Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy nowym wlascielom za fotki Zorki, tylko na ostatniej fotce widac ze jakis wyciek z oczek Zorki. W styczniu i tak podjedziemy do Zorki z wizyta podpisac umowe i dostarczyc ksiazeczke Zorki bo ciagle jest u mnie i szczepionka tez.

Posted

Zorka ma takie oczka, ponieważ skończyły się już kropelki do oczek, a poza tym wet kazał już odstawić ten żel:roll:. Dzisiaj byłam z Zorka na spacerze i zauważyłam, że Zorka jest strasznie agresywna do innych psów:mad:

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Zorka ma takie oczka, ponieważ skończyły się już kropelki do oczek, a poza tym wet kazał już odstawić ten żel:roll:. Dzisiaj byłam z Zorka na spacerze i zauważyłam, że Zorka jest strasznie agresywna do innych psów:mad:

Na smyczy czy luzem też? I w jakich sytuacjach? (sprowokowana czy sama zaczepia?)

Posted

Zorka jest cały czas na smyczy, rzuca się do psów za bramką, ale to chyba normalne bo moja Lady też tak robi. Spotkaliśmy również psa biegającego luzem i Zorka strasznie do niego ciągła i chciała się na niego rzucić. Poza tym jak przyszła z moją kuzynką po mnie jak szliśmy na spacer chciała zaatakować moją Zuzie, chociaż jak u nas mieszkała to nic jej nie robiła a tu nagle przychodzi i rzuca się na nią z zębami:mad:

Posted

Dzikus :roll: Trzeba jej wyćwiczyć skupianie uwagi, rottki są z reguły opanowane. Głupolka nikt niczego do tej pory nie uczył. Może też chcieć się porozumiwać, ale denerwuje ją, że jest na smyczy. Sporo psów nie potrafi dogadać się z innymi właśnie z powodu smyczy i zbyt bliskiej obecności człowieka. Do wyuczenia, spoko :)

Posted

Rozliczenie na koniec m-ca grudnia:
bazarek Lavini: 173 zl.
ANK 15 zl.
Beatka 10 zl.
irysek baz. Uli 5 zl.
hanek baz. Uli 10 zl.
razem : 213 zl.
minus : leki i szczep.listop. 44 zl.
saldo na styczen: 169 zl.
ktore przeniesiemy na watek ogolny Chrzanowski.
Sterylke dla Zorki zafundowala nasza lecznica, pozostaje jeszcze jedna wizyta u weta zeby dokladnie sie wypowiedzial czy oczka Zorki bedda poddane operacji.

Posted

Na entropium nie pomogą niestety żadne kropelki. To wada fizyczna złej budowy powiek i jedynie korekta operacyjna jest lekarstwem...
Choć może się mylę, bo jeśli weci nie zauważyli nieprawidłowości.....? Dziwne.

Posted

Zrobiłam stronkę Zorki w dziale w nowych domach. Pozwoliał sobie wkleić to co Natalia napisałaś o niej. Ślicznie :loveu: Mam nadzieję, że się nie obrazisz ;)

Zaraz będzie widoczna stronka, za jakies kilkanaście minut.

Posted

Ulka chcialabym we wtorek podjechac do Zorki, podpisac umowe zaszepic ja uzgodnic z wlascielami jeszcze jedna wizyte u weta w sprawie oczek, po drodze podac zastrzyk antykoncepcyjny suni w budzie w Zagorzu.
Napisz mi czy ten dzien ci odpowiada.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka chcialabym we wtorek podjechac do Zorki, podpisac umowe zaszepic ja uzgodnic z wlascielami jeszcze jedna wizyte u weta w sprawie oczek, po drodze podac zastrzyk antykoncepcyjny suni w budzie w Zagorzu.
Napisz mi czy ten dzien ci odpowiada.

wszystko wskazuje na to,że tak -tylko o której