Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT]

[CENTER] [CENTER] [CENTER]
[FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT]

[FONT=Arial] [FONT=Georgia]To dzień pocałunku[/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
nocy i światła
Pamięci o Matce, Ojcu
i Miłości

Czas blizn i świeżych

Po betonowej płycie
ślizga się promień
listopadowego słońca
jak nić pajęczyny
otula chryzantemę
i łączy się z płomieniem
świecy

Pochyleni w milczeniu
chwytamy pamięcią
ten czas, który
zatrzymał się wraz
z ostatnim oddechem

[/FONT]

[FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień
i smutny ?
Gdy niebo powite łuną
i tysiące świateł
Pamięci Tych co za progiem
[/FONT]

[FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]

[/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT]

Posted

Pani Edytko... jesteśmy z Pania zawsze i wszędzie... duchem...bo niestety tylko w taki sposób wiele z nas może...

Pana Włodka nie da się zapomnieć... My Wszyscy pamiętamy :candle:

Posted

Łapa

Ludzie!Pisze z wygnania w akcie desperacji!Wiecie to juz przechodzi psie pojecie!Wiecie co mi przywlekli?Małego Billa!I jeszcze ponoc Wujek Tomek w tym maczał palceSami popatrzcie:

Mam nadzieje,ze TO znajdzie szybko domek bo jak nie to ja zostaje u Dziadków

Bartek zrozpaczony

Posted

Łapa Bartuchna, nie przesadzaj. Dzięki Twojej Pańci i wujkowi Tomkowi tyle biednych psiaków znalazło dom. :multi:
Też się musisz podzielić ciepełkiem domowego ogniska. Czasami to jest trudne, wiem to bo od roku( koniec października 2007) jest u nas Korka przywieziona przez wujka Petera:loveu:
Często się na nią złoszczę ale bez niej nie miałbym towarzystwa do gonienia Mysi i Garfielda i kociarstwo byłoby u nas górą:angryy:
A Twój nowy kolega wygląda na sympatycznego i zapewne szybko znajdzie domek. Zaopiekuj się nim, tak jak opiekujesz się reszta towarzystwa:loveu:
Łapa
Reks od Kory i Kociarstwa.:p

Posted

heje hej ty sie bój bo jeszcze ci kolezanke piekna sprowadzą i dopiero bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..oj Edytko EDytko do Ciebie sie pchajaa te ogony ............czy Ciebie sie nie da sklonować .........bo takich klonów nam tu potrzeba od groma .....................................................................................i serduuuuuuuuuuucha kochanego jak Twoje
wielka bużka dla WAS

Posted

Bartulku, ruda Ty moja pociecho...Bardzo Ci współczuje. Ani chwili spokoju.:shake:

Ale, ale...Ty, dzieki Edytce masz wiecej znajomych niz ja! Trzymaj łapki, zeby nowy kolega szybko znalazł dom.

I nie marudz, że u dziadków zostaniesz. Zatesknisz sie za Edytka i Stadkiem.

Trzymaj sie Bartusiu, bądź dzielny, jak na takiego macho, jak Ty przystało.

Łapa, brachu!!!

Posted

credita napisał(a):
doszły do mnie wiadomości że firma z Dąbrowy Górniczej szuka 2 szczeniaków w typie owczarkowatym da z tego co piszą dobre warunki i całodobową opiekę czy jakieś bidy się znajdą?piszcie do mnie na PW to podam nr tel jeśli to będzie jeszcze aktualne bo dziś się dowiedziałam dopiero może warto co? idzie zima i przyda się dom;)

Z racji tego, że u nas takich szczylków nie ma, to moze wy jednak skorzystacie - gdyby co mam numer, moge podac na PW.

Posted

BajkaB napisał(a):
A jeśłi ktoś nie ma miejsca dla duzego psiaka,to mamy jeszcze takiego tymczasika:

Oto Bąbel.Został wyrzucony jak śmiec.Ma chorą skóre,ale jest leczony i ma sie coraz lepiej.Około 2 miesieczny szczeniolek
Prawda,ze słodka mordeczka?

Oj słodka! :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy za odwiedziny, Edytko i Uemko! i za prezencik też... ;)

Tu też prosimy odwiedzać!

http://www.dogomania.pl/forum/f28/babelek-poszukuje-domku-swoich-marzen-slask-124190/#post11187633