Edi100 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 betinka24 napisał(a):Grysik postanowil sie jeszcze raz wszystkim przypomniec!!! Bosz, jaki smutek!:placz: Quote
Miki Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Matko kochana, myślałam, że Grysika już dawno nie ma w schronisku. Taki śliczny pies. Co on tam jeszcze robi?:scared: Czy on jest tam z lewej strony biura? Quote
betinka24 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Miki napisał(a):Matko kochana, myślałam, że Grysika już dawno nie ma w schronisku. Taki śliczny pies. Co on tam jeszcze robi?:scared: Czy on jest tam z lewej strony biura? Zgadza sie ciagle tam niestety jest. Biedak juz tyle czasu, nie wiem czemu go nikt nie chce pokochac.!!! Quote
betinka24 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Grysik idzie jeszcze na noc na spacerek moze teraz ktos go jeszcze zauwazy!!! Quote
Miki Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A może jakaś dobra ciocia mogłaby zrobić grysikowi allegro:modla::modla::modla:???? Bo to jest tak: w zeszłym roku Grysik był cudnym młodziutkim psiakiem, lubiącym zabawę. Moja córka bardzo go chciała. "Mamo: Grysik, Grysik" Ale my ze względu na naszego psa, myśleliśmy o suni, aby nie było konfliktów. Wydawało się, że Grysik zaraz znajdzie dom. Ale widocznie zawsze znalazł się głośniej piszczący, ładniej proszący, bardziej biedny psiak. A Grysik siedzi. Jego szanse na znalezienie domu maleją.:shake: Nie pozwólmy proszę, aby taki fajny pies tkwił w schronie Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Miki napisał(a):A może jakaś dobra ciocia mogłaby zrobić grysikowi allegro:modla::modla::modla:???? Bo to jest tak: w zeszłym roku Grysik był cudnym młodziutkim psiakiem, lubiącym zabawę. Moja córka bardzo go chciała. "Mamo: Grysik, Grysik" Ale my ze względu na naszego psa, myśleliśmy o suni, aby nie było konfliktów. Wydawało się, że Grysik zaraz znajdzie dom. Ale widocznie zawsze znalazł się głośniej piszczący, ładniej proszący, bardziej biedny psiak. A Grysik siedzi. Jego szanse na znalezienie domu maleją.:shake: Nie pozwólmy proszę, aby taki fajny pies tkwił w schronie On nadal jest taki kochany i tyle ciepla od niego bije!!! Grysik ma allegro ja juz mu dawno zrobilam, ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie mialam, zero zainteresowania!!! Quote
Miki Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 betinka24 napisał(a):On nadal jest taki kochany i tyle ciepla od niego bije!!! Grysik ma allegro ja juz mu dawno zrobilam, ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie mialam, zero zainteresowania!!! Ano właśnie. Ja nie wiem czego ci ludzie chcą. Mam na tymczasie ślicznego pieska, który nigdy nie był w schronie. Młody, grzeczny, po złamanej łapie już zdrowy. I zero zainteresowania, jeśli to buda czy kojec. A to piesek typowo kanapowy z wielkosci, sierści i usposobienia.:shake: Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Miki napisał(a):Ano właśnie. Ja nie wiem czego ci ludzie chcą. Mam na tymczasie ślicznego pieska, który nigdy nie był w schronie. Młody, grzeczny, po złamanej łapie już zdrowy. I zero zainteresowania, jeśli to buda czy kojec. A to piesek typowo kanapowy z wielkosci, sierści i usposobienia.:shake: No coz taki los tych naszych czworonogów. Mma nadzieje ze jednak Grysik znajdzie szybko domek ze wkoncu ktos go zauwazy i zobaczy to co my widzimy ze to cudowny psiak ktory sie marnuje w schronisku . Mam takze nadzieje ze twoj psiaczek takze wkrotce znajdzie domek!!! Quote
betinka24 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 no i biegniemy do góry po domek!!! Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Grysik juz tyle czasu czeka nie pozwolmy mu dluzej marnowac sie w schronisku!!! Quote
Miki Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 W grudniowym numerze miesięcznika "Mój pies" jest artykuł pt. "Schroniska są pełne skarbów". Grysik jest właśnie takim skarbem. Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Zdecydownie Grysik jest wielkim skarbem, kochane psisko o wielkim sercu!!! Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Grysik biegnie do góry po domek. domeczku gdzie ty sie ukrywasz ile Grysik jeszcze bedzie na ciebie czekal!! Quote
betinka24 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Grysik wszystkim sie przypomina Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Hala napisał(a):Ależ z tego Grysika to wielkie psisko. ;) Nie jest wcale taki duzy, Grysik Ma 60cm długości i 65cm wysokości, jest średniej wielkości psem powyżej kolan, Quote
betinka24 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 a Grysik ciagle czeka i ma nadzieje ze jego marzenia o swietach w jego domku sie spelnia w tym roku!!! Quote
betinka24 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Grysik ciagle zyje nadzieja na lepsze jutro!!! Quote
betinka24 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Grysik sie wszystkim przypomina!! Quote
Miki Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Grysik, ty śliczny piesku. Gdzie jest domek dla Ciebie ????? Quote
betinka24 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Grysik ciagle w schronisku i ciagle czeka na swoj domek, czy ktos wreszczie spełni jego marzenia!!! Quote
betinka24 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Grysiku kiedy i ty wreszczie znajdziesz domek, kiedy ktos cie zauwazy i pokocha!!! Quote
betinka24 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Grysik kiedy ten domek cie wreszczie zauwazy i pokocha, kiedy ktos odmieni twoj los twoje zycie!! Quote
betinka24 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Grysik ponownie wszystkim sie przypomina i prosi o domek!!! Quote
betinka24 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 idziemy na popoludniowy spacerek w poszukiwaniu domku Quote
Recommended Posts