Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To najpiękniejsza wiadowmość w dniu dzisiejszym, że juz jest tak znaczna poprawa!
Dalej trzymam kciuki i przesyłam dobre mysli dla Włodka, Edytki i całęj rodziny!
Alleluja!

Posted

[quote name='Volt'][B]SZPiLKA23[/B] to dobrze ze do Sosnowca bo ja z Katowic jestem ;)[/quote]

W Pszczynie mam rodzine zagladne na wakacjach :eviltong: :evil_lol:a stamtad to juz prawie wszedzie mam blisko :p:cool1:

Posted

Miło przeczytać, że stan Włodka poprawia się. Widzę, że i Edytka dzielnie się trzyma. Dogomaniacy stanęli na wysokości zadania... Same dobre wieści :-)
Wszystkim dwu-, trzy- i czteronożnym życzę spokojnych świąt i dużo dużo zdrowia :-)

Posted

Pani Edytka powiedziała że moge napisac o stanie Pana Włodka.

"Na pewno jest znowu poprawa .Małymi kroczkami na razie do przodu.Wprawdzie zjedzenie jajka,2 plasterków szynki i pół kromki chleba zajeło mu godzinę,ale zjadł i połknał to ważne.Był bardzo już zmęczony jak wychodziłam,jeszcze go męczą długie rozmowy bardzo"

Posted

[quote name='Volt']Pani Edytka powiedziała że moge napisac o stanie Pana Włodka.

"Na pewno jest znowu poprawa .Małymi kroczkami na razie do przodu.Wprawdzie zjedzenie jajka,2 plasterków szynki i pół kromki chleba zajeło mu godzinę,ale zjadł i połknał to ważne.Był bardzo już zmęczony jak wychodziłam,jeszcze go męczą długie rozmowy bardzo"[/quote]

to kolejny wielki krk do przodu jeszcze pewnie kilka takich kroków i bedzie juz ok ....zycze tego z całego serca ...

Posted

Byląm u kochanej p.edytki:loveu:
Bona tęskni za swoim panem:-(
Bajka na dworze biega jak pantera:mad: musialam z borysem za nią biegac!!!!! A to dla mnie jest bardzo przyjemne:loveu: wyprowadzenie psiakow na spacerki sprawiaja mi wielka radosc :loveu:

Idę na śniadanie wielkanocne, wesolych swiat!!

Posted

[quote name='Volt']
"Na pewno jest znowu poprawa .Małymi kroczkami na razie do przodu.Wprawdzie zjedzenie jajka,2 plasterków szynki i pół kromki chleba zajeło mu godzinę,ale zjadł i połknał to ważne.Był bardzo już zmęczony jak wychodziłam,jeszcze go męczą długie rozmowy bardzo"[/quote]
Jak na stan Włodzia to była pokaźna uczta!

Posted

Jutro rano będę u p.edytki (o 7;30 okolo), moja babcia też będzie, bardzo chce zobaczyć pieski i pogadać z p.edytą. Chyba wezme wiadro z wodą:loveu:

Posted

[quote name='Doda_']Jutro rano będę u p.edytki (o 7;30 okolo), moja babcia też będzie, bardzo chce zobaczyć pieski i pogadać z p.edytą. Chyba wezme wiadro z wodą:loveu:[/quote]

I będziesz lać:cool3::cool3::cool3:

Posted

Kochani jesteście wspaniali! W taki cieżkich chwilach dla rodziny Edytki jestescie dla niej wsparciem jakiego potrzeuje. Ja z całych sił trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze się skończyło, oby powrot do zdrowia Włodka przebiegał szybko i sprawnie. Tego Wam życzę w te Świeta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...