Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie aż strach myśleć...
Mam nadzieję że to był numer jednorazowy, może choć trochę się nastraszyła i skojarzy że lepiej nie odbiegać... chyba była dość zdenerowana

Posted

A teraz trochę widoczków z naszej górki :) W końcu nie od parady nazywa się Górka Narodowa bo widok jest całkiem fajny - miasto u naszych stóp :)

a to podkrakowskie szeregówki - rząd jak bloki

Posted

osiwieć to za mało przez takiego łobuza!!:crazyeye:
chyba kroi się powrót na linke i przywoływanie
koszmarek... dobrze,że trafiła na takich ludzi! na prawde czasem wykonać telefon to jest bardzo wiele...

Posted

:crazyeye:Oj, ale Dirki Ci przygody funduje - ja bym zeszła na zawał:evil_lol:

weszka napisał(a):
Doginko jaki śliczny nowy komplecik!

Od Erii:loveu::loveu::loveu:

Posted

bina66 napisał(a):
srasznie sie denerwowalam, jestem tu pierwszy raz, tez olbrzymke, pozdrawiam

bina66 napisał(a):
sorry za bledy

Witamy i zapraszamy na stałe :p
A za błędy nie ma co przepraszać - jest opcja edytuj i można poprawić :razz:

AnkaG napisał(a):
Uuuu ale Dirki narozrabiała. :mad:

Nooo dała do wiwatu :mad:

Od-Nowa napisał(a):
osiwieć to za mało przez takiego łobuza!!:crazyeye:
chyba kroi się powrót na linke i przywoływanie
koszmarek... dobrze,że trafiła na takich ludzi! na prawde czasem wykonać telefon to jest bardzo wiele...

Właśnie nie wiem już co z nią robić. Obawiam sie jednak że to taki charakter nieokiełznany i zawsze swoje wie :diabloti: Wszystkie komendy i przywołania zna ale jak ma inny pomysł to wróci jak załawi sprawę :roll: Nie miałam nigdy takiego przypadku...

Doginka napisał(a):
:crazyeye:Oj, ale Dirki Ci przygody funduje - ja bym zeszła na zawał:evil_lol:
Od Erii:loveu::loveu::loveu:

Ja już byłam bliska zawału :shake:
A komplecik wiem że od erii :eviltong: i dzisiaj widzę jeszcze inny nowy avek z dwoma chłopakami!

Posted

dzieki za wyrozumialosc. podziwiam Dirki jest cudowna, moze moja taka bedzie?
[LEFT]czytalam, ze Fiona zginela tragiczne, wiesz cos wiecej o tym psie? pozdrawiam
[/LEFT]

Posted

Ale historia :crazyeye: OOoo jaa Cię....:crazyeye: :mdleje:
Dirki no! :mad: Niedobra sucz!

Też byłabym za linką :roll:

Piękne zdjęcia z suczami :loveu: Nie wiem które wybrać :roll::evil_lol:

A widoczki, mmmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Dobrze że zrobiłaś zooma na Kopiec Kościuszki bo szuuukałam goooo :evil_lol:
Piękne łąki :placz:

Posted

Witam psice i cioteczki. Dirki szalona po sznaucerowemu jest a to rzeczywiście moze czasem o zawał przyprawic:angryy:. Weszko zdjecia są świetne trochę zaległości miałam ale wszystkie obejrzałam i bardzo mi się podobają. Głaskanko dla suczek. A jak samopoczucie baBUNI?

Posted

[quote name='bina66']dzieki za wyrozumialosc. podziwiam Dirki jest cudowna, moze moja taka bedzie?[/quote]

Dziękuję za kompement dla mojej cudaczki :loveu: A Ty też masz pieprzaczkę?? A już nie jest cudowna?? Może się pochwalisz??

[LEFT][quote name='bina66']czytalam, ze Fiona zginela tragiczne, wiesz cos wiecej o tym psie? pozdrawiam[/quote][/LEFT]

Masz na myśli Fionę z hod. Adekatos? Nic nie wiedziałam że zginęła :shake:

Posted

strasznie smutno, bo Figa tez nie zyje od 26 maja, nie dalismy rady jej uratowac, zrobilismy wszystko, kroplowki 4 dziennie, transfuzja krwi i bardzo duzzzooo lez:(

Posted

[quote name='anetta']
Też byłabym za linką :roll:

Piękne zdjęcia z suczami :loveu: Nie wiem które wybrać :roll::evil_lol:

A widoczki, mmmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Dobrze że zrobiłaś zooma na Kopiec Kościuszki bo szuuukałam goooo :evil_lol:
Piękne łąki :placz:[/quote]

Obawiam się że sama linka to za mało :roll: Dirki jest cwana. Jak jest blisko i nie ma nic ciekaweg to wraca w mig. reaguje na komendy i na kliker. Nawet jak jest coś ciekawego to ją odwołam. Ale czasem nie i nie ma zmiłuj :mad: Chyba potrzeba systematyczności i dłuuugich porządnych ćwiczeń, a u mnie z tym kiepsko. Ale może się zapiszemy do szkoły na PT żeby miała jakieś zajęcia rozwojowe. Z pewnością nie zaszkodzi :cool3:
A widoczki robiłam specjalnie dla Ciebie :cool1:

[quote name='madziamn']Witam psice i cioteczki. Dirki szalona po sznaucerowemu jest a to rzeczywiście moze czasem o zawał przyprawic:angryy:. Weszko zdjecia są świetne trochę zaległości miałam ale wszystkie obejrzałam i bardzo mi się podobają. Głaskanko dla suczek. A jak samopoczucie baBUNI?[/quote]

Witaj [B]madziamn :p [/B]Cieszę się że się podobają fotki. baBUNIA mi tu jęczy bo już chce kolację i ogólnie jakos daje radę twardzielka :loveu: