Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sprawie suni rotki dzwonilam do Przelomu i rozmawialam z dzienniarka ktora napisla artykul o przywiazanej suni w lesie. Jestesmy umowieni z dziennikarka i w nastepnym wydaniu bedzie dalszy ciag o naszej suni. Dziennikarka ucieszyla sie z informacji o suni jak rowniez napisanie kilku slow prawdy o rasach groznych. Bedziemy staraly sie poprzez ta wlasnie gazete dotrzec do ludzi z informacjami o rasach groznych, w ten sposob chcemy obalic mit w jaki ciagle ludzie wierza. Moze tez w ten sposob sunia szybko znajdzie domek. Jeyp jako wybawicielke suni prosimy cie o nadanie imenia dla znajdy.

Posted

Jeyp jak widac na fotkach Zorka znalazla sie chyba w twoim pokoju. Czekamy do srody jak wyjdzie Przelom, myslimy ze po ukazaniu sie Zorki w tygodniku znajdzie swojego wlasciela. Dziekujemy za foty i za kontakt z nami.

Posted

Jaka ona szczęśliwa i uśmiechnięta :loveu::loveu::loveu: Jeyp jesteś C U D O W N A !!!!!
Widzę, że suni oczka już ładniejsze, grzecznie daje sobie zakraplać i smarować?

PS. Zora to dla niej super imię :cool2:

Posted

Jeyp93, może warto byłoby zmienić tytuł wątku? To nie jest zwyczajny wątek zwyczajnej suni... Przecież ona przeżyła coś tak strasznego od człowieka, że trudno sobie wyobrazić... "Pan" skazał ją na pewną śmierć, uwiązał w środku lasu przy drzewie, mając nadzieję, że nikt jej nie znajdzie i umrze w samotności, zmarznięta, głodna i przerażona. Za co jej tak nienawidził??????? Co było zagnieżdżone w chorej psychice tego zwyrodnialca, tego się nie dowiemy, na szczęście.

Posted

Nie było Was dzisiaj, więc zostawiłyśmy karmę dla Zorki i maść na łapki koło drzwi. Smarować jej trzeba te guzy ze 2x dziennie, powinno się polepszyć.

Posted

Mamy pecha a tak liczylysmy ze dzis przy niedzieli bedzemy wreszcie mialy okazje sie spotkac. Przykro nam ze znow tak sie stalo ale w przyszlym tygodniu wieziemy bude na Borowcowa do p. Ogurek moze wtedy nam sie uda.

Posted

Wiesz kochanie dla nas wczesniej sie umowic to tak jakbys z wiarem sie umawiala, u nas caly plan potrafi runac w minucie i niestety musimy zawsze wybierac najtrudniejsza sytuacje ta ktora nie moze czekac a powinna byc zalatwiona na wczoraj. Zachecamy cie rowniez to zabierania glosu na wszystkich naszych watkach, zauwazylysmy ze twoja obecnosc przyda sie napewno i tam.

Posted

Woow jak szczesliwa i koffana mordka, a to tylko dzieki tobie Jeyp. Mozesz byc z siebie dumna a za fotke oczywiscie dziekujemy. Domyslam sie ze sunia jest bardzo spokojna chyba jeszcze niczego nie zniszczyla. Napisz nam gdzie przebywa podczas twojej nieobecnosci i jak sie zachowuje.

Posted

Ojejku jakie to wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Kochana psina!
Dołączam się do prośby o więcej info z jej codziennych zachowań :p Przyda nam się do szukania jej domku.

Posted

Podczas mojej nieobecności jest w piwnicy. Niczego nie niszczy, praktycznie cały czas śpi. Koty lubi, ale moje koty nie lubią jej:lol:. Jest wielkim pieszczochem i głodomorem. Na spacerkach chcę sie bawić tylko piłką, uwielbia aportować. Jest łagodna, ale jak trzeba to potrafi szczekać. U mnie jest od ponad tygodnia a już wygląda lepiej. Przede wszystkim z jej oczkami już trochę lepiej.

Posted

Jeyp a czy ona sie tez juz troche zaograglila to znaczy czy przytyla. A jak wygladaja jej lapki co prawda srodek do smarowania lapek dostarczylysmy ci dopiero w niedziele a czy ty zauwazylas jakas minimalna poprawe na lapkach.

Posted

Czy przejezdzasz Jeyp przez ulice Borowcowa tam gdzie przy Budzie byly do dzis dwa psy to znaczy suka i pies. Gdybys tam miala okazje byc i zrobic nam fotki to bylybysmy ci wdzieczne.

Posted

Ja czytałam. O Zorce pisze niewiele, ten artykuł dotyczy podatków od psów w gminie Babice. Ale jest utrzymany w dobrym tonie, pozytywny.

No i jest wzmianka o Jeyp :cool3: Zostałaś naszą "współprcownicą" :lol: