Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja myślę, ze pierwszy kandydat będzie dobry, bo wydaje mi się, ze Fasti jest dość drobna, a on jest masywniejszy, więc to chyba dobre połączenie będzie. Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Te psy dają naprawde śliczne szczeniaki:loveu: [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img205.imageshack.us/img205/7798/img1383413oi.jpg[/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img271.imageshack.us/img271/3808/nadwisa090foo3th.jpg[/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 imponujace psiska naprawde :loveu: to nie to co moje kundelki ... :roll: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Chociaz może ten drugi, bo ma więcej białego, trudny wybór macie. Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Tengusia']imponujace psiska naprawde :loveu: to nie to co moje kundelki ... :roll:[/quote] Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Chociaz może ten drugi, bo ma więcej białego, trudny wybór macie.[/quote] Ojjjj trudny.....trudny:shake: Quote
katik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 mnie się bardziej podoba Dzejro, ale czy bedzie lepszym ojcem to trudno przewidzieć. Quote
tigrunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Śliczny jest ten pierwszy Aniu, ale ten drugi ma większe osiągnięcia widze :roll: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='tigrunia']Śliczny jest ten pierwszy Aniu, ale ten drugi ma większe osiągnięcia widze :roll:[/quote] Chyba raczej pierwszy ma większe. Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Nie no większe osiągniecia ma ten pierwszy :) jest [B]INT.CH[/B] i [B]CH.PL[/B] Quote
tigrunia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Upss faktiko - tego Int jakoś przeoczyłam :roll: No to ja bym się wcale nei zastanawiała ;) Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='AmiX']Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu: [/quote] no moje psiaki sa jedyne w swoim rodzaju :loveu: rasa czysto kanapowo - kouderkowa :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Aniu wybór zapewne trudny bo obaj kandydaci są piękni ale na pewno dokonacie tego najlepszego ;) Quote
PositiveThought Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]My też nie możemy się doczekać szczeniaków:loveu: Adam bardzo chce zastawić jedną kluske ale nie wiem jak sobie dom rade w przyszłości z dziecmi i z 4 psami (bo York na pewno jeszcze jeden będzie;))[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak to moja babcia na mnie mówiła „psia mama” :lol: robię to co lubię....najważniejsze że szkolę niedługo kończę i w końcu będzie to upragnione mgr:multi:. Normalnie chyba sobie ze szczęścia nick zmienię na mgr AmiX:lol:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]To szykuje się u ciebie powiększenie rodziny o jeszcze jednego yorka??:multi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A co do nóg to szkoda że takie długie to nie moje tylko Adama.:lol:j[FONT=Times New Roman]a to malutka przy nim jestem;)[/FONT][/SIZE][/FONT][/quote] zrozumiałe wszystko :razz: na mnie wszyscy "psia mama"... ale czasem psy są naprawdę lepszymi towarzyszami niż ludzie :loveu: ja mam to przed sobą dopiero, a już się boję, jak tak słucham :diabloti: nie, yorków już raczej nie będzie... ja już szykuję się pod hodowlę, a nie wyrobiłabym z papilotami itd :razz: na razie wszystkie plany są tajne domyslam się, że Adamowe :diabloti: ja też malutka jestem :evil_lol: półtora metra... i Anusia&Alutka też... a Madzia tylko trochę większa :evil_lol: [quote name='AmiX']Te psy dają naprawde śliczne szczeniaki:loveu: [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img205.imageshack.us/img205/7798/img1383413oi.jpg[/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL]http://img271.imageshack.us/img271/3808/nadwisa090foo3th.jpg[/URL][/SIZE][/FONT] [/quote] pierwszy :loveu::loveu: Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Kasia']Aniu wybór zapewne trudny bo obaj kandydaci są piękni ale na pewno dokonacie tego najlepszego ;)[/quote] Mam nadzieje:) [quote name='PositiveThought']zrozumiałe wszystko :razz: na mnie wszyscy "psia mama"... ale czasem psy są naprawdę lepszymi towarzyszami niż ludzie :loveu: ja mam to przed sobą dopiero, a już się boję, jak tak słucham :diabloti: nie, yorków już raczej nie będzie... ja już szykuję się pod hodowlę, a nie wyrobiłabym z papilotami itd :razz: na razie wszystkie plany są tajne domyslam się, że Adamowe :diabloti: ja też malutka jestem :evil_lol: półtora metra... i Anusia&Alutka też... a Madzia tylko trochę większa :evil_lol: pierwszy :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja w końcu kończę niedługo naukę:multi: i się zarzekam że nawet jak by mi płacili to do żadnej szkoły już nie idę...mam dosyć.... U nas na uniwerku jest bardzo wysoki poziom i ciężkie przedmioty:shake:[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [FONT='Times New Roman']Nie Yorka....to mnie zaskoczyłaś....może Westa ,Spaniela albo [/FONT][FONT='Times New Roman']Chihuahua??:cool3:[/FONT] Quote
PositiveThought Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 to tajne... oj pisalam kiedyś w galeryji :razz: praca to znacznie fajniejsza zabawa niż nauka zapewne :evil_lol: oj, ja to jeszcze o nic się martwić nie muszę, tak dobrze mam Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='PositiveThought']to tajne... oj pisalam kiedyś w galeryji :razz: praca to znacznie fajniejsza zabawa niż nauka zapewne :evil_lol: oj, ja to jeszcze o nic się martwić nie muszę, tak dobrze mam[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie pisałaś sama się domyśliłam;)....mi te pieski zawsze się podobały:loveu:.....[/SIZE][/FONT] [FONT='Times New Roman']Z tej trójki myślę że albo Spaniel 59% albo West 41%:evil_lol:[/FONT] Quote
PositiveThought Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nie, nie, nie że z tych piesów, tylko że wogle pisałam.. :razz: chociaż westie :loveu: dzień dobry, pobudka! :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='PositiveThought'] pierwszy :loveu::loveu:[/quote] Tak pierwszy :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dzień dobry... To ja też napiszę - pierwszy :loveu::loveu: Quote
AmiX Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Hej dziewczyny :) To chyba przegłosowane :) pierwszy:loveu: Quote
dzasta Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Witaj Amix :) Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol: Pierwszego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] widziałam tylko na foto ale wygląda super. Drugiego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :) Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki. Głaski dla obu panienek :) Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu: [/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Aniu! Gratulacje dla Eti :multi: Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia. Pozdrawiamy :calus: Quote
AmiX Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='dzasta']Witaj Amix :) Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol: Pierwszego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/SIZE][/FONT] widziałam tylko na foto ale wygląda super. Drugiego pieska [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :)[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Głaski dla obu panienek :)[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu:[/FONT][/SIZE] [/quote] Dziekujemy bardzo :) [FONT=Times New Roman]U nas w domu zadania są podzielone ;)[/FONT][FONT=Times New Roman] Widziałam szczeniaki po tych psach i są po prostu rewelacyjne.....Biorę też właśnie pod uwagę ilość bieli ponieważ nie chciałabym żeby szczeniaki łaciate noski ;) Raczej skłaniam się ku [COLOR=black]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO ostatnie jego szczeniaki to cuda na 4 łapach.....[/COLOR][/FONT] [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu! Gratulacje dla Eti :multi: Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia. Pozdrawiamy :calus:[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hej :)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A ja czekam na fotki twojej ślicznotki.....:loveu::cool3:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman]Jutro jedziemy na wieś koło Łodzi więc na pewno wpadnę w odwiedziny do dziewczyn z De Villar i na pewno porobię fotki :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Będę za tydzień :) Pa Pa[/FONT] Quote
tigrunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ojej .. kawał drogi macie do przejechania :roll: Ale i tak zazdroszczę urlopu :eviltong: Aniu daj po powrocie fotki dziewczynek :loveu: Miłego wypoczynku życzę :multi: Quote
Recommended Posts