Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie bardza, ale to bardzo prosimy wszystkich o pomoc w szukaniu domku dla Pestki. Chywa powinnam zmienić tytuł wątku, tylko podpowiedzcie mi na jaki :cool3:?

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedźma napisał(a):
Niki, Pestusia jest u Ciebie? Buuu.... Zawsze mówiłam, że ci od wyżełków to debeściaki!

tak jest u mnie:diabloti:
to byla sytuacja awaryjna...to co mialam zrobic...wzielam:diabloti:
mala poczuła sie juz chyba silna, bo od paru godzin sie ostro stawia Timowi...i usilnie chce go zjesc...ale juz ja ich zmusze do przyjazni:diabloti:

Posted

Jestem po weekendzie... Cholerka ale się z tym DT narobiło...
Mogę na razie zaoferować parę groszy (niestety niedużo).
Powystawiam ogłoszenia, tylko proszę o tekścik (wet określił wiek małej????).

Posted

Czy przy okazji wizyty u weta, wrzuciłaś Pestke na wagę???
Ciekawa ejstem jaką wielkość może osiągnąć. Walczymy o DD dla małej.

Jeśli chodzi o ogłoszenia, to do kogo podawać telefon???

Posted

witamy z Pestką w poniedzialkowy poranek!
z najnowszych wiesci z naszego wspolnego zycia...
Pestka juz ladnie reaguje na swoje sliczne imię (kto je wymyslil?:) )...dzisiaj nawet zaczeła biegac z Timem po ogrodzie:)...wczoraj poszla spac do kuchni letniej przed 24...dzos dopiero teraz do niej poszlam a ona grzecznie czekala z ziku i kupką i wszystko bylo na spacerku...
co jeszcze...slicznie chodzi na smyczy, inne psy ją raczej nie interesują trzyma sie od nich z daleka niesmialo merdając ogonkiem chowając za nogami Lidzi:)
a ja jestm potwornie chora...męczyłam sie całą noc...chyba sie czymś zatrułam:(
idziemy na sniadanko i brać leki...pozdrawiamy!

Posted

Fusica napisał(a):
Niki, proszę postaraj się małą zważyć i wymierzyć w kłębie.
Na zdjęciach ma łapeczki całkiem-całkiem, jak mały onek :evil_lol:

probuje juz trzeci raz wyslac tego posta...dogo swiruje:shake:
w sobote mala wazyla 3kg...wet okreslil ze ma sporą niedowage...wydaje mi sie, ze teraz juz wazy troszke wiecej:diabloti:
a w kłębie ma 35cm...ona jest malutka, tylko na zdjeciach na duża wygląda:)
na ogłoszeniach najlapiej podawac do mnie nr chyba, bo w koncu ja wiem teraz najwieceje o jej zachowaniu, zdrowiu itp
502040293...czekam na telefony:diabloti:

Posted

Ejjjjj :crazyeye:. 35 cm w kłębie, to wcale nie malutko, biorąć pod uwagę wiek :evil_lol:
Myślę, że nie można jej wrzucić do kategorii "maleństwa", raczej do "średnie - średniaki". Pewnie będzie taką średnią, smukłą sunią.

Posted

Fusica napisał(a):
Ejjjjj :crazyeye:. 35 cm w kłębie, to wcale nie malutko, biorąć pod uwagę wiek :evil_lol:
Myślę, że nie można jej wrzucić do kategorii "maleństwa", raczej do "średnie - średniaki". Pewnie będzie taką średnią, smukłą sunią.

no malusia to ona nie bedzie...juz nie jest:evil_lol:
ale ONka z niej tez nie bedzie:diabloti:
....ja mam zaburzenia w ocenie...bo przy moim Timie ona mi sie taka maluteńka wydaje:evil_lol:...mozliwe, ze nie urosla przez to jak byla odzywiana...a raczej nie odzywiana...wet okreslil jej stan tak : "zaglodzony, odwodniony, przeziębiony psiak"
jesc dostaje teraz dwa razy dziennie (w sumie to cztery, bo jest taka lapczywa ze trzeba jej dzielic i dawac po trochu), łyka witaminki i antybiotyk...nadal sie drapie ale skora ladnie juz bieleje...strupki odpadaja z kawalkami siersci, wiec teraz wyglada jakby miala tej siersci mniej z boczku hihihi ale tak naprawde odpada jej to co bylo przyklejone do siersci tylko:p

Posted

Wstrzymam sie z ogłoszeniami Pestki do jutra, bo nie chcę zapeszyć. Trwa walka z upartym TZtem koleżanki. Jeśli do jutra nie zmięknie, to od rana biorę się za robotę...

Posted

Dorothy napisał(a):
dziewczyny jesteście przekochane :calus:
co można więcej powiedzieć?
kochane babki. :loveu:

Taaaak, to prawda!!! :loveu:
Fusica już nam kiedyś bardzo pomogła :buzi:

Posted

najnowsze wiesci z zycia Pestki vel Kropki (moja mama usilnie woła na nią Kropka hihi)
odkurzacz jest jej nie straszny, za to suszarka do włosów to demon chyba bo mała ucieka z predkoscią swiatla:)
a ja jestem tak zatruta, ze ledwo zyje...Pestka dzielnie podtrzymuje mnie na duchu, piesy chyba czuja ze nie mam dzis na nic siły i są wyjatkowo grzeczne...chodzą za mną krok w krok ...niestety bez lekarza sie nie obędzie..wiec jade:(

Posted

Okłady z psiego futerka :evil_lol: Może nieco wyliniałego ale na bank zadziałają.
Hmmmm, jak już Ciotka wrócisz od tego weta... ekhmmm, sorry... od lekarza, to zrób Pestce takie mega wzruszające zdjęcie "kolami do góry", takie w duuuużym zooomie.... (zbieramy amunicję na tego upartego TZta).