madziamn Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jeszcze raz najlepsze życzonka dla Was dziewczynki. Jeszcze zapomniałam dodac że Dirki ślicznie wygląda na czerwonym. Buziolki i głaskanka dla BaBuni, Dirki i Sympy(jak się jutro zjawi):eviltong:. Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Sympa się zjawiła :) więc jest nas duuużo ;) Widzę że nasza galeria przeniesiona na sznaucery :cool3: i chyba jakoś mi postów przybyło :crazyeye: Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dobrze że ja mam dwa futra to mnie nie przeniosą :roll::roll: bo nikt by tam nie zajrzał do nas:roll: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Hmmm... w sumie może fajnie być w sznaucerzym towarzystwie ale rzeczywiście mniej osób może znaleźć... Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dodali Ci postów razem z abonamentem :evil_lol: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 E nie ;) przeczytałam że znów się FB naliczają ;) Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='weszka']Hmmm... w sumie może fajnie być w sznaucerzym towarzystwie ale rzeczywiście mniej osób może znaleźć...[/quote] o kurcze ! rzeczywiście mam 3 ogniki :crazyeye::crazyeye: no własnie o to chodzi ze do mnie np przychodzą dziewczyny od różnych różniastych ras i mimo czegoś takiego jak ubskrybcja -nikt nowy by do nas nie wpadł:roll: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Ale chyba jak ma się ustawioną subskrypcję to przeniesie :hmmmm: czy nie? :niewiem: Mam na dzisiaj ambitny plany zrobienia porządków w moim staruszku-komputerze bo już ledwo zipie taki przeładowany :roll: i uaktualnienia strony - aż wstyd jaka jest zaniedbana :oops: Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 tak, subskrybcja przeniesie ale z tego co czytałam nie wszyscy z tego korzystają. a nowe osoby które se chodzą po fotoblogach ogólnych szukając ciekawych galerii nie dotarłyby do mnie gdzieś tam na podforum sznupow:roll: z tego wniosek jeden :diabloti: należe mieć dwa psy różnych ras:diabloti: jak np ja w dalekiej przyszłości - sznup + bearded:eviltong::loveu: ja mam równie ambitny plan zrobienia porządków w domu hihihi <jak dobrze że edycja wróciła> Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 A propos 2 róznych ras to jeśli o mnie chodzi mam plany sznupy + wilczak :roll: ale obawiam się że wilczak na najbliższe lata (a może na zawsze) pozostanie w sferze miłości platonicznej chociaż kto wie, kto wie :eviltong: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 I my witamy :) Lekki refresh strony zrobiony a więcej mi się już dzisiaj nie chce. A tak wygląda sznaucerowa trójca (kiepskie bo z komórki ale nie mogłam się opanować!) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img172.imageshack.us/img172/5131/zdjcie002bn6.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 przy Sympie i Dirki Bunia to jak średniaczek! :lol: ja zaraz idę po nasze kudłate towarszystwo,ale nie biorę aparatu więc pewnie foty wspólnej nie zrobię;) Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 baBUNIA mikrusek ;) A czy twoje 2 nadprogramowe futra będą z Tobą mieszkać? Czy tylko je wyprowadzasz i same będą siedzieć...? Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nie nie, nie będą ze mną mieszkać. Mieszkają z zapracowanym pańciem (moim szefem:cool3:) a pańcia z dziećmi pojechała na wczasy;) Ja futrom tylko długi popołudniowy spacer zapewniam, rano i wieczorem na siq wyjdzie z nimi pan. Zapewne o 6 go spotkam - grunt to przed pracą spacerować z własnym szefem Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Aaaaaa to taki myk! Myślałam że ich ludzie wyjechali. To dobrze bo żal mi się już psiaków zrobiło ;) Quote
AnkaG Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie ma to jak dobre układy z szefem robić sobie. :p:eviltong: Weszka trzeba było wózek przyczepić i trojkę zrobić. Po co masz chodzić? Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 no bardzo mi się poszczęściło że akurat jak szukałam pracy , mąż znajomej szukał pracownika do biura swojej firmy :lol: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='AnkaG'] Weszka trzeba było wózek przyczepić i trojkę zrobić. Po co masz chodzić?[/quote] To by był dopiero widok :-o:evil_lol: [quote name='eria']no bardzo mi się poszczęściło że akurat jak szukałam pracy , mąż znajomej szukał pracownika do biura swojej firmy :lol:[/quote] No i super! Po tamtej poprzedniej robocie to chyba teraz lepiej ;) Psiarz psiarza przeważnie zrozumie ;) [quote name='Bursztynka13']Jakie śliczne olbrzymki:loveu:[/quote] Olbrzymki dziękują za komplement :cool1: Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hehe uklady ukladami ale z szefem i to jako swierzy pracownik xD Quote
weszka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Byłam dzisiaj wieczorkiem na długim spacerze po łąkach (jak każdego dnia) ale dzisiaj poza Dirki była też Sympa. I po raz kolejny miałam przemyślenia jaka Dirki jest różna od Sympy i od Buni i od Forsy [*]. To takie indywiduum i najbardziej widać właśnie jak idziemy co najmniej w 2 psy. Sympa i Bunia trzymają się parę metrów ode mnie, reagują w pół słowa czy gestu (Bunia raczej gestu bo słuch nie ten :roll:), uwielbiają aportować itd. A Dirki idzie przy okazji, ma swoje sprawy, swoje zapachy, zajęcia, czasem jest blisko, a czasem znika na dobrych parę minut i wraca z nie wiadomo kąd :roll: Usiadłam dzisiaj na łące, Sympa położyła się obok, a Dirki na drugim końcu łąki i choć mnie obserwuje to jednak jest to wielka różnica. Dziwny ma charakter i choć kocham tą jej niezależność :loveu: to jak stoi parę metrów ode mnie i głuchnie to bym wtedy zabiła :mad: Nic mnie tak nie denerwuje jak ja wołam, a ona albo stoi i nic albo kłusikiem w przeciwną stronę i jak sprawdzi coś tam to dopiero przylezie :roll: Quote
weszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dogo dzisiaj działa więc witajcie w bury poniedziałek. Oj fatalnie się wstawało :shake: zwłaszcza po kiepskiej nocy - nie dość że krążyła burza to jeszcze Bunia mnie obudziła w środku nocy bo się zesikała i musiałam sprzątać :shake: W ogóle weekend Buniowy kiepski - coraz gorzej z sikaniem w domu, zasikała mi sypialnię a tam jest taka gruba wykładzina i masakra żeby to wyprać :shake: Zamówiłam dla niej psie pieluchy i będzie musiała w nich chodzić bo inaczej już się nie da. Poza tym dostała cieczkę - jakąś taką dziwną starczą - jeszcze tylko tego potrzeba :roll: Że też ja jej nie wyciachałam :roll: No i łapa dalej marna :-( Wystarczy no nie? Quote
eria Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 oj widzę że nieciekawie u Was :-(:-(:-( Trzymajcie się dziewczynki cieplutko ! Quote
AngelsDream Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Co do wilczaka - nie odradzam, nie polecam. Każdy musi sam się zdecydować, ale jakby co służę własnymi przemyśleniami na PM... Co do sytuacji, to ciepłe uściski i nie dać się! Quote
Recommended Posts