AmiX Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 tigrunia napisał(a):Więcej, więcej uroczych księżniczek :sweetCyb::sweetCyb: Więcej narazie nie mam :oops: ale popracuje nad tym jutro :) ewa2909 napisał(a):Piekne pieski.:lol: Dzięki :) Aurunia napisał(a):Dziewczyny jak zawsze piękne. Aniu a gdzie kitka??? kitka....jeszcze nie mam tekich zdolności jak Ty ale jak juz bedzie chociaż dobrze:oops: to napewno sie pochwale :) Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne panienki, więcej fotek. Dzięki :) popracuje jutro nad fotkami PositiveThought napisał(a):hihi, Eti śmiesznie wąsiaście wyszła :evil_lol: a Fasti niby taka rozrabiara, a na zdjęciach zawsze poważna i dumająca... :loveu: Fasti tylko udaje aniałka bo tak naprawde to szalona sunia:evil_lol: Pozdrawiam Ania Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wpadliśmy sie przywitać i zapoznać z dziewczynami :lol: Przyznam, że Twój banerek mnie tu przyciągnął a zwłaszcza Fasti. Jest piękna :loveu: I nie wygląda na rozrabiarę, raczej na taką stonowaną i poważną damę...;) Quote
AmiX Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kasia napisał(a):Wpadliśmy sie przywitać i zapoznać z dziewczynami :lol: Przyznam, że Twój banerek mnie tu przyciągnął a zwłaszcza Fasti. Jest piękna :loveu: I nie wygląda na rozrabiarę, raczej na taką stonowaną i poważną damę...;) Fasti powoli poważmieje ale ADHD jeszcze całkiem nie mineło:evil_lol: Ona chyba tak specjalnie pozuje:lol: tak na dame:lol: ewa2909 napisał(a): A mialy byc foteczki a ni ma!!!!!!!!!! Jakoś nie miałam dzisiaj głowy do fotek:shake: jutro zrobie na 100% :) Quote
Magda Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej Aniu! To ja z niecierpliwością czekam na fotki:loveu: Cholibcia niech mi ktoś kupi laptopa! Złóżcie się dla mnie. Na działce są czasami takie nudy, a ile bym sobie nadrobiła na galeriach:razz: Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No .. zobaczymy czy będą fotki ... :mad: Magda napisał(a):Hej Aniu! To ja z niecierpliwością czekam na fotki:loveu: Cholibcia niech mi ktoś kupi laptopa! Złóżcie się dla mnie. Na działce są czasami takie nudy, a ile bym sobie nadrobiła na galeriach:razz: Władka mam ten sam problem :-( Wolałabym laptopa niż taki zwykły stacjonarny. Ale kurcze kasy brak wiecznie :placz: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Magda napisał(a):Hej Aniu! To ja z niecierpliwością czekam na fotki:loveu: Cholibcia niech mi ktoś kupi laptopa! Złóżcie się dla mnie. Na działce są czasami takie nudy, a ile bym sobie nadrobiła na galeriach:razz: No tak, a ja mam laptopa, ale nie mam w nim neta bezprzewodowego, tak, żebym mogła poza domem z niego korzystać, więc na jedno wychodzi :evil_lol: Czesc dziewczynki! :lol: Quote
AmiX Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 madziasto4 napisał(a):No tak, a ja mam laptopa, ale nie mam w nim neta bezprzewodowego, tak, żebym mogła poza domem z niego korzystać, więc na jedno wychodzi :evil_lol: Czesc dziewczynki! :lol: No to ja mam tak samo :lol: znaczy nie mam netu na keblu ale dziła tylko kilka metrów ewentualnie na ogód moge iść ;) Dzisiaj ide do ZK dowiedzieć sie czy jest juz przedomek hodowlany dla mnie:multi: i załatwić przyznanie moim damą miana suk hodowlanych:p Wiec troche mi zejdzie....tylko mnie nie ukamienujcie ale zapomniałam o fotkach :wallbash: a Eti juz cała w olejku ;) Quote
tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Aniu nie szkodzi - może być i tłusta Eti :evil_lol: My ją w każdym wcieleniu kochamy :loveu: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 madziasto4 napisał(a):No tak, a ja mam laptopa, ale nie mam w nim neta bezprzewodowego, tak, żebym mogła poza domem z niego korzystać, więc na jedno wychodzi :evil_lol: To dołóżcie jeszcze internet i będzie ok!:eviltong: Aniu dawaj co masz:cool3: Quote
AmiX Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Dzisiaj odebrałam rodowody :) Na przydomek muszę jeszcze poczekać.... A i od dzisiaj Eti ma wpisane w rodowodzie SUKA HODOWLANA :) Dobra dam moją ulubioną fotke :) której używam jako tapety na pulpicie:) Quote
tigrunia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 AmiX napisał(a):Dzisiaj odebrałam rodowody :) Na przydomek muszę jeszcze poczekać.... A i od dzisiaj Eti ma wpisane w rodowodzie SUKA HODOWLANA :) A zdradzisz jak będzie się nazywała Twoja hodowla?? :cool3: Gratulacje dla Eti :sweetCyb::klacz::klacz: To kiedy pierwszy miot planujecie?? :loveu: Quote
AmiX Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 tigrunia napisał(a):A zdradzisz jak będzie się nazywała Twoja hodowla?? :cool3: Gratulacje dla Eti :sweetCyb::klacz::klacz: To kiedy pierwszy miot planujecie?? :loveu: Musiałam podać aż 5 i nie wiem którą mi zatwierdzą....ja chciałabym Golden Lider:) Etusia własnie ma cieczke hihihi:cool3: nie nie to jeszcze dzieciak....Szczeniaki planuje może za rok :) w tym roku albo na początku przyszłego będą Fastusiowe szczeniaki....:multi: zależy jak wypadnie cieczka.... Quote
AmiX Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 PositiveThought napisał(a):łiii :loveu: dzieciaczki będą :loveu: podziwiam Cię, że ogarniasz to wszystko, nie wiem, jak ja się we wszystkim połapię, gdy u nas się rasowiem z krwi i kości jakiś pojawi :loveu: fotka pulpitowa urocza, Fastuś, słoneczko, i nogi, nogi :razz: [FONT=Times New Roman]My też nie możemy się doczekać szczeniaków:loveu: Adam bardzo chce zastawić jedną kluske ale nie wiem jak sobie dom rade w przyszłości z dziecmi i z 4 psami (bo York na pewno jeszcze jeden będzie;))[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak to moja babcia na mnie mówiła „psia mama” :lol: robię to co lubię....najważniejsze że szkolę niedługo kończę i w końcu będzie to upragnione mgr:multi:. Normalnie chyba sobie ze szczęścia nick zmienię na mgr AmiX:lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]To szykuje się u ciebie powiększenie rodziny o jeszcze jednego yorka??:multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]A co do nóg to szkoda że takie długie to nie moje tylko Adama.:lol:j[FONT=Times New Roman]a to malutka przy nim jestem;)[/FONT][/FONT] Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A kto jest tatusiem? [FONT=Times New Roman]Tatą dopiero będzie ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/FONT] [FONT=Times New Roman]albo [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/FONT] [FONT=Times New Roman]musze to jeszcze przemyśleć ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 a moglabys foteczki jakies przyszlych tatusiow pokazac :mdrmed: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja myślę, ze pierwszy kandydat będzie dobry, bo wydaje mi się, ze Fasti jest dość drobna, a on jest masywniejszy, więc to chyba dobre połączenie będzie. Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Te psy dają naprawde śliczne szczeniaki:loveu: [FONT=Times New Roman]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://img205.imageshack.us/img205/7798/img1383413oi.jpg[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://img271.imageshack.us/img271/3808/nadwisa090foo3th.jpg[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Tengusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 imponujace psiska naprawde :loveu: to nie to co moje kundelki ... :roll: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Chociaz może ten drugi, bo ma więcej białego, trudny wybór macie. Quote
AmiX Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Tengusia napisał(a):imponujace psiska naprawde :loveu: to nie to co moje kundelki ... :roll: Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Chociaz może ten drugi, bo ma więcej białego, trudny wybór macie. Ojjjj trudny.....trudny:shake: Quote
Recommended Posts