Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gorące pozdrowienia dla Fastusiowej Rodzinki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cudeńka:loveu::loveu::loveu: Jak im mija pierwszy dzień życia??? Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ja pikolę, ale czad! normalnie cudów 10 :loveu: :loveu: Jak Fastusia? pewnie odpoczywa teraz... jeny, jak ona da redę wykarmić ten mały zwierzyniec? :lol: Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 sliczne foteczki rodzinki :loveu::loveu::loveu: gratuluje i z pewnoscia czesto bede do was zagladac zeby patrzec sobie jak kluseczki rosna :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Prześliczne zdjęcie, fastusiątka boskie:loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Hej:) Dziękuje wszystkiem za misłe slowa :) Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: Bo ta nasza Fastisia to wpatrzona w te dzieci jak w obrazek :loveu:ale strasznie nie uważna jest i potrafi na jakimś usiąść:shake: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX'] Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: [/QUOTE] To się nazywa kochający hodowca! :loveu: :) Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Hej:) Dziękuje wszystkiem za misłe slowa :) Dopiera sie obudziłam;) Adam mnie zmienił na posterunku a teraz noc przede mną;) na materacu przy kojcu żebym nie musiała co 5 minut wstawać:lol: Bo ta nasza Fastisia to wpatrzona w te dzieci jak w obrazek :loveu:ale strasznie nie uważna jest i potrafi na jakimś usiąść:shake:[/quote] przecież musi się wprawić w rolę mamy ;) to nie tak hop siup Teraz musicie się wykazać jako "rodzice chrzestni" :eviltong::loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Aniu to w końcu jak ? 9 czy 10 tych dziewczynek ? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pozdrawiamy całe Fastusiowo :loveu: Jak minęła pierwsza noc? Quote
AmiX Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Calibri]Hej dziewczyny dopiero wstałam;)… o 9 na straży zmienił mnie Adam… Jestem połamana i mam takie zakwasy od tego wstawania co 5 min jak bym z 10 km przebiegła:evil_lol:…. no to do września chyba zgubie nabyte kilogramy…:lol:;)[/FONT] [FONT=Calibri]Fasti kochana gapa:loveu: …trzeba uważać bo kładzie się na nie:diabloti:… Nawet nie chce wyjść na dwór a jak już a na 2 min i piszczy że chce do domu…. maluszki czują się dobrze jest 9 suczek i jeden chłopak:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Super że Fastusia jest taką dobrą mamusią:loveu::loveu::loveu: Niech się zdrowo chowają :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Rodzynek:loveu::loveu::loveu: pierwszy z prawej ma dużo bieli:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczne kluseczki, wszystkie 9/10 dam i jeden rodzyneczek:loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczne i śliczny:loveu::loveu::loveu: Aż nie możliwe się wydaje że z takich malutkich kluseczek takie psy rosną:loveu: Quote
iberia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 boskie róziowe łapeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaladan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wow Aniu wielkie gratulacje! Zaglądam tu do Ciebie a tu taka niespodzianka! :multi: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='iberia']boskie róziowe łapeczki:loveu::loveu::loveu:[/quote] łapeczki i pysie :loveu::loveu::loveu: Cudna gromadka, a dopiero będzie wesoło jak zaczną brykać po domku :cool3: Quote
dzasta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ale różowiutkie pysiulki i łapeczki :loveu: tylko je normalnie schrupać :) Z niecierpliwością oczekuję kolejnych zdjęć :) Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dzięki dziewczyny :) Ja właśnie o 1 przejęłam dyżur do 9;) Fotka całej gromadki:loveu: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeju, jakie one są słodkie z tymi różowymi i tak wyciągniętymi do tyłu łapinami :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Podano do stołu :loveu: :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/58/248c44da2014b742med.jpg Jaki rozkoszny widok :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Świetne zdjęcie, przesłodkie maluchy:loveu: Quote
Recommended Posts