Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te psy dają naprawde śliczne szczeniaki:loveu:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img205.imageshack.us/img205/7798/img1383413oi.jpg[/URL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img271.imageshack.us/img271/3808/nadwisa090foo3th.jpg[/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']imponujace psiska naprawde :loveu:

to nie to co moje kundelki ... :roll:[/quote]

Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu:

[quote name='Zuza i Noddy']Chociaz może ten drugi, bo ma więcej białego, trudny wybór macie.[/quote]
Ojjjj trudny.....trudny:shake:

Posted

[quote name='AmiX']Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu:

[/quote]

no moje psiaki sa jedyne w swoim rodzaju :loveu: rasa czysto kanapowo - kouderkowa :evil_lol:

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]My też nie możemy się doczekać szczeniaków:loveu: Adam bardzo chce zastawić jedną kluske ale nie wiem jak sobie dom rade w przyszłości z dziecmi i z 4 psami (bo York na pewno jeszcze jeden będzie;))[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak to moja babcia na mnie mówiła „psia mama” :lol: robię to co lubię....najważniejsze że szkolę niedługo kończę i w końcu będzie to upragnione mgr:multi:. Normalnie chyba sobie ze szczęścia nick zmienię na mgr AmiX:lol:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]To szykuje się u ciebie powiększenie rodziny o jeszcze jednego yorka??:multi:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do nóg to szkoda że takie długie to nie moje tylko Adama.:lol:j[FONT=Times New Roman]a to malutka przy nim jestem;)[/FONT][/SIZE][/FONT][/quote]

zrozumiałe wszystko :razz: na mnie wszyscy "psia mama"... ale czasem psy są naprawdę lepszymi towarzyszami niż ludzie :loveu:

ja mam to przed sobą dopiero, a już się boję, jak tak słucham :diabloti:

nie, yorków już raczej nie będzie... ja już szykuję się pod hodowlę, a nie wyrobiłabym z papilotami itd :razz:
na razie wszystkie plany są tajne

domyslam się, że Adamowe :diabloti:

ja też malutka jestem :evil_lol: półtora metra... i Anusia&Alutka też... a Madzia tylko trochę większa :evil_lol:

[quote name='AmiX']Te psy dają naprawde śliczne szczeniaki:loveu:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img205.imageshack.us/img205/7798/img1383413oi.jpg[/URL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img271.imageshack.us/img271/3808/nadwisa090foo3th.jpg[/URL][/SIZE][/FONT]
[/quote]

pierwszy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Aniu wybór zapewne trudny bo obaj kandydaci są piękni ale na pewno dokonacie tego najlepszego ;)[/quote]

Mam nadzieje:)

[quote name='PositiveThought']zrozumiałe wszystko :razz: na mnie wszyscy "psia mama"... ale czasem psy są naprawdę lepszymi towarzyszami niż ludzie :loveu:

ja mam to przed sobą dopiero, a już się boję, jak tak słucham :diabloti:

nie, yorków już raczej nie będzie... ja już szykuję się pod hodowlę, a nie wyrobiłabym z papilotami itd :razz:
na razie wszystkie plany są tajne

domyslam się, że Adamowe :diabloti:

ja też malutka jestem :evil_lol: półtora metra... i Anusia&Alutka też... a Madzia tylko trochę większa :evil_lol:

pierwszy :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja w końcu kończę niedługo naukę:multi: i się zarzekam że nawet jak by mi płacili to do żadnej szkoły już nie idę...mam dosyć.... U nas na uniwerku jest bardzo wysoki poziom i ciężkie przedmioty:shake:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT='Times New Roman']Nie Yorka....to mnie zaskoczyłaś....może Westa ,Spaniela albo [/FONT][FONT='Times New Roman']Chihuahua??:cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']to tajne...
oj pisalam kiedyś w galeryji :razz:

praca to znacznie fajniejsza zabawa niż nauka zapewne :evil_lol:
oj, ja to jeszcze o nic się martwić nie muszę, tak dobrze mam[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie pisałaś sama się domyśliłam;)....mi te pieski zawsze się podobały:loveu:.....[/SIZE][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Z tej trójki myślę że albo Spaniel 59% albo West 41%:evil_lol:[/FONT]

Posted

Witaj Amix :)

Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol:
Pierwszego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] widziałam tylko na foto ale wygląda super.
Drugiego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :)
Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki.
Głaski dla obu panienek :)
Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu:
[/SIZE][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Aniu!

Gratulacje dla Eti :multi:

Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia.

Pozdrawiamy :calus:

Posted

[quote name='dzasta']Witaj Amix :)

Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol:
Pierwszego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] widziałam tylko na foto ale wygląda super.
Drugiego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Głaski dla obu panienek :)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu:[/FONT][/SIZE]
[/quote]

Dziekujemy bardzo :)

[FONT=Times New Roman]U nas w domu zadania są podzielone ;)[/FONT][FONT=Times New Roman] Widziałam szczeniaki po tych psach i są po prostu rewelacyjne.....Biorę też właśnie pod uwagę ilość bieli ponieważ nie chciałabym żeby szczeniaki łaciate noski ;) Raczej skłaniam się ku [COLOR=black]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO ostatnie jego szczeniaki to cuda na 4 łapach.....[/COLOR][/FONT]

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu!

Gratulacje dla Eti :multi:

Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia.

Pozdrawiamy :calus:[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]A ja czekam na fotki twojej ślicznotki.....:loveu::cool3:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jutro jedziemy na wieś koło Łodzi więc na pewno wpadnę w odwiedziny do dziewczyn z De Villar i na pewno porobię fotki :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Będę za tydzień :) Pa Pa[/FONT]