Bea1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):jeśc nie chce położyłam go w koszyczku w biurze i załączyłam mu grzejnik bo się trząsł dostał kroplówke i antybiotyk a do uszu dostaje orydermyl- maść z antybiotykiem Wieczorem wyszedł na chwilke z koszyczke tak jakby troszkę się polepszyło, ja boję sie tego że zaraz załapie kaszel kenelowy a o zapalenie płuc już nie trudno:shake: Niewiem jak długo będe jeszcze w schronisku póki co jest psinka bezpieczna To naprawdę kochany psiaczek pomimo tych strupków na głowie, bólu uszu i osłabienia pomerdał ogonkiem jak go zawołałam.... Tymczas naprawdę potrzebny ja nie mogę go zabrać na dzień dzisiejszy:-( moze napisz prosze w tytule miejsowosc i, ze tymczas natchmiast potrzebny:-( Quote
AMIŚKA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja też deklaruje pieniążki na tmczas i leczenie-100 zł Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak jamnis się czuje...? co mowi wet...?:oops: Quote
Klementynkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 o nie wiedziałam, że maluch ma swój watek, dobrze, że trafiłam :( dalej pytam gdzie sie da o mozliwość tymczasu... tylko czy schron go wyda w takim stanie? Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Klementynkaa napisał(a):o nie wiedziałam, że maluch ma swój watek, dobrze, że trafiłam :( dalej pytam gdzie sie da o mozliwość tymczasu... tylko czy schron go wyda w takim stanie? z tego co pisze Justyna to schronisko wyda go bez problemu do DT... W końcu to dla niego jedyna szansa :roll: A jesli załapie jakieś chorubsko to już zupełnie będzie z nim kiepsko :-( Quote
Kar0la Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Są deklaracje finansowe na leczenie. Czy ktoś może mu dać dom tymczasowy? Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 strasznie mnie to gnębi... gdbyby nie moja choroba to chętnie bym go wzięła :oops: ciekawe jaki jest jego stosunek do kotów.... Quote
AMIŚKA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Bardzo prosze cioteczki z południa pomóżcie jamnisiowi!:placz: On ma już zapewniony domek staly /Bea1/ za niedługi czas, ma zapewnione środki na leczenie i utrzymanie, moze znajdzie sie płatny domek tymczasowy na 2-3 tygodnie , bardzo prosimy rozejrzyjcie się po sąsiadach po znajomych psiarzach naprawdę jest wielu ludzi którzy za 10 zł dziennie i świadomoscią że to tymczasowo na 3 tygodnie -zaopiekują się jamnisiem według mnie to mlody jamnik pomóżcie tam na miejscu znależć tymczas! A jego stosunek do kotów w tym stanie bedzie jak najbardziej pozytywny, mialam koty i chore jamniki na tymczasie jamnisie w najgorszym wypadku udawaly ze nic nie widzą/żadnych kotów/ Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 bea go bierze na stałe? A dokładnie kiedy by go zabrała? jeju co tu robić... Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Bea1 napisał(a)::-(on potrzebuje natychmiast tymczasu:(, wracam 18 listopada...i obiecuje, ze domek mu bede szukala/GW itd/..tylko on musi dozyc do tego czasu Bea, czy zabierasz jamnisia na stałe, czy na tymczas? A może tylko zaproponowałaś pomoc w szukaniu domku. Pytam, ponieważ na forum wynikły pewne nieścisłości. Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pozwoliłam sobie wkleić informacje o jamniorku na wątek Mikunia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92556 Mikuś ma już domek, a na wątku znajduje się wielu jamnikolubów. Może ktoś da jamniorkowi domek, choćby DT. Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja miałam wrazenie że bea od 18 proponuje tylko szukanie domu...:oops: Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 iwop napisał(a):ja miałam wrazenie że bea od 18 proponuje tylko szukanie domu...:oops: Ja też tak zrozumiałam, ale może coś się zadziało poza dogo. Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :-(czy oprócz zapalenia uszu coś mu dolega..? Quote
Bea1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wracam do Polski 18 listopada, ale juz szukam mu domu...potrzebuje pilnie zdjecia jamnisia na maila...niestety nie potrafie na tym komputerze wiele zrobic i moje sztuczki z kopiowaniem zdjec z topiku nie dzialaja...prosze pilnie o zdjecia [email protected] . Jezeli chodzi o szukanie domku dla malego, to moge powiedziec tyle, ze jest nas we Wroclawiu sporo grupa jamnikomaniakow i jestem pewna, ze domek bedzie szybko i to najlepszy na swiecie...taki jak ma cala moja reszta jamnisiow z dogo;)...uklony dla kochanej Pani Profesor za serce i pomoc w szukaniu tak kochanych domkow..czekam bardzo na zdjecia Cioteczki...i moze jakies imie dla jamnisia wymyslimy? Proponuje Gucio...kazdy jamnis, ktory dostal takie imie jest najszczesliwszym kanapowcem na swiecie;) Quote
AMIŚKA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='iwop']ja miałam wrazenie że bea od 18 proponuje tylko szukanie domu...:oops: ja wiem co piszę jak Bea1 wróci to domek stały znajdzie się w oka mgnieniu:cool1: Ty pewnie nie spotkałaś się z czarowaniem:eviltong: NASZEJ KOCHANEJ JAMNICZEJCZARODZIEJKI BEA1 ale nie szkodzi cioteczki tymczas dla jamniczka na wczoraj!!!!!!!! do końca miesiąca bedzie zabrany Quote
Bea1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='AMIŚKA']ja wiem co piszę jak Bea1 wróci to domek stały znajdzie się w oka mgnieniu:cool1: Ty pewnie nie spotkałaś się z czarowaniem:eviltong: NASZEJ KOCHANEJ JAMNICZEJCZARODZIEJKI BEA1 ale nie szkodzi cioteczki tymczas dla jamniczka na wczoraj!!!!!!!! do końca miesiąca bedzie zabrany dziekuje kochana;) za wiare we mnie, tesknie za Toba...to prawda domek bedzie, czekam pilnie na zdjecia. Quote
malagos Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A tu jest panna do oddania http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97606 Quote
tanitka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tymczas bardzo potrzebny dla jamnisia!!!:placz: czy on wogóle nadaje się do podróży, czy jego stan na to pozwala? Czy gdyby był DT w Warszawie to dokad mogłybyście go dowieźć? Quote
gayka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zaraz zwariuje z tej bezradności!! Może hotel? Jest tam jakis hotel???? Jesli go bola uszy to transport bedzie męczarnia!!!!!! wiozłam juz kiedys psa z bolacymi uszami I NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE ZROBIĘ, chybaże na silnych lekach p/bólowych! Jesli dostaje ogólny dobry antybiotyk top może jest szansa,ze mu sie trochę polepszy. Quote
Recommended Posts