malawaszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 weszka napisał(a): trawka mi weszła w kadr ;) u Ciebie to się zdarza czasem a u mnie wiecznie jakieś trawska małe burki zasłaniają :placz: Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 i właśnie z tej górki pognała gdzieś na dół w wieś i przepadła... Quote
eria Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 matko boska..........:roll: co gdyby była bez adresówki :shake::shake: kurcze masz z nią problem teraz:roll: Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 No właśnie aż strach myśleć... Mam nadzieję że to był numer jednorazowy, może choć trochę się nastraszyła i skojarzy że lepiej nie odbiegać... chyba była dość zdenerowana Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 A teraz trochę widoczków z naszej górki :) W końcu nie od parady nazywa się Górka Narodowa bo widok jest całkiem fajny - miasto u naszych stóp :) a to podkrakowskie szeregówki - rząd jak bloki Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Kopiec Kościuszki :) a to nasze pola i łąki (jakaś część oczywiście) Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Nie narzekamy :) Jak na wielkomiejskie warunki to u nas wioskowato ;) Oby jak najdłużej... Quote
weszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Na zakończenie dzionka moje nieudolne makro-próby :oops: porażka muszę wreszcie opanować ten potforniasty obiektyw :roll: Quote
bina66 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 srasznie sie denerwowalam, jestem tu pierwszy raz, tez olbrzymke, pozdrawiam Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 osiwieć to za mało przez takiego łobuza!!:crazyeye: chyba kroi się powrót na linke i przywoływanie koszmarek... dobrze,że trafiła na takich ludzi! na prawde czasem wykonać telefon to jest bardzo wiele... Quote
Doginka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :crazyeye:Oj, ale Dirki Ci przygody funduje - ja bym zeszła na zawał:evil_lol: weszka napisał(a):Doginko jaki śliczny nowy komplecik! Od Erii:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 bina66 napisał(a):srasznie sie denerwowalam, jestem tu pierwszy raz, tez olbrzymke, pozdrawiam bina66 napisał(a):sorry za bledy Witamy i zapraszamy na stałe :p A za błędy nie ma co przepraszać - jest opcja edytuj i można poprawić :razz: AnkaG napisał(a):Uuuu ale Dirki narozrabiała. :mad: Nooo dała do wiwatu :mad: Od-Nowa napisał(a):osiwieć to za mało przez takiego łobuza!!:crazyeye: chyba kroi się powrót na linke i przywoływanie koszmarek... dobrze,że trafiła na takich ludzi! na prawde czasem wykonać telefon to jest bardzo wiele... Właśnie nie wiem już co z nią robić. Obawiam sie jednak że to taki charakter nieokiełznany i zawsze swoje wie :diabloti: Wszystkie komendy i przywołania zna ale jak ma inny pomysł to wróci jak załawi sprawę :roll: Nie miałam nigdy takiego przypadku... Doginka napisał(a)::crazyeye:Oj, ale Dirki Ci przygody funduje - ja bym zeszła na zawał:evil_lol: Od Erii:loveu::loveu::loveu: Ja już byłam bliska zawału :shake: A komplecik wiem że od erii :eviltong: i dzisiaj widzę jeszcze inny nowy avek z dwoma chłopakami! Quote
bina66 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dzieki za wyrozumialosc. podziwiam Dirki jest cudowna, moze moja taka bedzie? [LEFT]czytalam, ze Fiona zginela tragiczne, wiesz cos wiecej o tym psie? pozdrawiam [/LEFT] Quote
anetta Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale historia :crazyeye: OOoo jaa Cię....:crazyeye: :mdleje: Dirki no! :mad: Niedobra sucz! Też byłabym za linką :roll: Piękne zdjęcia z suczami :loveu: Nie wiem które wybrać :roll::evil_lol: A widoczki, mmmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Dobrze że zrobiłaś zooma na Kopiec Kościuszki bo szuuukałam goooo :evil_lol: Piękne łąki :placz: Quote
madziamn Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witam psice i cioteczki. Dirki szalona po sznaucerowemu jest a to rzeczywiście moze czasem o zawał przyprawic:angryy:. Weszko zdjecia są świetne trochę zaległości miałam ale wszystkie obejrzałam i bardzo mi się podobają. Głaskanko dla suczek. A jak samopoczucie baBUNI? Quote
weszka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='bina66']dzieki za wyrozumialosc. podziwiam Dirki jest cudowna, moze moja taka bedzie?[/quote] Dziękuję za kompement dla mojej cudaczki :loveu: A Ty też masz pieprzaczkę?? A już nie jest cudowna?? Może się pochwalisz?? [LEFT][quote name='bina66']czytalam, ze Fiona zginela tragiczne, wiesz cos wiecej o tym psie? pozdrawiam[/quote][/LEFT] Masz na myśli Fionę z hod. Adekatos? Nic nie wiedziałam że zginęła :shake: Quote
bina66 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 strasznie smutno, bo Figa tez nie zyje od 26 maja, nie dalismy rady jej uratowac, zrobilismy wszystko, kroplowki 4 dziennie, transfuzja krwi i bardzo duzzzooo lez:( Quote
weszka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='anetta'] Też byłabym za linką :roll: Piękne zdjęcia z suczami :loveu: Nie wiem które wybrać :roll::evil_lol: A widoczki, mmmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Dobrze że zrobiłaś zooma na Kopiec Kościuszki bo szuuukałam goooo :evil_lol: Piękne łąki :placz:[/quote] Obawiam się że sama linka to za mało :roll: Dirki jest cwana. Jak jest blisko i nie ma nic ciekaweg to wraca w mig. reaguje na komendy i na kliker. Nawet jak jest coś ciekawego to ją odwołam. Ale czasem nie i nie ma zmiłuj :mad: Chyba potrzeba systematyczności i dłuuugich porządnych ćwiczeń, a u mnie z tym kiepsko. Ale może się zapiszemy do szkoły na PT żeby miała jakieś zajęcia rozwojowe. Z pewnością nie zaszkodzi :cool3: A widoczki robiłam specjalnie dla Ciebie :cool1: [quote name='madziamn']Witam psice i cioteczki. Dirki szalona po sznaucerowemu jest a to rzeczywiście moze czasem o zawał przyprawic:angryy:. Weszko zdjecia są świetne trochę zaległości miałam ale wszystkie obejrzałam i bardzo mi się podobają. Głaskanko dla suczek. A jak samopoczucie baBUNI?[/quote] Witaj [B]madziamn :p [/B]Cieszę się że się podobają fotki. baBUNIA mi tu jęczy bo już chce kolację i ogólnie jakos daje radę twardzielka :loveu: Quote
Recommended Posts