Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafił z ulicy wychodzony, zaniedbany i bardzo pogryziony......

Nie znane są jego losy w schronisku jest od soboty ale jego stan się nie polepsza, mały jamniczek prosi o pomoc...

Nie ma imienia, nie jestem w stanie powiedżieć ile ma lat bo om tylko lezy zwinięty w kłębęk pod grzejnikiem oblepiony błotem. Jamniczek ma stan zapalny uszu, jest mocno osłabiony i wychodzony, nie wiadomo jak długo się błąkał....

Popołudniu wkleję zdjęcia.....

Bardzo prosze o pomoc w znaleźioeniu mu choćby DT..

[email protected]
510268586
gg 3970480

Jamniczek przebywa w schronisku w Rudzie Ślaskiej

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby nie to, ze szykuje mi się pobyt w szpitalu to bym go wzięła na DT... Teraz moge dawac tymczas tylko malutkim psom bo moja onka coraz bardziej chora.:oops:

Posted

malagos napisał(a):
Iwop, moze na te 2-3 tygodnie ...? Bea mu znajdzie dom szybciutko :shake:

zrobie wszystko aby mu pomoc, ale On musi byc leczony:( bol uszu...nawet nie chce myslec jak on cierpi...Iwop do grudnia jest jeszcze 3 tygodnie...to dla Niego szansa na zycie....prosze zabierz Go jezeli mozesz:-(..zrobimy skladke na leczenie, ja juz deklaruje 50zl na poczatek...

Posted

jeśc nie chce położyłam go w koszyczku w biurze i załączyłam mu grzejnik bo się trząsł dostał kroplówke i antybiotyk a do uszu dostaje orydermyl- maść z antybiotykiem

Wieczorem wyszedł na chwilke z koszyczke tak jakby troszkę się polepszyło, ja boję sie tego że zaraz załapie kaszel kenelowy a o zapalenie płuc już nie trudno:shake:

Niewiem jak długo będe jeszcze w schronisku póki co jest psinka bezpieczna

To naprawdę kochany psiaczek pomimo tych strupków na głowie, bólu uszu i osłabienia pomerdał ogonkiem jak go zawołałam.... Tymczas naprawdę potrzebny ja nie mogę go zabrać na dzień dzisiejszy:-(