Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia a cos mi sie przypomnialo ze u was chyba kotka do strylki jest?
A jeszcze zapytam jak w Przelomie ukazal sie artykul gdzie rowniez jest wspomniane o rotce to chyba tam nie bylo zadnego telefonu kontaktowego gdzie mozna by bylo pytac o Zorke?

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jak wiesz Ulka kto sie rotkami zajmuje to podaj mi a ja napisze PW z prosba.

Dziewczyny zajmujące się rottkami juz pojawiły sie przeciez na watku - Ksera i AgnieszkaP! I dlatego proponowały swoją umowę adopcyjną bo to jest umowa z fundacji ROTTKA;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Dziewczyny zajmujące się rottkami juz pojawiły sie przeciez na watku - Ksera i AgnieszkaP! I dlatego proponowały swoją umowę adopcyjną bo to jest umowa z fundacji ROTTKA;)

Ale nam chodzi o pomoc w ogłaszaniu suni, szukaniu domku... Bo z samą adopcją damy sobie już radę.
Niestety w necie sunia nie jest nigdzie ogłaszana poza allegro...

Posted

Jak zdarzy Ulka z Dominka dotrzec dzis do ciebie Natalko to bedziesz miala odwiedziny, naturalnie dowioza tez karme dla naszej Zorki. Na wszelki wypadek podaj nam jeszcze Natalio o ktorej bedziesz jutro w domu.

Posted

Przepraszamy Natalio, że tak szybciutko, ale byłyśmy padnięte i do tego zmarznięte, dzisiaj duuuużo rzeczy załatwiłyśmy. Tak czy inaczej bardzo miło było mi Cię poznać - bo Dominika jak się okazało, zna Cię już i to od daaaawna :lol:

A Zorka wygląda przepięknie!!! To nie ten sam pies!!! Skacze, bawi się, wesoła. Futerko jej odrasta i błyszczy się, oczka wyglądają wspaniale i łapki też. Dokonaliście cudów!!! :loveu::multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
A Zorka wygląda przepięknie!!! To nie ten sam pies!!! Skacze, bawi się, wesoła. Futerko jej odrasta i błyszczy się, oczka wyglądają wspaniale i łapki też. Dokonaliście cudów!!! :loveu::multi:

Ach, cudnie, cudnie!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka czy to znaczy ze Zorka wydobrzala juz na tyle zeby mozna zrobic jej termin na sterylke.

Nie, zdecydowanie nie. Jeszcze ze 2 tyg tak na moje oko. Ale możnaby ją już zaszczepić.

Dominika nie robiła wczoraj fotek, bo było już bardzo ciemno.