Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']No wiem, wiem :oops::roll: Ale czasem to wszystko za dużo na 1 parę rąk - praca, teraz 3 suki, obowiązki, życie codzienne, swoje sprawy i jeszcze taka niespodzianka na wieczór :oops:[/quote]

niespodzianka nie miła:shake: i doskonale Cię rozumiem!!!!!!!!!
Bunia wymiziana????:mad:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DOBRANOC WESZKO. BUNIA ABY TO NIC POWAŻNEGO NIE BYŁO.:shake: ALE DO WETA KONIECZNIE IDZCIE MASZ RACJĘ WESZKO. KONIECZNIE WYMIZIAJ JESZCZE BIEDACTWO.:glaszcze::glaszcze::glaszcze:MOŻE Z TYMI LUDZMI NIE BĘDZIE TAK ŹLE. A TERAZ ŚPIJCIE SOBIE SPOKOJNIE.:sleeping:

Posted

[quote name='gassira'].Na starsze panie się nie krzyczy:angryy:;)
:calus:[/quote]
ale na starszych panów co im się dziuby nie zamykają owszem się krzyczy:diabloti::angryy:

Weszko daj znać koniecznie co powiedział wet, mam nadzieję że to nic poważnego :roll:

Posted

Kochane cioteczki że myślały o Buni :loveu: Wpadam tylko na chwilkę bo dzień pracy miałam ciężki i już na oczy ledwo widzę od komputera.
Byłyśmy u weta, o dziwo przed nami była tylko jedna osoba, za to od mojego przyjścia do opuszczenia gabinetu siedziała 40 min. :mad: Ale do rzeczy. Z Bunią nie jest ani specjalnie dobrze ale też nie jakoś źle :roll: Ma cysty na jajnikach, jest rozregulowana hormonalnie ale póki co to krwawienie nie jest bardzo niepokojące, wszystko jest czyste (miała robione USG i oglądane sucze wnętrze dopochwowym wziernikiem) ale trzeba obserwować bo to krok przed ropomaciczem - może się cofnąć, krwawienie ustąpić, a może pójść w drugą stronę. Dostała na razie leki homeopatyczne (nie wierze w to za grosz no ale najwyżej nie pomoze, jak sądzę nie pomoże :evil_lol:), z antybiotykami się wstrzymali bo musiałaby dostać b. silne a nie ma sensu jej obciążać niepotrzebnie. Więc czekamy i obserwujemy rozwój sprawy. Mam nadzieję że w najbliższych dniach sytuacja się unormuje bo ja w poniedziałek znów wyjeżdżam do Holandii na cały tydzień więc jakby co tfu tfu :shake::roll:

Posted

Ojej Weszko trzymam kciuki za Bunieczkę. Wróciłam do świata zdrowych, wchodzę do Was i widzę takie niepokojące rzeczy:crazyeye:
Mam nadzieję, że w tej chwili z Buńką jest już o wiele lepiej;):loveu: