Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko kochana, myślałam, że Grysika już dawno nie ma w schronisku.
Taki śliczny pies. Co on tam jeszcze robi?:scared:

Czy on jest tam z lewej strony biura?

Posted

Miki napisał(a):
Matko kochana, myślałam, że Grysika już dawno nie ma w schronisku.
Taki śliczny pies. Co on tam jeszcze robi?:scared:

Czy on jest tam z lewej strony biura?

Zgadza sie ciagle tam niestety jest. Biedak juz tyle czasu, nie wiem czemu go nikt nie chce pokochac.!!!

Posted

A może jakaś dobra ciocia mogłaby zrobić grysikowi allegro:modla::modla::modla:????
Bo to jest tak: w zeszłym roku Grysik był cudnym młodziutkim psiakiem, lubiącym zabawę. Moja córka bardzo go chciała. "Mamo: Grysik, Grysik"
Ale my ze względu na naszego psa, myśleliśmy o suni, aby nie było konfliktów.

Wydawało się, że Grysik zaraz znajdzie dom.

Ale widocznie zawsze znalazł się głośniej piszczący, ładniej proszący, bardziej biedny psiak. A Grysik siedzi. Jego szanse na znalezienie domu maleją.:shake:

Nie pozwólmy proszę, aby taki fajny pies tkwił w schronie

Posted

Miki napisał(a):
A może jakaś dobra ciocia mogłaby zrobić grysikowi allegro:modla::modla::modla:????
Bo to jest tak: w zeszłym roku Grysik był cudnym młodziutkim psiakiem, lubiącym zabawę. Moja córka bardzo go chciała. "Mamo: Grysik, Grysik"
Ale my ze względu na naszego psa, myśleliśmy o suni, aby nie było konfliktów.

Wydawało się, że Grysik zaraz znajdzie dom.

Ale widocznie zawsze znalazł się głośniej piszczący, ładniej proszący, bardziej biedny psiak. A Grysik siedzi. Jego szanse na znalezienie domu maleją.:shake:

Nie pozwólmy proszę, aby taki fajny pies tkwił w schronie

On nadal jest taki kochany i tyle ciepla od niego bije!!!
Grysik ma allegro ja juz mu dawno zrobilam, ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie mialam, zero zainteresowania!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
On nadal jest taki kochany i tyle ciepla od niego bije!!!
Grysik ma allegro ja juz mu dawno zrobilam, ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie mialam, zero zainteresowania!!!

Ano właśnie. Ja nie wiem czego ci ludzie chcą. Mam na tymczasie ślicznego pieska, który nigdy nie był w schronie. Młody, grzeczny, po złamanej łapie już zdrowy. I zero zainteresowania, jeśli to buda czy kojec. A to piesek typowo kanapowy z wielkosci, sierści i usposobienia.:shake:

Posted

Miki napisał(a):
Ano właśnie. Ja nie wiem czego ci ludzie chcą. Mam na tymczasie ślicznego pieska, który nigdy nie był w schronie. Młody, grzeczny, po złamanej łapie już zdrowy. I zero zainteresowania, jeśli to buda czy kojec. A to piesek typowo kanapowy z wielkosci, sierści i usposobienia.:shake:

No coz taki los tych naszych czworonogów. Mma nadzieje ze jednak Grysik znajdzie szybko domek ze wkoncu ktos go zauwazy i zobaczy to co my widzimy ze to cudowny psiak ktory sie marnuje w schronisku . Mam takze nadzieje ze twoj psiaczek takze wkrotce znajdzie domek!!!