Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Ulka[/B], zapytam o ulotki oczywiście. Myślę, że to żaden problem.
Jeśli chodzi o ogłoszenia Julci (bo Kolę chyba sobie daruję na razie :cool3:), to wydrukowałam tylko parę, bo mam tylko dwie pewne lecznice, gdzie można zostawić ogłoszenie i gdzie wiem, że ludzie przychodzą i czytają. No i w domu zostawię, bo do mojej mamy przychodzi dużo ludzi :cool3:
Ale zapytam dziewczyn, może mają pomysł gdzie jeszcze można by umieścić, to Ci prześlę i możesz druknąć więcej ;)

A tu przypadkowe fotki z dzisiaj ;)

Zabawy z Sabą
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1294/jjot8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/2325/jj1uk5.jpg[/IMG]

A tu wepchała się bezwstydnie w kadr :mad: ;)
[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/2540/jj2zc9.jpg[/IMG]

Posted

śliczności....może u nas w Mielcu?
Prześlijcie palakacik to oblecę na sankach lecznice w mielcu (zreszta tylko sanki mi zostały bo oblałam juz czwarty raz, Aga...)
O joszi dużo osób dzwoniło z tych ogłoszen.
Buziki

Posted

Murka ma gotowe ulotki. Ale dzisiaj jedzie do Stalowej z Fanta, nie wiem kiedy bedzie, zeby Ci Justynko wyslac :roll:
Przydalby sie juz domek dla Julci, zeby kolejne bidulki mozna bylo ratowac.

Posted

Moje ogłoszenia nie są tak ładne :oops:
Robiłam je w trybie przyspieszonym w Wordzie (fotka+opis). Mam czarno-białą drukarkę.
Ogłoszenia już wiszą w lecznicy.
jogi rozgląda się intensywnie za domkiem dla naszej Julci :cool3:

[B]Justynna[/B], podaj mi maila, to Ci prześlę moją wersję, może chociaż tekst wykorzystasz ;)

Posted

Mureczko,
ten plakacik wzielam z watku Rubiego z Orzechowcow, a robily go cioteczki z Krakowa. One robia od lat plakaciki i caly Krakow maja zaplakatowany. Nam daleko do ich plakatow :wink:

Trzymamy kciuki za Julcie :kciuki: Zeby domek sie znalazl taki jak ma Fanta.

Posted

Co cioteczki sądzicie o tym domku dla Julki?
Nie wstawiłam jej tam, bo jakoś mi nijako;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102229[/URL]

Posted

Ja nie bardzo rozumiem skąd jest pewność, że kolejny psiak ze schroniska będzie chory a z domu zdrowy???
Nikt takiej gwarancji nie da. Moja siostra ma od szczeniaka labradora z bardzo dobrej hodowli...i jest to najdroższy pies na świecie, bo na jego leczenie wydaliśmy juz [B]grube[/B] tysiące zł. Moja Dotty w schronisku była 5 mies. i jak do tej pory na nic ją nie leczyliśmy.
Mnie sie nie podoba takie podejście. Gbybym tak samo miała podejść do sprawy to po ALDZIE nie wzięłabym juz żadnego psa ze schroniska bojąc się, że kolejny odejdzie zaraz na początku naszej wspólnej drogi.
Bez sensu. [B]NIE MOŻNA GENERALIOWAĆ!!!!![/B]

Posted

Umieściłam w tym podanym przez terrę wątku naszą Julcię... Zależy co to za pani i w jakim stanie zdrowia ;)
Julcia lubi pobiegać, bawić się, jest wesoła i ruchliwa, także pani musi byc w miarę żywotna :cool3:
Ale nie wiem czy Julcia sie zakwalifikuje, bo z tego co pisze Poker, to ta pani chce pieska kilkukilogramowego...

Posted

Miałam to wczoraj napisać, ale nie miałam kiedy...

Wczoraj minęło 30 dni pobytu Julci u mnie, więc zrobię rozliczenie.

[B]ROZLICZENIE 23 LISTOPAD-22 GRUDNIA:[/B]

[U]wpłaty:[/U]
50 zł ewatr
30 zł terra
50 zł reno2000 (na transport Mielec-hotelik)
50 zł KubaP
50 zł ulka18
40 zł Jagoda*
30 zł Justynna

50 zł KubaP
40 zł Jagoda*
100 zł reno2000 (50 zł na ewentualny transport do Krakowa do tv)

[B]RAZEM: 490 zł[/B]

Pobyt Julci: 8złx30 dni= 240 zł
Transport Mielec-hotelik: 50 zł
odrobaczenia i odpchlenia nie liczę z racji, że to pierwszy pensjonariusz ;)
RAZEM: 290 zł

490 - 290 = 200 zł
[COLOR=Red][B]Czyli stan finansowy na 22 grudnia wynosi 200 zł[/B][/COLOR] (w tym 50 zł na ewentualny transport Julci to tv krakowskiej). Tyle w chwili obecnej jest na koncie Julci ;)

Myślę, że każdy, zwłaszcza wpłacający, chciałby być zorientowany jak wygląda Julciowe konto ;)

Posted

Murka,
wielkie dzieki za rozliczenie :calus: To bardzo klarowne i czytelne dla wszystkich. Gdybys nie miala jak pojechac do Krakowa z Julcia, to wystarczy na 20 dni pobytu w Twoim hoteliku. Ale mam nadzieje, ze Julka po swietach znajdzie dom i nowa bide przygarniesz do hoteliku.

Posted

Ogromnie się cieszę, że te święta Julcia spędzi w hoteliku otoczona troskliwą opieką.
Dziękujemy za podarowanie jej szansy na lepsze życie.

[CENTER][COLOR=seagreen][B]Z życzeniami Wesołych Świąt dla całego murkowego hoteliku oraz wszystkich osób zaangażowanych w pomoc dla mieleckich psiaków[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]Ewa, Jarek, Dotty i Masza[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[B]reno[/B], dzięki za życzenia :p

Wczoraj Julcia miała okazję pobawić się z dzieciakami i muszę przyznać, że najbardziej wskazane by było, żeby trafiła do domu z dziećmi ;)