sabusia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ?prosze powiedzcie jakie ksiazki dotyczace zachowan,szkolenia,ogolnie jakie ksiazki kazdy psiarz powinien obowiazkowo przeczytac? mozecie podac tytuly? Quote
Paulina_mickey Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ma ktoś może książkę "Umysły zwierząt" Griffina ? Quote
Pinesk@ Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='sabusia']?prosze powiedzcie jakie ksiazki dotyczace zachowan,szkolenia,ogolnie jakie ksiazki kazdy psiarz powinien obowiazkowo przeczytac? mozecie podac tytuly?[/QUOTE] Nie ten dział ;) Ale generalnie na początek: pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów, kliker- skuteczne szkolenie psa, pozytywne szkolenie psów (B. Waldoch), Tajemnice psiego umysłu, Z psem na co dzień, najpierw wytresuj kurczaka. To co mi przychodzi teraz na myśl. Quote
Asia&Kleo Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Może ktoś chętny na książkę "[B]Przewodnik pies- 10tygodniowy kurs szkolenia[/B]" Stelli Smyth i Sally Bergh Roose ? Stan idealny, TANIO:) EDIT: Nieaktualne Quote
Sylwia K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 tak, ja jestem chętna, napisz mi na pw za ile chcesz ją sprzedać i ile wynosi koszt przesyłki Quote
gops Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ksiazka "Pod jednym dachem z psem " Anny Redlickiej - tanio , raz przeczytana Quote
gops Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 nowa ksiazka "Przewodnik pies , 10-tygodniowy kurs szkolenia " Stella Smyth i Sally bergh-Rosse ,sprzedam tanio , dostalam jako prezent ale juz ja mam wiec 2 mi nie potrzebne ;) Quote
klara09 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Sprzedam takie pozycje jak: -"mały pies wielki przyjaciel" -"poradnik opiekuna pies" -"wielkie małe życie" -"psy zaprzęgowe" -"teraz jestem w tęczowym moście" -"mój przyjaciel Henry" -"moje życie z psem imieniem George" Książki są w bardzo dobrym stanie. Więcej szczegółów zainteresowanym podam na PW. Quote
ulvhedinn Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Klara ja bym była zainteresowana "Wielkim małym zyciem"... Quote
blaira Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Poszukuję do kupienia lub do pożyczenia książkę "inteligencja psów" Corena. Chyba że jest mi ktoś w stanie podać księgarnie gdzie możną ją nabyć. Pilne! Quote
Coffee&Nera Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jeżeli ktoś byłby chętny sprzedaje całe roczniki gazety kynologicznej [B]PIES[/B] (wiecej informacji na PW, ceny bardzo niskie ze względu na brak miejsca sprzedaje gazety praktycznie 3/4 z nich nieczytane!), [B]Przyjaciel Pies[/B] (tak samo jak powyżej) oraz kilka [B]Mój pies[/B] (w/w). Ceny za gazety są wręcz powiem bajecznie zabawne więc może ktoś z was by się skusił :) Chętnie też sprzedam w świetnym stanie książki J.Katza [B]- DOBRY PIES - PSI ROK[/B] oraz książkę [B]SZCZĘŚCIE NAZYWA SIĘ LUCKY[/B] Ceny również na PW :) Poszukiwałabym również ksiazki [B]ŻYCIE NA TRZY PSY[/B] - może ktoś z was ma tanio ;) Quote
Paulina_mickey Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Szukam jakiejś publikacji dotyczącej psiego snu. Może ktoś coś ma takiego??Albo przynajmniej tytuł mógłby podać? Quote
blaira Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Kupię bądź pożyczę ksiązki S. Corena...bardzo mi zależy. Część z nich już długo niedostępna na rynku...plis plis.!!! Quote
engelina_88 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Odkupię: -"Zapomniany język psów" J. Fennelj -"Zapomniany język psów w praktyce" J.Fennell -"Sygnały uspokajające" T.Rugaas Sprzedam lub zamienię: -"Aria, do mnie!" J. Gałuszka, Galaktyka 2010, bez śladów użycia -"PON, polski owczarek nizinny" M.Redlicki, HOBBY1993, w dobrym stanie -"Collie, owczarek szkocki" I. Dysarz, G. Radwan, A. Dunikowski, w dobrym stanie -"Spaniele" K. Ściesiński, w dobrym stanie Quote
Cockermaniaczka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 "Spaniele" K. Ściesiński, w dobrym stanie-ile za ta pozycje bys chciala?:) Quote
Pinesk@ Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='engelina_88']Odkupię: -"Zapomniany język psów" J. Fennelj -"Zapomniany język psów w praktyce" J.Fennell -"Sygnały uspokajające" T.Rugaas Sprzedam lub zamienię: -"Aria, do mnie!" J. Gałuszka, Galaktyka 2010, bez śladów użycia -"PON, polski owczarek nizinny" M.Redlicki, HOBBY1993, w dobrym stanie -"Collie, owczarek szkocki" I. Dysarz, G. Radwan, A. Dunikowski, w dobrym stanie -"Spaniele" K. Ściesiński, w dobrym stanie[/QUOTE] Engelina_88 mam do odsprzedania 'zapomniany język psów w praktyce' J Fennel, jeśli byłabyś zainteresowana proszę o PW ;) Quote
Aneta & Ajwi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='blaira']Kupię bądź pożyczę ksiązki S. Corena...bardzo mi zależy. Część z nich już długo niedostępna na rynku...plis plis.!!![/QUOTE] Jak chcesz to mam 'dlaczego twój pies zachowuje się w ten sposób' . Chciałam wysłać info na priva ale skrzynka jest zapchana. Quote
Rumi. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Poszukuję książek do kupienia niedrogo: "Kliker- skuteczne szkolenie psa" - Karen Pryor "Tajemnice psiego umysłu" - Stanley Coren wyd. Galaktyka "Dominacja u psów. Prawda czy mit" - Barry Eaton "Z miłości do psa" - Patricia McConnell Quote
engelina_88 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [B]Coffe&Nera, Pinesk@[/B] macie pełne skrzynki :) [B]Cockermaniaczka[/B], wysłałam PW Quote
Pinesk@ Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 odetkana już ;) Przy okazji [B]mam na zbyciu archiwalne numery Przyjaciela Psa [/B]z zeszłych lat- [B]od stycznia 2003 roku.[/B] Tanio a w zasadzie starsze numery za bezcen. Jakby ktoś był zainteresowany- proszę o PW. Quote
murakami Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='engelina_88']Odkupię: -"Zapomniany język psów" J. Fennelj -"Zapomniany język psów w praktyce" J.Fennell -"Sygnały uspokajające" T.Rugaas Sprzedam lub zamienię: -"Aria, do mnie!" J. Gałuszka, Galaktyka 2010, bez śladów użycia -"PON, polski owczarek nizinny" M.Redlicki, HOBBY1993, w dobrym stanie -"Collie, owczarek szkocki" I. Dysarz, G. Radwan, A. Dunikowski, w dobrym stanie -"Spaniele" K. Ściesiński, w dobrym stanie[/QUOTE] Jakby co to ja mam do odsprzedania Zapomniany język psów. Stan idealny. [B] Nieaktualne - książka sprzedana[/B] Quote
damjag Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='damjag']Czy ma ktoś może książkę "Praktyka kliniczna psy" [FONT=Arial][SIZE=2]Hans G. Niemand i Peter F. Suter (Galaktyka)[/SIZE][/FONT] Czy warta ceny? A może ktoś ma na sprzedaż? Proszę o informację na prywatną wiadomość.[/QUOTE] Witam Pytanie nieaktualne. Juz zakupiłem . REWELACJA!!!! POLECAM WSZYSTKIM - szczególnie innym "medykom" Quote
Pinesk@ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK Z ARCHIWALNYMI NUMERAMI PRZYJACIELA PSA :) TANIO :) DOCHÓD PRZEZNACZONY NA CHORĄ MIX YORKA SONIĘ, KTÓRA PRZEBYWA W BEZPŁATNYM DT: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209295[/url] Quote
Recommended Posts