Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorka się wszystkim podoba :p Nawet nasza kochana "darczyńczyni", Kasia Sagankowa z forum Berneńczyków ma ochotę na Zorkę :cool3:

Kasia pokazuj mocniej zdjęcia Zorki :lol:

Posted

Zorka jest u mnie od 11.11. Kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam to poczułam, że muszę coś zrobić dla niej, nie mogłam jej tak zostawić. W tą niedzielę od samego rana Zorka stała pod kościołem. Ja poszłam do kościoła na 11:00,jak ją zobaczyłam to chciało mi się płakać:-( pierwszy raz w życiu widziałam tak wyniszczonego psa:shake:. Pod kościołem zawołałam ją i podeszła do mnie, popatrzyła na mnie błagalnie tymi swoimi smutnymi oczkami. Stałam na polu pod dzwonnicą:cool3: , a Zorka razem ze mną. Później poszłam do domu a ona za mną. U siebie dałam jej jeść i pić. Potem gdzieś poszła, ale przyszła znowu i leżała u mnie pod bramką. Ubłagałam rodziców żebyśmy ją wzięli na kilka dni. I tak Zorasek trafił do mnie. Teraz to całkowicie inny pies. Pamiętam nasz pierwszy spacer koło domu na smyczy, Zorka patrzyła cały czas na mnie i chciała wracać szybko do domu. A teraz jak wyjdzie na pole to chcę się tylko bawić i najlepiej siedzieć tam cały dzień . Powoli wróciła jej wiara w człowieka:lol:. Teraz będzie wspaniałym psem:loveu:

Posted

Natalio jak pięknie napisałaś o Zorce :loveu: Aż szkoda Ci ją odbierać...
W najbliższych dniach podjedziemy zaszczepić Zorkę. No i czekamy na telefony, powinien być już odzew z Żóltego Jeża.

Posted

Natalio ty chyba nam podmienilas sunie, to nie moze byc Zorka, gdzie jej zapadniete boki jej chore oczka jej brzydka siersc. BRAWO!!! Dokonalas cudu DZIEKUJEMY ci Natalio. Teraz Zorka nie powinna miec zadnych problemow ze znalezieniem nowego domku.

Posted

Tak czas juz na Zorke zeby sobie poszla do domku docelowego, nasz Pitus juz ma domek, dzis pojechala tez do nowego domku Ginusia amstaffka a teraz przyjdzie kolej na Zorke. Sa to bardzo bolesne rozstania dla DT kiedy psy tak dlugo musza czekac na nowego wlasciela.

Posted

Tak Natalio masz 100% racje, cieszy nas kazda chwila jaka mozemy poswiecic tym psom, cieszy nas kazda zmiana na lepsze u psow ktore sa tak bardzo skrzywdzone przez czlowieka i kiedy pies juz staje sie normalnym psem my musimy go oddac. Na nasze szczescie a raczej nieszczescie czekaja juz na nas nastepne bidy.

Posted

Haneczku nasza kochana dziekujemy ci, ale namiary telefoniczne chyby na Ulke podalas bo choc Jade moze duzo wiecej na temat Zorki powiedziec to jednak rozmowy przedadopcyjnej jej powierzyc nie mozemy.

Posted

Nie no szok!!!! :crazyeye: Natalia przyznaj się, co zrobiłaś z Zorką i skąd wzięłaś tego pięknego rottka :evil_lol:
Przydałoby się zabrać ją na ważenie i spytać, czy możnaby już sterylkę najpierw, zamiast szczepienia.

Hanek dzięki za ogłoszonka :multi: