Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to rzeczywiście działa na koty?

Bo jest też podobne coś dla psów i znam różne opinie, od takich że super działa, przez takie że nie działa wcale, po negatywne - złe samopoczucie psa.

Kot zagłodzić się nie zagłodzi, pewnie w końcu wyluzuje, ale rozumiem że ludzie się martwią.

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja znam kilka osób które stosowały z powodzeniem.
Ja musiałam raz uspokajać kota - miałam na dt głuchą kotkę która bardzo się stresowała pozostałymi kotami - ale jej dawałam stresnal, dla zwierząt uspokajacz ziołowy, w płynie.
Tu nie sądzę, żeby było potrzebne aż takie działanie.
Kot się pewnie po kilku dniach uspokoi.

Posted

Kotek napewno sie stresuje...wiadome...przeciez nowy mieszkaniec itp..;P
Jak moja kotka do nas trafila(miala wtedy 4 lata)to przez jakis tydzien siedziala w najciasniejszych katach,czy pod kaloryferem...a teraz to pani domu jest.:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta i Wika']Mam sms z domku Limy - wszystko w porządku, Lima pokochała swoich nowych ludzi, kot już je - ale tylko na stole kuchennym ;)[/quote]
Bardzo się cieszę, naprawdę bardzo, że Limonka kochana tak szybko się zaaklimatyzowała. :multi::multi::multi:
Aż wierzyć się nie chce.

A kot - cóż, moje też jadają na parapecie, bo lepiej żeby psy kociego jedzonka nie wcinały. Tylko dzisiaj Figa opracowała jak się na ten parapet wchodzi :angryy:
...i kocie miski opędzlowała :angryy:
...więc będzie już teraz tam wchodzić regularnie :angryy:
...a na domiar złego to jest parapet przechodzący gładko w blat kuchenny więc ją widzę jako stałą bywalczynię tego ostatniego :placz: :placz:

Posted

Pewnie jutro Colcię przywiozę do siebie, bo się mojej mamie troszkę daje we znaki: kradnie klocki i inne szczoteczki do zębów małego ludzia i odgryza cmoczki od butelek... :diabloti:
Ot żywiołowy szczeniaczek :loveu:
Komu-komu?? :razz:

Posted

Dogomanka - ty lubisz żywiołowe pieski-rozrabiaki?? :razz:

Teraz patrzę, że ty z Olkusza :o
Właśnie żem z tych okolic wróciła - z między Olkusza i Wolbromu (w mojej galerii kilka fotek :p)

Posted

[quote name='Marta i Wika']Cola to prawie wilczak :evil_lol:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:
widzę że nasze myśli zmierzają w tym samym kierunku
to co - szukamy na transportowym?? :cool3:

Posted

Nie noo...ja to bym chciala..ale mam juz psiaka,kota i chomika...a mieszakm w bloku,a pozatym tata powiedzial,ze poki sie nie wyprowadzimy to nie mamy zadnego innego zwierzecia...ani nawet chomika.:(
;P

Posted

:mad: Czy ja tu jakieś pośmie...jki z Colinki słyszę (czyli czytam=....hmmmm).
Nadałam temat Colinki - jest Pani zainteresowana tego typu sunią, pisała ankietę, mnie się podoba - z tym, że odzywała się w sprawie Łatki. Ma dzwonić do Pawła. Paweł wie, że jest Coca Cola - podobna - może Pani zdecyduje się na Colę. Zobaczymy.