ariss Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='weszka']No wiem, wiem :oops::roll: Ale czasem to wszystko za dużo na 1 parę rąk - praca, teraz 3 suki, obowiązki, życie codzienne, swoje sprawy i jeszcze taka niespodzianka na wieczór :oops:[/quote] niespodzianka nie miła:shake: i doskonale Cię rozumiem!!!!!!!!! Bunia wymiziana????:mad: Quote
weszka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Wymiziana - obudziła się aż od tego miziania ;) Quote
ariss Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='weszka']Wymiziana - obudziła się aż od tego miziania ;)[/quote] jaka miła pobudka:loveu::evil_lol: Quote
weszka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No pewnie :) A jeśli o pobudce mowa to na mnie czas do spanka - bo jutro rano pobudka... Dobranoc wszystkim! Quote
madziamn Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 DOBRANOC WESZKO. BUNIA ABY TO NIC POWAŻNEGO NIE BYŁO.:shake: ALE DO WETA KONIECZNIE IDZCIE MASZ RACJĘ WESZKO. KONIECZNIE WYMIZIAJ JESZCZE BIEDACTWO.:glaszcze::glaszcze::glaszcze:MOŻE Z TYMI LUDZMI NIE BĘDZIE TAK ŹLE. A TERAZ ŚPIJCIE SOBIE SPOKOJNIE.:sleeping: Quote
eria Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='gassira'].Na starsze panie się nie krzyczy:angryy:;) :calus:[/quote] ale na starszych panów co im się dziuby nie zamykają owszem się krzyczy:diabloti::angryy: Weszko daj znać koniecznie co powiedział wet, mam nadzieję że to nic poważnego :roll: Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mocno, mocno trzymam kciuki za to, żeby z Bunią nic poważnego się nie działo. Wszystko musi być :bigok: Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ojejj co ja tu czytam baBunia nie choruj!!!!!!!!!!! Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No własnie nie mogę się już doczekać wieści o Buni !!! Quote
weszka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Kochane cioteczki że myślały o Buni :loveu: Wpadam tylko na chwilkę bo dzień pracy miałam ciężki i już na oczy ledwo widzę od komputera. Byłyśmy u weta, o dziwo przed nami była tylko jedna osoba, za to od mojego przyjścia do opuszczenia gabinetu siedziała 40 min. :mad: Ale do rzeczy. Z Bunią nie jest ani specjalnie dobrze ale też nie jakoś źle :roll: Ma cysty na jajnikach, jest rozregulowana hormonalnie ale póki co to krwawienie nie jest bardzo niepokojące, wszystko jest czyste (miała robione USG i oglądane sucze wnętrze dopochwowym wziernikiem) ale trzeba obserwować bo to krok przed ropomaciczem - może się cofnąć, krwawienie ustąpić, a może pójść w drugą stronę. Dostała na razie leki homeopatyczne (nie wierze w to za grosz no ale najwyżej nie pomoze, jak sądzę nie pomoże :evil_lol:), z antybiotykami się wstrzymali bo musiałaby dostać b. silne a nie ma sensu jej obciążać niepotrzebnie. Więc czekamy i obserwujemy rozwój sprawy. Mam nadzieję że w najbliższych dniach sytuacja się unormuje bo ja w poniedziałek znów wyjeżdżam do Holandii na cały tydzień więc jakby co tfu tfu :shake::roll: Quote
ariss Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dobrze,że to nic gorszego-teraz trzeba czekać na poprawę:lol: Quote
anetta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nie ciekawa sytuacja....:roll: Trzymajcie się. Quote
AMIGA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nieciekawa sytuacja, ale całe szczęście, że to nie jest TO najgorsze! (miejmy nadzieję!!!) Trzymaj sie Buniaczku :loveu: Quote
madziamn Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bunieczka Trzymaj Się I Szybko Wracaj Do Zdrówka. Weszko Wymiziaj Dziewczynki Ode Mnie. Quote
AnkaG Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Weszko na poprawę humorku - sa nowe fotki filipka. Wrzuciłam na metamorfozy. :lol: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ojej Weszko trzymam kciuki za Bunieczkę. Wróciłam do świata zdrowych, wchodzę do Was i widzę takie niepokojące rzeczy:crazyeye: Mam nadzieję, że w tej chwili z Buńką jest już o wiele lepiej;):loveu: Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Weszka zalatana?? Nic nam nie napiszesz co z Bunieczką????:loveu: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No właśnie-co z Bunią?????!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts