Jade_Natalia Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Ok, to powiem im jak ją mają wykąpać. Bo od Zorki strasznie jeszcze śmierdzi:evil_lol:. A tak w ogóle to jest już po ściągnięciu szwów;) Quote
Jade_Natalia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wczoraj Zorka była u mnie:lol:, poszliśmy na spacer:cool3:. Przytyła trochę;) Quote
Jade_Natalia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Nie zapomniałam:eviltong:, ale nowi właściciele jak będą mieć sprawnego kompa to coś wstawią:cool3: Quote
Jade_Natalia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Fotki od nowych właścicieli:cool3: Na razie tylko tyle:lol: Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dziekujemy nowym wlascielom za fotki Zorki, tylko na ostatniej fotce widac ze jakis wyciek z oczek Zorki. W styczniu i tak podjedziemy do Zorki z wizyta podpisac umowe i dostarczyc ksiazeczke Zorki bo ciagle jest u mnie i szczepionka tez. Quote
Jade_Natalia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Zorka ma takie oczka, ponieważ skończyły się już kropelki do oczek, a poza tym wet kazał już odstawić ten żel:roll:. Dzisiaj byłam z Zorka na spacerze i zauważyłam, że Zorka jest strasznie agresywna do innych psów:mad: Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 W takim razie zafundujemy jej kaganiec, zeby poza teren nie wychodzila bez kaganca i napewno tak bedzie bezpieczniej dla Zorki jak i dla innych psow. Quote
Ulaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jade_Natalia napisał(a):Zorka ma takie oczka, ponieważ skończyły się już kropelki do oczek, a poza tym wet kazał już odstawić ten żel:roll:. Dzisiaj byłam z Zorka na spacerze i zauważyłam, że Zorka jest strasznie agresywna do innych psów:mad: Na smyczy czy luzem też? I w jakich sytuacjach? (sprowokowana czy sama zaczepia?) Quote
Jade_Natalia Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Zorka jest cały czas na smyczy, rzuca się do psów za bramką, ale to chyba normalne bo moja Lady też tak robi. Spotkaliśmy również psa biegającego luzem i Zorka strasznie do niego ciągła i chciała się na niego rzucić. Poza tym jak przyszła z moją kuzynką po mnie jak szliśmy na spacer chciała zaatakować moją Zuzie, chociaż jak u nas mieszkała to nic jej nie robiła a tu nagle przychodzi i rzuca się na nią z zębami:mad: Quote
Ulaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzikus :roll: Trzeba jej wyćwiczyć skupianie uwagi, rottki są z reguły opanowane. Głupolka nikt niczego do tej pory nie uczył. Może też chcieć się porozumiwać, ale denerwuje ją, że jest na smyczy. Sporo psów nie potrafi dogadać się z innymi właśnie z powodu smyczy i zbyt bliskiej obecności człowieka. Do wyuczenia, spoko :) Quote
Ada-jeje Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Rozliczenie na koniec m-ca grudnia: bazarek Lavini: 173 zl. ANK 15 zl. Beatka 10 zl. irysek baz. Uli 5 zl. hanek baz. Uli 10 zl. razem : 213 zl. minus : leki i szczep.listop. 44 zl. saldo na styczen: 169 zl. ktore przeniesiemy na watek ogolny Chrzanowski. Sterylke dla Zorki zafundowala nasza lecznica, pozostaje jeszcze jedna wizyta u weta zeby dokladnie sie wypowiedzial czy oczka Zorki bedda poddane operacji. Quote
Jade_Natalia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A Zorce oczka jeszcze ropieją:-(. Kropelki sie skończyły, kupili jej nowe. Odstawili również żel(tak kazał wet), ale nie za bardzo pomaga:-( Quote
Ulaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Na entropium nie pomogą niestety żadne kropelki. To wada fizyczna złej budowy powiek i jedynie korekta operacyjna jest lekarstwem... Choć może się mylę, bo jeśli weci nie zauważyli nieprawidłowości.....? Dziwne. Quote
Ulaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zrobiłam stronkę Zorki w dziale w nowych domach. Pozwoliał sobie wkleić to co Natalia napisałaś o niej. Ślicznie :loveu: Mam nadzieję, że się nie obrazisz ;) Zaraz będzie widoczna stronka, za jakies kilkanaście minut. Quote
Jade_Natalia Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Nie no nie obrażę się, ale teraz jak to czytam to mi się śmiać chcę:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ulka chcialabym we wtorek podjechac do Zorki, podpisac umowe zaszepic ja uzgodnic z wlascielami jeszcze jedna wizyte u weta w sprawie oczek, po drodze podac zastrzyk antykoncepcyjny suni w budzie w Zagorzu. Napisz mi czy ten dzien ci odpowiada. Quote
Ulaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ada-jeje napisał(a):Ulka chcialabym we wtorek podjechac do Zorki, podpisac umowe zaszepic ja uzgodnic z wlascielami jeszcze jedna wizyte u weta w sprawie oczek, po drodze podac zastrzyk antykoncepcyjny suni w budzie w Zagorzu. Napisz mi czy ten dzien ci odpowiada. wszystko wskazuje na to,że tak -tylko o której Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Po wizycie w biurze rachunkowym, pomiedzy 13.00 a 14.00. Quote
Ulaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jutro wieczor dowiem sie o termin kastracji Sorbona, mial byc wtorek lub sroda. Jesli wtorek, to niestety nie bede mogla pojechac. Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To zrob jesli to bedzie mozliwe Sorbonowi termin kastracji na srode. Quote
Jade_Natalia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 I byłyście na tej wizycie czy jeszcze nie?? Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Niestety Natalia jeszcze nie bylysmy, Ulka nie bardzo wyrabia sie z czasem, a ja nie potrafie podawac szczepionki. Quote
Jade_Natalia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Aha. Ciekawe co tam u Zorki muszę ją kiedyś odwiedzić:lol:, ale ciągle brak mi na to czasu:angryy: Quote
Recommended Posts