Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='tigrunia'] A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1: [/QUOTE] nie było żadnych wynajętych Panów :p - i z tego sie cieszę! wpierw siedziałyśmy w domu, piłyśmy różny alkohol i oglądałyśmy prezenty które dziewczyny przytargały...a było śmiechu z nich niemało ;) potem poszłysmy do knajpy/dyskoteki, w której miałam zarezerwowany stolik. było naprawdę wesoło :evil_lol: Quote
AmiX Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sama nie wiem jak chciałabym żeby wyglądał mój panieński :PROXY5:ale chyba bez „wynajętych panów” i tak samo nie chciałabym żeby takie „panie” były u Adama na kawalerskim.:nono:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Na pewno porządna impreza :drink1: ale co więcej to nie wiem.....nigdy nie byłam na panieńskim....:lookarou:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mam jeszcze dużo czasu na namyślenie ale może jakieś propozycje macie?:cool3:[/FONT] Quote
tigrunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zdecydowanie nie polecam żadnego "Pana" :cool1: Taki wieczór jak Kasi jest super.. Zaprawa w domu i na miasto :multi: Quote
Magda Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Aniu świetne zdjęcia! Pomyśleć, że u nas tak zimno i trzeba grzać, brr... Pierścionek też ładny:cool3: [SIZE=1]I litości! Max. 5 zdjęć w poście, proszę:placz:[/SIZE] Quote
dzasta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 AmiX z całego serduszka Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu: Zdjęcia z Turcji obejrzałam przepiękne :loveu: Teraz czekam na zdjęcia psiaków. Moje też ostatnio były na przechowaniu i również wróciły całe i zdrowe. Mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się na jakiejś wystawie bo mała mi coraz ładniej zarasta i ten odrastający włos ma super strukturę a poza tym za miesiąc przyjeżdża do nas mała staffinka z którą też będziemy jeździć . Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześć Aniu! Gratuluję zaręczyn :multi: Na Twoim miejscu też brałabym czerwiec, jest wtedy cieplutko i naprawdę super :loveu: Quote
Aurunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu: Quote
AmiX Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Kasia']cze Ania, cze Eti, cze Fasti :loveu:[/quote] Hej:) [quote name='Aurunia']Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu:[/quote] Wystawy zaczynamy od wiosny teraz musze skupić się na ostatnim semestrze nauki oraz pracy magisterskiej [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_neutral.gif[/IMG] W grudniu spodziewamy się cieczki Fasti wiec rodzina się powiększy [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_mrgreen.gif[/IMG] a później trzeba zakończyć jej Ch Pl [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_mrgreen.gif[/IMG] Więc Eti też będzie latać po ringach mam nadzieje że nie usłyszę już od żadnego sędziego że jest gruba:angryy: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 poniedziałkowe dzień dobry :lol: zobaczyłoby się dziewczyny... Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Kasia']poniedziałkowe dzień dobry :lol: zobaczyłoby się dziewczyny...[/quote] Hej Kasiu :) Niestety nie mam sie kiedy zabrać za robienie fotek:shake: powinnam do dzisiaj oddać prace mgr a ja jestem jeszcze w polu.....:oops: Mam nadzieje że promotor pójdzie mi na reke i przedłuży mi termin o tydzień:oops: Jak tylko skończę porobie fotki :) Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Kurcze dziewczyny zapomniałam jutro jest dzień chłopaka:mdleje: nic nie przygotowałam i nawet pomysłu nie mam:PROXY5:a wy co robicie??:Help_2: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 właśnie przypomniałaś mi o tym dniu chłopaka :evil_lol: sama jak na razie nie mam pomysłu.... Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A ja mojemu kupiłam maszynke do golenia :evil_lol: z baterią i niby jakieś drgania powoduje :cool1: Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu...... Quote
Guest Agata_B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='AmiX']Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu......[/quote]Kino fajne ;) Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 myśle że zrobie tak : 1. rano postaram sie wstać przed nim :placz:czyli o 7 i zrobie śniadanie. 2.oczywiście poczekam aż wróci z pracy z pysznym obiadem i z biletami do kina. 3.Wyciągne do aquaparku albo na spacer. 4. kino 5.kolacja w restauracji 6.romiantyczny wieczór z winem przy kominku........;) dobre??:cool3: No nic innego nie przychodzi i do głowy......mam nadziejeże po pracy nie będzie jechał zakładać monitoringu.....bo pewnie nie wie jaki jutro dzień i mógł przyjąć jakieś zlecenie:roll: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 bardzo dobre :cool2: gdyby nie Łukaszek tez coś takiego może bym wymyśliła...:cool1: Quote
AmiX Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Wiesz co ja kiedyś zrobiłam ;) chyba 4 lata temu jak jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy.....wykupiłam noc w hotelu :) napisałam adamowi smsa z adresem gdzie na niego czekam....a czekałam z kolacją i "ładnie ubrana";) wszędzie świece:) może Łukaszka do babci lub cioci;) i nic straconego:) moze być przecież romantyczny obiad... kino i....romantyczny wieczór ;) a póżnym wieczorem odbierzacie synka:) Za 2-3lata też będe miala taki problem ale na miejscu mam 2 babcie:evil_lol: Jeszcze pamiętam jeden dzień chłopaka jak pojechaliśmy na weekend nad morze tam to było super.......[COLOR=paleturquoise]za bardzo nie widziałam morza:lol:[/COLOR] Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 babcia tez blisko więc coś mogę wymyśleć :razz: muszę pokombinować! Quote
tigrunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 O matko jakie inwencje twórcze :-o U mnie nic takiego nie przejdzie bo Łuk za bardzo zmeczony, żeby go ciągnąć do kina, na kolacje i jeszcze do aquaparku po ciężkim dniu w pracy :cool1::p Obiecał mi w sumie kino w tym tygodniu więc moze połączymy przyjemne z pożytecznym i dziś sie wybierzemy :loveu: Na jego koszt :evil_lol: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [SIZE=5]Mamy przydomek hodowlany :multi:[/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]:laola:Magic Lider[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Aurunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Gratuluje. Mi odrzucili propozycję więc złożyłam jeszcze raz i czekam. Będziecie miel stronę internetową?? Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Aurunia']Gratuluje. Mi odrzucili propozycję więc złożyłam jeszcze raz i czekam. Będziecie miel stronę internetową??[/quote] Pewnie że TAK:multi: właśnie przeglądam oferty na allegro :) Quote
Recommended Posts