede do ciebie dzwonic. I tak chciałam podjechać do Zagórza zobaczyć, czy wśród kociąt Natalii jest kocur. Ale p. Beatka napewno się na tym zna, więc jeśli będzie kocurek, niech go weźmie i przywiezie, bo wciąż czeka domek na niego. A ze sprawami zostawionymi - jakoś dam radę. Psów ubyło trochę a to już coś. Quote
Jade_Natalia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 To teraz sterylka i nowy domek:) Quote
Ada-jeje Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Koniecznie nowy domek dla Zorki, po sterylce juz bedzie dziewczyna do wziecia. :evil_lol: Quote
Jade_Natalia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Tak piękna dziewczynka z super charakterkiem, czeka na swojego wymarzonego właściciela:p Quote
hanek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Zrobiłam plakacik Zorce. Ulaa, prześlę Ci go na maila fundacji, zapodaj go może na tego chomika Twojego, dobrze? Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hanek napisał(a):Zrobiłam plakacik Zorce. Ulaa, prześlę Ci go na maila fundacji, zapodaj go może na tego chomika Twojego, dobrze? dawaj :p:p:p Quote
hanek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Przesłałam, ale nie bierz go, zaraz prześlę drugi poprawny, sorki! Poniżej ten ostateczny: Quote
Jade_Natalia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ooo jaki świetny plakat:cool3: Quote
Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Natalia przypomnij jutro pani Beacie i panu Waldkowi, żeby sprawdzili czy macie kocurka. Dzwoniłam teraz do nich i obiecali, że sprawdzą jak pojadę po Zorkę, ale tak na wszelki wypadek przypomnij żeby nie zapomnieli. Jak będzie kocurek to od razu by go wzięli. Quote
Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A TUTAJ JEST PLAKACIK ZORKI W WERSJI DO DRUKU http://www.chomikuj.pl/ullka/zorka.pdf Quote
monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Może ktoś się zainteresuje sunią w Krakowie :razz: Quote
Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 monita napisał(a):Może ktoś się zainteresuje sunią w Krakowie :razz: Czy to znaczy, że będą tam plakaciki Zorki? :loveu: Kochana monita!! Dziękujemy :multi::multi::multi: Quote
monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tylko muszę poprosić kogoś o druknięcie - bo mam tylko czarny tusz :cool1: Quote
hanek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Zorka, szykuj się, najwyższy czas myśleć o nowej rodzinie:) Quote
Jade_Natalia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Taa Zorka już przyszykowana:evil_lol: Dzisiaj jej posprzątałam, ma teraz nowe legowisko. A teraz poszła z moim bratem na spacer:lol: Quote
Recommended Posts