monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [B]weszka[/B] jaka miła wiadomość z tym blogiem :multi: Quote
weszka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='eria'];)expresss :eviltong: [/quote] Suuuper - dziękuję :loveu: Quote
weszka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Nieładnie nikt nas już nie odwiedza :no-no-no: Chyba będzie taka mina:obrazic: Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zajrzyj do galerii Gassi :cool3::cool3::cool3: była tam mowa o Tobie :cool3::cool3: i o wystawie w Katowicach i o spacerku :cool3::cool3: Quote
AnkaG Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='weszka']Nieładnie nikt nas już nie odwiedza :no-no-no: Chyba będzie taka mina:obrazic:[/quote] Odwiedzamy nie rób min. :eviltong: I zagłosowaliśmy. Quote
Toska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Weszko :lol: , zagłosowałam :lol: mam nadzieję , że wygrasz i że też się załapię na tą publicznie obiecaną flaszkę :evil_lol: Quote
weszka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='eria']zajrzyj do galerii Gassi :cool3::cool3::cool3: była tam mowa o Tobie :cool3::cool3: i o wystawie w Katowicach i o spacerku :cool3::cool3:[/quote] ooo to muszę zajrzeć co tam za ploty były :cool3: [quote name='gassira']ja zaglądam:cool3:tylko fotek tu mało:-([/quote] Bo i czasu mało :shake: Może w weekend coś pstryknę. [quote name='AnkaG']Odwiedzamy nie rób min. :eviltong: I zagłosowaliśmy.[/quote] :loveu: [quote name='Toska']Weszko :lol: , zagłosowałam :lol: mam nadzieję , że wygrasz i że też się załapię na tą publicznie obiecaną flaszkę :evil_lol:[/quote] :loveu: ale szanse na wygraną mizerne - flaszka może być co najwyżej na otarcie łez :roll: Ufff koniec tygodnia. Dziś 10,5 godz. poza domem i biedne suki cały dzień same. Aż się bałam czy Dirki coś nie zmajstruje bo dawno już tak długo nie zostawała sama. Ale moje słodkie maleństwo :loveu: nic nie zbroiło i była tylko radość :loveu: Szybko wpadam na wizytę na dogo i chyba pójdę dziś wcześniej spać. Jeszcze tylko wieczorna sucza przechadzka. Quote
ariss Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 po tylu godzinach nieobecności to chyba dłuuuuuuuuga ta przechadzka musi być;) Quote
Doginka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc:bye: Quote
weszka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Przechadzka wieczorna to była już druga po moim przyjściu. Jak wróciłam to akurat był na spacerze przyjaciel labrador więc była zabawa - zawsze to jakaś nagroda po całym dniu samotności. Niestety taki żywot psów - psy śpią a ludzie pracują. A dziś pogoda paskudna, pada deszcz, szaro, buro to i psy śpią. Zaraz wkleję śpioszka - rozczochraną i zaspaną Dirki :loveu: Quote
weszka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/8277/p2010092bt6.jpg[/IMG] [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7501/p2010091th5.jpg[/IMG] [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/4593/p2010090ba8.jpg[/IMG] [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/3564/p2010088np9.jpg[/IMG] [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2397/p2010087rt1.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hahahah...jaki poczochraniec słodki:loveu: Quote
eria Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 przeurocza jest:loveu::loveu::loveu: ja mam teraz podobny widok na Foxi :evil_lol: Quote
weszka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Mało przypomina rasowego sznaucera :D Taki szorstkowłosy kundeleczek :loveu: Quote
AnkaG Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No wiesz po mordce widac że to sznup. I to spojrzenie ... :loveu: Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale słodzizna :loveu::loveu::loveu: zagłosowałam na blożka!!! i trzymam :kciuki: to MUSI się udać!!! czy wtedy on będzie jakoś super promowany????? Quote
weszka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziękuję za głosy :loveu: i proszę o więcej ;) Hmm... w sumie nie wiem czy będzie jakoś promowany... w każdym razie jest teraz widoczny, może to jakiemuś psiakowi pomoże... oby :kciuki: Quote
AMIGA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zagłosowawszy idę do wyreczka. A Dirkulec powinien rozpocząć karierę na sznaucich wybiegach. Ma taką obłędną mordencję - tylko całować i odbierać całuski:loveu: Quote
weszka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dziękuję za głos cioteczko :) A ja dziś oskubałam Sympę. Ledwo zipię - 3 godz. roboty. Postanowiłam że to ostatnie skubanie. Na wystawy nie chodzi więc będę ją pitolić maszynką i chrzanię. Nie mam siły. Kręgosłup mi pęka teraz. Kupuję porządną maszynkę i koniec tego. A teraz jeszcze muszę rozebrać choinkę i posprzątać chałupę po tym wszystkim. Poza tym zaliczyłam dziś z Amigą i Agamika wizytę w hotelu, spacerek z biedakami, a po strzyżonku jeszcze godzinkę ze swoimi. Nie ma lekko ;) Quote
monita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ja sprzatałam chyba tydzień - ciągle sierść była na podłodze :shake: Quote
weszka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Odsprzątane! Choinka wywalona póki co na balkon, teraz muszę ją przetransportować na śmietnik. Ledwo zipię, idę się wywalić na kanapę. No i oczywiście jeszcze trzeba zaliczyć wieczorny spacerek. Już mówię więc dobranoc :) Poza tym dogo przymula :/ Quote
eria Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 śniłyście mi się dzisiaj z Dirkulcem :evil_lol::evil_lol: byla jakasik wystawa -zapewnie Katowice:evil_lol:, na której ty wystawiałas Dirki,a ja byłam z Foxi i Łosiem do towarzystwa:evil_lol: potem miałyśmy isć na spacerek ale już było ciemno i za późno, wiec na jakimś parkingu posadziłyśmy psy i zrobiłyśmy kilka fot coby na dogo były :evil_lol: Quote
eria Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 gdzie jesteście ?? u nas 4 olbrzymy na jednej focie a Ciebie nie ma!! :mad: Quote
Recommended Posts