Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']
A co robiłaś Kaś? :loveu: Ja byłam na razie na jednym i dopóki byłyśmy w domu to było fajnie .. potem to już średnio :cool1:
[/QUOTE]

nie było żadnych wynajętych Panów :p - i z tego sie cieszę!
wpierw siedziałyśmy w domu, piłyśmy różny alkohol i oglądałyśmy prezenty które dziewczyny przytargały...a było śmiechu z nich niemało ;)
potem poszłysmy do knajpy/dyskoteki, w której miałam zarezerwowany stolik. było naprawdę wesoło :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sama nie wiem jak chciałabym żeby wyglądał mój panieński :PROXY5:ale chyba bez „wynajętych panów” i tak samo nie chciałabym żeby takie „panie” były u Adama na kawalerskim.:nono:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Na pewno porządna impreza :drink1: ale co więcej to nie wiem.....nigdy nie byłam na panieńskim....:lookarou:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mam jeszcze dużo czasu na namyślenie ale może jakieś propozycje macie?:cool3:[/FONT]

Posted

Aniu świetne zdjęcia! Pomyśleć, że u nas tak zimno i trzeba grzać, brr...

Pierścionek też ładny:cool3:

[SIZE=1]I litości! Max. 5 zdjęć w poście, proszę:placz:[/SIZE]

Posted

AmiX z całego serduszka Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu:

Zdjęcia z Turcji obejrzałam przepiękne :loveu:

Teraz czekam na zdjęcia psiaków.

Moje też ostatnio były na przechowaniu i również wróciły całe i zdrowe.

Mam nadzieję że już wkrótce spotkamy się na jakiejś wystawie bo mała mi coraz ładniej zarasta i ten odrastający włos ma super strukturę a poza tym za miesiąc przyjeżdża do nas mała staffinka z którą też będziemy jeździć .

Posted

[quote name='Kasia']cze Ania, cze Eti, cze Fasti :loveu:[/quote]

Hej:)

[quote name='Aurunia']Aniu pokarz nam dziewczyny. Będziecie w Poznaniu?? :loveu:[/quote]

Wystawy zaczynamy od wiosny teraz musze skupić się na ostatnim semestrze nauki oraz pracy magisterskiej [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_neutral.gif[/IMG] W grudniu spodziewamy się cieczki Fasti wiec rodzina się powiększy [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_mrgreen.gif[/IMG] a później trzeba zakończyć jej Ch Pl [IMG]http://swiatpsow.home.pl/e-yorki/forum/images/smiles/icon_mrgreen.gif[/IMG] Więc Eti też będzie latać po ringach mam nadzieje że nie usłyszę już od żadnego sędziego że jest gruba:angryy:

Posted

[quote name='Kasia']poniedziałkowe dzień dobry :lol:

zobaczyłoby się dziewczyny...[/quote]

Hej Kasiu :)
Niestety nie mam sie kiedy zabrać za robienie fotek:shake: powinnam do dzisiaj oddać prace mgr a ja jestem jeszcze w polu.....:oops:
Mam nadzieje że promotor pójdzie mi na reke i przedłuży mi termin o tydzień:oops:
Jak tylko skończę porobie fotki :)

Posted

Kurcze dziewczyny zapomniałam jutro jest dzień chłopaka:mdleje: nic nie przygotowałam i nawet pomysłu nie mam:PROXY5:a wy co robicie??:Help_2:

Posted

Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu......

Posted

[quote name='AmiX']Ja chce coś zorganinować zeby było romantycznie:loveu: myślałam o kinie i kolacji ale to troche oklepane ;) może ktos ma jakiś inny pomysł na miłe spędzenie czasu......[/quote]Kino fajne ;)

Posted

myśle że zrobie tak :
1. rano postaram sie wstać przed nim :placz:czyli o 7 i zrobie śniadanie.
2.oczywiście poczekam aż wróci z pracy z pysznym obiadem i z biletami do kina.
3.Wyciągne do aquaparku albo na spacer.
4. kino
5.kolacja w restauracji
6.romiantyczny wieczór z winem przy kominku........;)

dobre??:cool3:

No nic innego nie przychodzi i do głowy......mam nadziejeże po pracy nie będzie jechał zakładać monitoringu.....bo pewnie nie wie jaki jutro dzień i mógł przyjąć jakieś zlecenie:roll:

Posted

Wiesz co ja kiedyś zrobiłam ;) chyba 4 lata temu jak jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy.....wykupiłam noc w hotelu :) napisałam adamowi smsa z adresem gdzie na niego czekam....a czekałam z kolacją i "ładnie ubrana";) wszędzie świece:) może Łukaszka do babci lub cioci;) i nic straconego:) moze być przecież romantyczny obiad... kino i....romantyczny wieczór ;) a póżnym wieczorem odbierzacie synka:)
Za 2-3lata też będe miala taki problem ale na miejscu mam 2 babcie:evil_lol:

Jeszcze pamiętam jeden dzień chłopaka jak pojechaliśmy na weekend nad morze tam to było super.......[COLOR=paleturquoise]za bardzo nie widziałam morza:lol:[/COLOR]

Posted

O matko jakie inwencje twórcze :-o
U mnie nic takiego nie przejdzie bo Łuk za bardzo zmeczony, żeby go ciągnąć do kina, na kolacje i jeszcze do aquaparku po ciężkim dniu w pracy :cool1::p Obiecał mi w sumie kino w tym tygodniu więc moze połączymy przyjemne z pożytecznym i dziś sie wybierzemy :loveu: Na jego koszt :evil_lol:

Posted

[quote name='Aurunia']Gratuluje. Mi odrzucili propozycję więc złożyłam jeszcze raz i czekam. Będziecie miel stronę internetową??[/quote]

Pewnie że TAK:multi: właśnie przeglądam oferty na allegro :)