Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Jak to co? Odwiedziny całego stadka w 3 i 4-nożnego szpitalu z pewnością sprawiłaby nie lada niespodziankę i radość Włodkowi :eviltong:
[/quote]

Jasne,największą frajdę to miałby chyba personel...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co do pomocy jutro to przydałaby się bardzo.Tomku,o zwykłej porze,jeśłi możesz.
UeMka,moze dogadacie sie z Tomkiem co do wizyty?

Dzisiaj dalej była temperatura i jeszcze inne przypadłości.Krótko mówiac pojawiłą się krew w kale i poszło do badania.Był chirurg na konsultacji,mają założyć sondę i zbadać zołądek.
Nie ma dnia,zeby coś nie wyskoczyło.:shake:
Co do pampersów to znikają w tempie piorunującym,bo Włodek dostaje dużó kroplówek.Wczoraj dostarczyłam 20 sztuk,a dzisiaj zostało 9,Znowu musiałam dokupić dalesze 10.Ale wazne,zę wogóle coś takiego jest.Nie wyobrażam sobie jak by to było gdyby pampersy nie istniały.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem za wiele o dofinansowaniach i ogólnie o refundacji różnych rzeczy ale wiem że pampersy na pewno refunduje PEFRON czy jak to tam sie pisze. Czy sa jakieś ograniczenia nie wiem bo babcia mojego jak Wy to ładnie mówicie TZ nie potrzebowała ich wiele.

Jasne że dogadam sie z Tomkiem, o ile pojawi sie jeszcze w sieci ;)

// Nasz nowy kandydat na prezydenta się pojawił (a raczej ja Go dopiero zauważyłam :roll:) i jesteśmy umówieni (tutaj prosze bez scen zazdrości ze strony kandydatek na żone :diabloti: to tylko spotkanie naukowo-wprowadzające w życie stadka BBBBB) na godzinę 14 ^^

Posted

[quote name='Lidan']Odwiedziny całego stadka w 3 i 4-nożnego szpitalu z pewnością sprawiłaby nie lada niespodziankę i radość Włodkowi[/quote]

A jeśli nie uda się przemycić psiaków do szpitala (raczej trudno było by ich nie zauważyć :P), to możesz Edytko zabrać laptopa i pokazać Włodkowi zdjęcia i filmiki waszego stadka i powiedzieć, że ma wracać do zdrowia, bo oni nie mogą się już go doczekać :).
Cały czas wszyscy życzą zdrowia, ale w dzień urodzin ma to chyba zwielokrotnioną moc, więc... [B]DUŻO ZDROWIA[/B] :happy1:

:new-bday::tort:

Posted

a jakby Brajla tak ubrac w te gustowne niebieskie worki na smieci cosprzedaja w szpitalach ubrac w zielony fartuszek i przeprowadzic na 2 łapach, myslicie ze sie poznaja?

Posted

Pomysły Tomka są powalające...:evil_lol::evil_lol:

Marek ma racje,zabiorę dziś laptopa i pokaże mu wszystkie życzenia.Nawet jeśłi za dużó nie zobaczy to zawsze coś,a przede wszystkim poczytam:loveu:

Posted

[B]Włodku silny facet jesteś! Ramiona Twojej żony nawet jeśli będą zmęczone udźwigną wszystko, usta wypowiedzą to co szepce serce a ma je wielkie, dobrze, że macie siebie nawzajem i życzę Was dla siebie nawzajem jak najwięcej bo dacie radę i wygracie. Najlepszego Włodziu!!!!! :BIG:[/B]

Posted

Psiury juz na pewno czekają aż otworzysz drzwi i zduchniesz świeczki z własnego tortu...

[IMG]http://www.awtoniuk.pl/foto/frodo63_urodziny.jpg[/IMG]

Posted

Dołączam się do tych wszystkich pięknych życzeń, życząc oczywiście SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !!!!! I dużo siły, wytrwałości i wiary, że będzie lepiej :)!

Posted

Zabrałam laptopa,ale niestety mąz nie mógł nic zobaczyć..Miał krwotok z przewodu pokarmowego,okazało sie,zę są żylaki przełyku.Ma fatalne wyniki krwi i jest bardzo wyczerpany.Dostał 2 jednostki krwi,ale ma jeszcze dostać dalsze 2.Niestety nie ma krwi i dopiero czekają na sprowadzenie.
Cały czas krwawi,pampersy co kilka minut są zmieniane.
Jade znowu do niego,wpadłam tylko na trochę.Tomek z Ulą na posterunku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...