Jade_Natalia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Cieszę się, że sie wam Zorka podoba. Oczywiście Zorasek dziękuje wszystkim za miłe słowa:lol: Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Mamy już dla niej szczepionkę, w najbliższym czasie podjedziemy zaszczepić :cool3: Quote
Jade_Natalia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ooo to super. Oczywiście serdecznie zapraszamy;) Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Natalia jaki piękny bannerek :crazyeye: (tylko nie ma odnośnika do wątku) A czy mogłabyś robić bannerki dla innych naszych psiaków? To napewno by pomogło ich wątkom! Bannerek Zorki jest wspaniały! Quote
Jade_Natalia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Bannerka nie robiłam sama. Zrobiłam mi go taka smallpati z dogomanii. Ja sama tego nie umiem robić:oops: Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Szkoda... W takim razie podepnij tylko link do bannerka bo nie da się kliknąć. Quote
Ada-jeje Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wiemy ze bazarek dla Zorki jeszcze trwa i choc nie wplynely jeszcze zadne pieniazki to jednak jest koniec miesiaca i jak na kazdym watku chce podac saldo. Jak napewno przeczytalyscie na watku na dzien dobry w aptece za wykupiona recepte zaplacilysmy 24,50 i kupilysmy juz szczepionke dla Zorki za ktora zaplacilysmy 20 zl. dlatego nasze saldo na koniec listopda wynosi minus - 44.50 zl. Quote
Jade_Natalia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Fotyy: Tutaj Zorka prosi o piłkę: Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zorka śliczna, ale w tle jest także coś ciekawego :lol: Cała ściana w plakatach psów :evil_lol: Jeszcze kilka lat temu miałam tak samo!!!!! (po przemyśleniu stwierdzam, że to było jednak kilkanaście lat temu :-o:shake:) Quote
Jade_Natalia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 E tam cała ściana, to tylko kilka plakatów:evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 A na głównym planie (oczywiście oprócz Zorki) - Berneńczyk :loveu: Masz u mnie + :evil_lol::eviltong: Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kolejne pytanie o Zorkę z allegro. Pani ma starszą suczkę, 10 letnią Rottweilerkę i zastanawia się czy Zorka by się z nią dogadała... Quote
Jade_Natalia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Trudno powiedzieć, ponieważ z moją Lady się nie dogaduje, a jak jest z innymi psami to nie wiem:oops: Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Natalia i co z Zorka czy twoja rodzina nadal jest zdecydowana na zabranie Zorki i dac jej domek docelowy? Jezeli tak to napisz nam gdzie Zorka mialaby mieszkac, mysle ze jest to ktos kto chce ja do domu a nie do budy lub kojca? Quote
Jade_Natalia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Z tego co wiem to raczej do kojca. Także nie wiem czy to będzie dobry domek. A poza tym to jest Rottweiler także wymaga odpowiedzialnego właściciela, który zna się na rasie. Oni mają małego kundelka i raczej żadnego doświadczenia w prowadzeniu takiej rasy. Ale decyzja należy do Was. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Do kojca odpada przeciez to jest pies z krotka siercia i napewno nie nadaje sie do kojca takie jest przynajmniej moje zdanie. Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ona już żyła w kojcu i widać jak wyglądała... Rottek to pies rodzinny i powinien mieszkać w domu. Quote
Jade_Natalia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Czyli ten domek odpada. W takim razie czekamy na inne propozycje. Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wczoraj wieczorem był telefon o Zorkę. Pan chciałby ją przygarnąć, ale ma już w domu 5 różnych psów i nie wie, czy się zgodzą. Natalia, czy pan może podjechać do Was w poniedziałek między 8 a 12 zobaczyć Zorkę? Quote
Jade_Natalia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Powinien być brat w domu, także jak pan chcę to może przyjechać. Quote
Jade_Natalia Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Byłam teraz na spacerku z Zorką i po drodze wpadliśmy do rodzinki która chcę wziąć Zorkę. Są zdecydowani, tylko właśnie do kojca. Tam miała by dobrze bo mój kuzyn młodszy ode mnie o dwa lata też interesuje się psami. Cały czas jest ktoś w domu, nie ma małych dzieci, chodziła by na spacerki. Ale sama już nie wiem, decyzja o domku dla Zorki należy do Was. Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Z allegro jest chętna pani na Zorkę. Mieszka w Nowym Targu, w domu z ogródkiem i suczka spałaby w mieszkaniu. W tym tygodniu przyjechałaby zobaczyć sunię. Da znać kiedy dokładnie. Quote
Ada-jeje Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Natalio jezseli mamy do wyboru domki to zawsze decydujemy sie na najlepszy a do kojca dla kuzyna moze byc np. ONek z wczorajszego wypadku i moglabys wtedy pomoc kuzynowi znajac juz te rase bardzo dobrze. Co ty na to? :crazyeye: Quote
Ulaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Tak!!!! On byłby rewelacyjny!!!! I Twoja Lady miałaby towarzysza zabaw :cool3: Quote
Recommended Posts